دوستانی که 02 افتادن پ خ بدن اشنا شیم .
Printable View
دوستانی که 02 افتادن پ خ بدن اشنا شیم .
پیام خصوصی دادم!!نقل قول:
یک عدد کارت تلفن داشته باشید چون بوفه پادگان همیشه کارت تلفن داره . انشالله تشریف می برید می بینید که تلفن ها همیشه شلوغه:n09:نقل قول:
دقیق یادم نیست اما فکر کنم (ر) گروه نظافت اسایشگاه یک بودند
دمپایی هم جز استحقاق است ، یک پلاستیک داشته باشید برای هنگامی که به مسجد می روید دمپایی زا داخل ان بگذارید تا گم نشود البته برخی یگان ها کیسه دمپایی می دهند،
دوستانی که 06 مالک اشتر اراک هستن بیان توی وایبر گروه تشکیل دادیم
09365718071
در ضمن یک سوال: نیروی انتظامی چه قدر تک پسرارو شهر خودشون میندازه؟
سلام
پایگاه آموزشی اردکان یزد چه طوریه؟
با دیپلم
پستچی هنوز برای من برگه نیورده چکار کنم؟باید برم +10؟
1 اردیبهشت اعزام
دوستانی که تمدید زدن دلیلشو چی زدن که قبول کردن؟؟؟
من چهارشنبه هفته قبل تمدید زدم . دو روز پیش هم رو سایت نظام وظیفه تمدید زدم هر دوتاش دلیلشو زدم مشکلات خانوادگی اما پلیس +10 که میرم میگه تاریخ اعزامت تغییر نکرده روی سایت هم که میرم مینویسه در حال بررسی !!!
واس منم هنوز نیومده ، واس دوستم اومدنقل قول:
تا پنج شنبه نیومد باید بریم پیگیر بشیم
یا چهارشنبه
:n37:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من بلدم نون بربری بپزم پدافند سمنان نونوایی داره ؟ :n02:
یه کم هم آشپزی بلدم
شیرنی هم بلدم درست کنم چند سالی تو قنادی کار میکردم
این کارا تو پدافند سمنان بدردبخوره ؟
نخ و سوزن و قیچی کوچیک هم خیلی بدرد میخوره . ممکنه بخندید ولی این لباسایی که میدن از لحاظ جنس خوبه ولی از لحاظ دوخت خصوصا دکمه ها افتضاحه و مدام دکمه هاش پاره میشه و یک نخ و سوزن خیلی بدرد میخوره .
سلام
نمیشهیقلوی خودمون بخریم ببریم ؟؟؟؟؟
این چیزی که میگم ممکنه استرس رو زیاد کنه اما چون خودت خواستی میگمنقل قول:
شورا به دو علت برگزار می شود
۱- اختلاف بین پزشکان در کمیسیون یا تصمیم گیری در مورد خاضی باشد
۲- اعتراض مشمول به رای صادره کمیسیون
شورا عالی می تواند در صورت لزوم مجدد مشمول را معاینه کند یا حتی ممکنه بر اساس مستندات پرونده رای را غیابی صادر کند
و متاسفانه رای شورا قطعی است و جای هیچ گونه اعتراضی وجود ندارد مواردی بوده که رای شورا منفی بوده کلا ۵۰-۵۰ است.
شما فعلا اموزشی تشریف می برید و این کارها هم مربوط به یگان خدمات است نه یگان های اموزشینقل قول:
این چیزی که میگم ممکنه استرس رو زیاد کنه اما چون خودت خواستی میگمنقل قول:
شورا به دو علت برگزار می شود
۱- اختلاف بین پزشکان در کمیسیون یا تصمیم گیری در مورد خاضی باشد
۲- اعتراض مشمول به رای صادره کمیسیون
شورا عالی می تواند در صورت لزوم مجدد مشمول را معاینه کند یا حتی ممکنه بر اساس مستندات پرونده رای را غیابی صادر کند
و متاسفانه رای شورا قطعی است و جای هیچ گونه اعتراضی وجود ندارد مواردی بوده که رای شورا منفی بوده کلا ۵۰-۵۰ است.
