بله میتونه.نقل قول:
Printable View
بله میتونه.نقل قول:
سلام دوستان
من یه مانتیور lcd میخوام بگیرم که کیفیت خوبی داشته باشه در حدود قیمت 300 حالا یکم بیشتر مشکلی نداره
قبلش یه چند تا سوال دارم که اگه ممکنه یه نفر جواب بده
کیفیت پخش dvi بهتره یا vga ؟ این طور که من شنیدم کابل dvi همراه مانیتور نیست و باید بخری میخواستم بدونم قیمتش چنده؟
سوال بعدی که دارم اینه که نمیدونم 17 اینچ بخرم یا 19 ؟ایا موقع تماشای فیلم در مانیتور 19 اینچ تصویر کشیده می شه یعنی بد نشون میده یا نه؟در کل 19 بخرم یا 17 البته با 300 تومان مانیتور 17 در رده خوب (یا متوسط) می توم بخرم ولی 19 شاید در قیمت 300 رده خوبی نباشه؟
سونی و ویو سونیک میگن گرونه نظر من سامسونگ هستش نظر شما چیه + مدل اونو بنویسید+قیمتش در حال حاضر+گارانتی سامسونگ چجوریه؟
سلامنقل قول:
اینکه 17 بگیری یا 19 نظر خودته
من یک سامسونگ مدل bf1750 گرفتم. حدود 8 ماهه دارم. با lcd زندگی شیرین میشود مخصوصا اگر پاسخ زمانی 2 میلی ثانیه باشه(همین مدل که گفتم) جون میده واسه بازی.
روی مانیتور هر دو کابل وجود داره. من که با هر دو تاش امتحانکردم ولی فرقی قابل احساس نبود.
این که عرض کردم خدمت شما (bf1750) از زمانی که من خریدم تا الان افت قیمت محسوسی نداشته
از تهران خریدم 264 هزار تومان تو اصفهان 285 هزار ( بسته داره که از کجا بخری)
راجع به گارانتی زیاد نمیدونم ولی فقط بگم جنس خوب بخر و گول گارنتی و تبلیغ را نخور. کیفیت سامسونگ مه خودم دارم خیلی خوبه. ولی اگه مایه داری سونی بخر
نظر من +Samsung BW1931 هست. 19 اینچ واید. مشکل کشیده شدن تصویر هم نداره. 2 میلی ثانیه. کنتراست 2000:1 و قیمت 280 تومن. گارانتی سام سرویس.نقل قول:
این + Samsung BW1931 ساخت کجاست؟
آقا به نظر شما 8800 يا 8600gts تا يه ماه ديگه قيمتش پايين مياد يا نه يعني ارزش صبر كردن داره.
نظرتون درباره کارت گرفیک MSI8400gs چیه؟ و اگه تو این رنج قیمت چیز بهتری سراغ دارید معرفی کنید لطفا!
مال کره که فکر نکنم باشه با این قیمت یا ماله اندونزیه یا مالزینقل قول:
حالا فرقش چیه ؟نقل قول:
با اومدن 8800GT احتمالا قیمت 8600GTS پایین میاد. درباره 8800 نمیشه نظر داد.نقل قول:
آقا به نظر شما 8800 يا 8600gts تا يه ماه ديگه قيمتش پايين مياد يا نه يعني ارزش صبر كردن داره.
کارت گرافیک خوبیه. البته نباید انتظار اجرای بازیهای DX10 رو ازش داشته باشید. من توی این رده Radeon HD 2400Pro رو پیشنهاد میکنم.نقل قول:
نظرتون درباره کارت گرفیک MSI8400gs چیه؟ و اگه تو این رنج قیمت چیز بهتری سراغ دارید معرفی کنید لطفا!
8800gt اومده قيمتش چقدره به نظرت ميرزه يك ماه صبر كني.