شما فعلا اموزشی تشریف می برید و این کارها هم مربوط به یگان خدمات است نه یگان های اموزشینقل قول:
بابا پیگیری دیگه چیه..پاشید برید از پلیس +10 برگ سفیدتون رو بگیریدنقل قول:
با سلام...دوستان کسی از شرایط آموزشی تو پادگان خاتمی یزد خبر داره؟؟سخت میگیرن چطوریه؟؟من امریه قرارگاه خاتم گرفتم آموزشیم افتاده اونجا...کسی خبر داره طول مدت دوره آموزشی بچه های امریه خاتم تو اونجا چند روزه؟؟
سلام دوستان من برای چند تا بیماری اقدام کردم می خوام ببینم چند درصد احتمالش هست معاف بشم؟
الان در مرحله بیمارستان هستم (بقیعه الله)
ارتوپدی: (کوتاهی پای راست حدود 3 سانت) این موردو بیمارستان بقیعه الله رفتم پیش دکتر معاینه کرد گفت باید عکس اسکنوگرام بیاری (چند جا رفتم برای این عکس وزن بالای 90 رو قبول نمی کنن نمیدونم چی کار کنم )!! دوباره باید برم پیش دکتر ببینم چی میگه
غدد: چاقی مفرط و ژنیکوماستی (این موردم رفتم دکتر تو همون بیمارستان قد و وزن گرفت BMI=43.5 شد گفت قدیم معاف میکردنم الان نمیدونم!) چند تا آزمایش فشار و قندو ....... سونوگرافی ) سئنوگرافی هم رفتم دکتر سونوگرافی انجام داد و گفت چیز مشکوکی نیست ولی واریکوسل 2 طرف شدید داری یکیش گرید 2 و یکیش گرید 3 !
باد فتق عمل کرده : این مورد رو هم هنوز نرفتم بعید می دونم جایی برسم احتمالا هم نرم دنبالش
با این تفاسیر نظر شما دوستان چیه
ممنون میشم پاسخ بدید :n16:
دوستان یه سوال من تک فرزند پسر هستم اگه بیوفتم هر نهادی چه سپاه چه ارتش چه نیرو انتظامی اگه تو شهرمون (کرمانشاه) نهادش باشه برای یگان منظورمه حتما میوفتم شهر خودم ؟؟؟؟
اگه نیوفتادم راهی هست با اعتراض به جایی انتقالی بدن ؟
دوستان رو این برگه اعزام که مامور پست آورده دم در خونه
باید شماره حساب بانک سپه رو نوشته باشه یا شماره کارت عابر بانک؟
بعد اولین حقوق ما رو کی میدن؟:n02:میخوام باش برم خونه بخرم:n19:
و هر ماه چقدر میدن؟ بر چه مبنایی ؟ مثلا بنا بر مدرک میدن یا درجه؟
رنگ نخش چه رنگی باشه؟نقل قول:
1- شماره حسابنقل قول:
2- تا چند ماه خبری نیس چون مبلغ استحقاقیها ازش کم میشه
3- بر اساس درجه که بعد از آموزشی مشخص میشه. تو آموزشی همه سرباز صفرن. اینم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان در طول مدت آموزشی میشه نامه ارسال کرد واسه کسی؟ موردی که نداره؟ :n29:
بعد اگه میشه، باید خودمون پاکت و تمبر و اینا ببریم یا اونجا میشه پیدا کرد؟ :n29:
(نامه نوشتن خیلی باحال میشه به نظرم :n02: کاره کلاسیکیه :n02:)
دوستان ما اعزام 1 اردیبهشت عجب شیریم به عبارتی میشه سه شنبه هفته بعد الان به نظرتون 5 شنبه رو میزارن ما بومی ها برگردیم چون مثلا شهر ما فقط 55 کیلومتر با عجب شیر فاصله داره!!
افتادم 01 نزاجا متاهلم ارشد.کسی میدونه نیرو زمینی تو مازندران جز ساری کجا داره
نبود !!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
1-چاقی و لاغری مفرط که خیلی وقته معافیت ان حذف شده ، ژینکومایستی هم که بیماری نیستنقل قول:
۲-۳-نقل قول:
بند ۱۳- کوتاهی پا:
الف) کوتاهی بیش از ۳/۵ سانتیمتر: معاف دائم (به استناد اسکنوگرام) ب) کوتاهی از ۱/۵ تا ۳/۵ سانتیمتر: خدمات غیررزمی.
QUOTE=amiralikey2;8599280]]افتادم 01 نزاجا متاهلم ارشد.کسی میدونه نیرو زمینی تو مازندران جز ساری کجا داره[/QUOTE]نقل قول:
بند ۳۷- واریکوسل:
الف) درجه ۱ و ۲ خدمات غیررزمی.
ب) درجه ۳ معاف دائم.
یک یگان در ساری است که زیر مجموعه لشکر ۳۰ گرگان است ، شاید در شاید شهر ها زیر مجموعه هایی باشد
یک بشقاب استیل هم خوبه . اون یقلوی که شما می خواهید شاید در بازار نباشدنقل قول:
آقا کسی نیست جواب ما رو بده؟
با سلام خدمت دوستان عزیز و مشمولان محترم.امیدوارم هر کسی در هر جایی میفته براش راحت بگذره.خیلی از فروم ها رو گشتم( از جمله همین فروم) و اطلاعات زیادی تا الان کسب کردم.چند نکته به نظرم خیلی حساس اومد که امیدوارم دوستان صاحب نظر در امر خدمت سربازی پاسخم را بدهند.
اول اینکه بنده ساکن تهران هستم و دفترچه خودم رو هم از تهران اعزام کردم.افتادم نزاجا 04 بیرجند که همان پادگان امام رضا(ع) هستش.اول این که آیا دوستا ن با این پادگان آَشنایی دارند؟ خیلی خلاصه نکات مثبت و منفی این پادگان رو ممنون میشم برام توضیح بفرمایید
دوم اینکه از تهران تا بیرجند حدود 15 ساعت راه هستش.آیا امکان اینکه مرخصی ندهند وجود داره؟( به ویژه دوستانی که با این پادگان آشنایی دارند پاسخ بدهند).فرض کنید من با کلی بار و بندیل برم میدون سپاه و اعزام بشیم.اونوقت مرخضی بدهند من باز این همه بار و بندیل و باس با خودم برگردونم تهران؟؟
سوم اینکه بنده 4 شونه هستم و قد 185 و وزنم هم 85 هست.به نظرتون من و واسه دژبانی میگیرن؟ دژبان شدن خوبه؟
کلا چه چیزی رو بر هعده بگیریم خوبه؟
استحقاقی (وسایل مورد نیاز مثل شامپو، صابون، حوله و …) میدن ولی چون اعتباری نیست به استحقاقیشون و اینکه ممکنه یکی دو هفته طول بکشه تا کامل استحقاقی کل گردانتون رو بدن و اینکه ممکنه پادگان خیلی دوری بیفتی که بهت مرخصی ۴ روزه برای برگشت به شهرت که پیرهن و شلوارتو اندازه کنی و اتیکت بزنی ندن(!) و مجبور شی یه مرخصی دو ساعته بگیری و بری نزدیک ترین محل به پادگان برای اتیکت زدن. یه توصیه از من به تو، اونم اینکه همون اول که لباسا و پوتینتو دادن سعی کن تا حد امکان اگر اندازت نبود با رفیقات عوض کنی که هم اونا به اندازه دلخواهشون برسن هم تو. اگر هم نشد اشکالی نداره، کل لباسات رو میدی به نظامی فروشی و انداره خودت رو میگیری، البته باید یکم پول سر بدی. موهاتم قبل از رفتن با شماره صفر تو آرایشگاه تمیز محلتون بزن (ماشین موزر بدون سر میشه صفر) چون اگر نزنی مجبوری تو آرایشگاه بسیار تمیز(!) پادگان بزنی.
اینا رو ببر:
۱- یه ساک متوسط که دو تا زیپ همزمان داشته باشه (چون اگر ارتش بیفتی بهت کوله نمیدن). اگر هم جای دیگه غیر ارتش افتادی که با اولین مرخصی ساکت رو برگردون چون بهت کوله میدن، در هر صورت شما ساک رو ببر چیزی از دست نمیدی ولی با نبردنش خیلی چیزا از دست میدی =)
۲- مدارک شامل کپی شناسنامه و کارت ملی (اصلش رو به هیچ وجه نبر)، برگه سبز که تاریخ اعزامت توش خورده، برگه سفید که اسم مرکز آموزشیت توش خورده. تمام مدارکی که پلیس + ۱۰ بهت منگنه زده تحویل داد (شامل برگه واکسیناسیون “اگر نبری رات نمیدن داخل” که حتما ازش یه کپی هم بگیر اصلش رو ببر کپیش رو بذار خونه، برگه معاینه پزشکی و برگه مشخصات عمومی و برگه مدرک تحصیلیت).
۳-عابر بانک سپه و یک عابر بانک دیگه به دلخواه خودت به علاوه مبلغ ۵۰ هزار تومن پول ریز و درشت.
۴- یه نخ مشکی و یه نخ سبز با یکی دو تا سوزن به علاوه ۴۰ تا سنجاق قفلی برای *آنکادر تختت.
۵- کش مفتولی دو متر حداقل که باهاش بتونی شلوارت رو بالای پوتینت “گتر” کنی.
۶- یک قفل کوچیک که بتونی از تو زیپ ساکت رد کنی، یک قفل بزرگ که اگر بهت کمد دادن بتونی باهاش در کمدتو قفل کنی. در ضمن یه چیز نازک نخ مانند که کلیدای قفلتو بندازی توش و به دستت یا گردنت آویزون کنی ببر.
۷- قرص ویتامین ث جوشان (در کل تعدادش بیشتر از ۴۰ تا باشه چون اونجا به علت نرسیدن ویتامین کافی روزانه، صد در صد مریض میشی اگر نبری حالا هر چند تا بسته که شد ببر هر شب قبل خواب بنداز تو آب بخور)، قرص سرما خوردگی بدون کودئین یکی دو بسته.
۸- یک دفتر ۶۰ برگ، دو تا خودکار و ماژیک مشکی ضد آب ببر که باهاش اسمتو روی لبهی داخلی تمام لباسات بنویسی که ندزدن یه وقت، یک غلط گیر ببر که پشت پاشنه پوتینت اسمتو بنویس که دو دره نشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۹- کشمش و خرما خشک و شکلات که روی هم رفته یک کیلو بیشتر نشه که وسط رژه فشارت افتاد از جیبت ورداری بخوری چون واقعا معجزه میکنه.
۱۰- ماسک برای گرد و خاک، یه بسته چسب زخم، چهار بسته دستمال جیبی، یه پاکت پلاستیک فریزر، یه بسته دستکش یکبار مصرف، دو سه تا دونه کیسه زباله بزرگ، یه بسته چسب نواری، در باز کن معمولی کنسرو (خیلی پیچیده نباشه)، دو سه تا دونه ظرف یکبار مصرف، قاشق چنگال، یه دستمال مربعی حد اکثر ۵۰ در ۵۰ سانتی متر برای تمیز کردن پوتینات.
۱۱- حوله متوسط که هم بتونی دست و صورتتو باش خشک کنی هم رفتی حموم بدنتو، مسواک، ناخن گیر بدون چاقو، خمیر دندون (خودشون میدن ولی کیفیت نداره)، دو عدد صابون بزرگ، شامپو نبر چون ظرف کمتر از ۵ دقیقه باید حمام کنی و بهتره که کلت که مویی هم نداره و بدنت رو یکجا با صابون بشوری، یه بطری خالی مثل بطری آب معدنی یا نوشابه کوچیک وردار تا خرخره پرش کن از تاید.
۱۲-اگر ارتش بودی یه بسته ژیلت ببر اگر نه هم که هیچی. در ضمن اگر ارتش بودی یه کاسه کوچیک فلزی مثل کاسه دیزی خوری ببر که برنج و خورشت و همهی مخلفاتت رو بریزی تو اون که موقع شستن فقط یه ظرف بشوری. اینو از این جهت میگم با خودت کاسه ببر چون رفیق ما رو بهشون حتی یغلوی هم ندادن تو ارتش.
۱۳- یه لیوان دسته دار ترجیحا پلاستیکی. یه ساندیس هم ببر تهشو سوراخ کن و بذار جیبت و ازش به عنوان لیوان اضطراری، وقتی وقت نداری بپری بری لیوان اصلیتو بیاری استفاده کن.
۱۴- اگر تونستی دو تا “بند پوتین” یدک ببر که اگر بند پوتینات ریش ریش شه و مجبور شی ظرف یک دقیقه پوتینتو باز و بست کنی اون موقع میفهمی که چرا باید میبردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۱۵- زیر پوش و شرت خودشون میدن ولی اگر تونستی یه دست سفیدشو ببر. *استحقاقی: مواردیه که خود پادگان رایگان بهتون میدن مثل لباس نظامی، لباس زیر، پوتین، پتو، ملافه، بالش و…
*آنکادر: یعنی مرتب کردن تخت خواب طبق قانونی خاص که بهتون آموزش داده میشه و هر روز صبح باید این کار رو بکنید.
اینا رو نبر(!):
۱- چاقو، ناخونگیر چاقو دار، تیغ، فندک، سیگار، قرص استامینوفن کدئین، انواع قرصهای خواب آور، انواع قرصهای ضد درد، مواد مخدر، مشروبات الکلی و …
۲- پول نقدر بیشتر از ۵۰ هزار تومن، ساعت مچی گرون قیمت (ساعت مچی ببری حتما ولی نه گرون قیمت)، ریش تراش (نمیذارن که ببری)، ام پی تری پلیر، موبایل، دوربین عکاسی، سی دی، فلش، پاسور، انگشتر، تسبیح
———————————————— —————————————–
با سلام
دو سوال داشتم
1- میشه تو آموزشی معاف از رزم گرفت؟( آسم دارم که معاف از رزمه، الان فهمیدم حداقل معاف از رزمم)
2- مالک اشتر اراک نیروی انتظامی اول اردیبهشت اعزاممه، مدرکم لیسانس روانشناسی، معمولا تقسیم بندی اونجا چجوریه؟( بعد از آموزشی منظورمه) دفترچمم از بوشهر فرستادم:n36:
دوستان کسی هست 01 ؟
پ خ بدید باهم آشنا بشیم و همدیگه رو پیدا کنیم
برای ما که فقط یه پاکت سبز اومد با اون برگه محل خدمتم (کاغذ سبزی واسه ما نیومد)که بنده محل خدمتم عوض شده ولی مطمن نیستم تا سه شنبه هفته دیگه نامه اش به دستم برسه و مجبورم برم پلیس +10 پرینت محل خدمت جدیدم رو بگیرم و اون مدرک رو ببرم آیا به این شکل بنده اونجا دچار مشکل نمیشم !؟نقل قول:
شما گفتید تمام اون مدارک که منگنه زده شده رو ببرید با خودتون ولی توی این برگه اعزام همچین چیزی نوشته نشده و فقط به برگه واکسیناسیون اشاره شده که با خودتون بیارین . . . دوستان لطفا بگید آیا لازمه همه اون مدارک منگنه شده رو با خودمون ببریم تا پادگان یا نه !؟
این مورد 5 ام رو کجا میشه پیدا کرد معمولا !؟
من با توجه به این پستتون و چند تا سؤال که خودم کردم (مثلاً 01 ارتش، ریشتراش میذارن و این که مدارک نظام فقط برگ سفید[یا آبی] و واکسن لازمه) پستمو آپدیت کردم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت همه عزیزان
من 3 ماه پیش به علت اسباب کشی به دست چپم فشار اومد و رگ های دستم دچارپارگی شد کم کم تویه رگم لخته خون به وجود اومد و رفتم دکتر و چندروز بستری شدم و الان هم تحت درمان هستم
تویه سایت نظام وظیفه نگا کردم دیدم مشکل عروقی هم شامل معافت میشه
حالا به نظر شما دوستان این مشکل شامل معافیت میشه؟
با اینکه الان تحت درمان هستم اما نمیتونم با دستم هرکاری بکنم حتی یه وسیله نیم کیلویی هم که بر میدارم بعد 10 ثانیه دستم خسته میشه
پیشاپیش تشکر از شما عزیزان
دوستان پس حتما حتما لازم نیست مدارک شناسایی اصلی مثلشناسنامه و کارت ملی و لازم نیسا اصلشو ببریم؟؟
???????????????نقل قول:
عزیزم، مجید جان دلبندم این عروقی که شما می فرمایید برای قلب و عروق هست نه رگ به رگ شدن دست شما.
يماريهاي قلب و عروق
ماده 43- مشمولان مبتلاء به بيماريهاي قلب و عروق با توجه به نوع بيماري كه به آن مبتلاء هستند از معافيتهاي مندرج در هر بند به شرح زير استفاده مينمايند.
بند1- كليه عوارض عضوي دريچهاي قلب عمل شده و عمل نشده به شرط ثبوت در بيمارستانهاي نيروهاي مسلح يا دانشگاهي معاف دائم.
تبصره: پرولاپس دريچهاي كه منجر به نارسائي نشده باشد خدمات غيررزمي.
بند2- وجود هر گونه بيماري مادرزادي قلب اعم از عمل شده و نشده معاف دائم.
تبصره: دكستروكاردي و سيتوس انورتوس اگر با آنوماليهاي ديگر همراه نبوده و عارضهاي نداشته باشد منع خدمتي ندارد.
بند3- هر نوع بيماري عروق كرونر در هر درجه و حالتي كه باشد معاف دائم.
بند4- نارسايي مزمن قلب معاف دائم.
بند5- هر نوع بيماري مزمن پريكارد-آندوكارد-ميوكارد اعم از التهابي، تومورال،مادرزادي و اكتسابي معاف دائم.
بند6- بيماريهاي مادرزادي و يا اكتسابي،تومورال و التهابي آئورت و سرخرگهاي بزرگ، مانند
كواركتاسيون، آنوريسمها، آنژيومها و اتساع سرخرگهاي ريوي، كانال شرياني باز، تنگي شريان ريوي اصلي و فيستولهاي شرياني
وريدي در مورد عمل شده يا نشده معاف دائم.
بند7- ازدياد فشار خون شرياني در صورتي كه فشار خون باز سيتوليك از 160 ميليمتر جيوه
و يا دياستوليك از 100 ميليمتر جيوه بالاتر باشد(مقصود از فشار خون باز آنست كه لااقل بيمار 72 ساعت
در بيمارستان بستري و فشار خون درساعات مختلف شب و روز ثبت گردد) معاف دائم.
تبصره: ازدياد فشار خون شرياني در صورتيكه فشار خون باز سيستوليك بين 160-140 ميليمتر جيوه و يا
دياستوليك بين 100-90 ميليمتر جيوه باشد خدمات غيررزمي.
بند8- ترومبوفلبيتها:
الف) چنانچه عودكننده باشد معاف دائم.
ب) در موارد محدود خدمات غيررزمي.
بند9- واريسها:
الف) شديد و يا همواره با عوارض معاف دائم.
ب) خفيف و متوسط خدمات غيررزمي.
بند10- تومورهاي عروق لنفاوي، لنف آدنوم و الفانتيازيس كه لااقل يكي از اندامها را فرا گرفته باشد معاف دائم.
بند11- اختلالات ريتم به صورت اكستراسيستولهاي فوق بطني به شرطي كه تعدادشان بيش از 10 ضربان در دقيقه
باشد (در صورت تداوم يا اثبات دربيمارستانهاي نيروهاي مسلح يا دانشگاهي) معاف دائم.
بند12- اختلالات ريتم به صورت اكستراسيستولهاي بطني كه تعدادشان بيش از هفت عدد در دقيقه و چند كانوني،
دو تا يا بيشتر پشت سرهم آمده باشد (بصورت R-on-T قرار گرفته باشد) معاف دائم.
بند 13- تاكي آريتميهاي فوق بطني كه شامل تاكيكاردي دهليزي (بيش از 140 ضربان در دقيقه به شرطي كه پس از
سه ساعت استراحت بهبود نيابد)، فيبريلاسيون دهليزي، تاكيكارديهاي نودال يا جانكشنال و تاكيكارديهاي بطني در هر مورد معاف دائم.
بند14- اختلال هدايت داخل دهليزي، بلوك سينوس دهليزي، وقفه سينوس دهليزي و سندرم تاكيكاردي و براديكاردي،
سندرم(اس.اس.اس) براديكاردي سينوزال كمتر از 50 ضربان در دقيقه كه با فعاليت تعداد ضربان به حد لازم افزايش نيابد
(در مورد اخير به شرط ثبوت در بيمارستانهاي نيروهاي مسلح يا دانشگاهي) معاف دائم.
بند15- اختلالات هدايتي دهليزي بطني مانند سندرم
W.P.W و همچنين اختلالات هدايتي كه منجر به استفاده از پيش دائم يا موقت شود معاف دائم.
بند16- وجود يا سابقه بيماري تب روماتيسمي حاد (به شرط وجود كارديت) معاف دائم
نقل قول:
عزیزم، مجید جان دلبندم این عروقی که شما می فرمایید برای قلب و عروق هست نه رگ به رگ شدن دست شما.
يماريهاي قلب و عروق
ماده 43- مشمولان مبتلاء به بيماريهاي قلب و عروق با توجه به نوع بيماري كه به آن مبتلاء هستند از معافيتهاي مندرج در هر بند به شرح زير استفاده مينمايند.
بند1- كليه عوارض عضوي دريچهاي قلب عمل شده و عمل نشده به شرط ثبوت در بيمارستانهاي نيروهاي مسلح يا دانشگاهي معاف دائم.
تبصره: پرولاپس دريچهاي كه منجر به نارسائي نشده باشد خدمات غيررزمي.
بند2- وجود هر گونه بيماري مادرزادي قلب اعم از عمل شده و نشده معاف دائم.
تبصره: دكستروكاردي و سيتوس انورتوس اگر با آنوماليهاي ديگر همراه نبوده و عارضهاي نداشته باشد منع خدمتي ندارد.
بند3- هر نوع بيماري عروق كرونر در هر درجه و حالتي كه باشد معاف دائم.
بند4- نارسايي مزمن قلب معاف دائم.
بند5- هر نوع بيماري مزمن پريكارد-آندوكارد-ميوكارد اعم از التهابي، تومورال،مادرزادي و اكتسابي معاف دائم.
بند6- بيماريهاي مادرزادي و يا اكتسابي،تومورال و التهابي آئورت و سرخرگهاي بزرگ، مانند
كواركتاسيون، آنوريسمها، آنژيومها و اتساع سرخرگهاي ريوي، كانال شرياني باز، تنگي شريان ريوي اصلي و فيستولهاي شرياني
وريدي در مورد عمل شده يا نشده معاف دائم.
بند7- ازدياد فشار خون شرياني در صورتي كه فشار خون باز سيتوليك از 160 ميليمتر جيوه
و يا دياستوليك از 100 ميليمتر جيوه بالاتر باشد(مقصود از فشار خون باز آنست كه لااقل بيمار 72 ساعت
در بيمارستان بستري و فشار خون درساعات مختلف شب و روز ثبت گردد) معاف دائم.
تبصره: ازدياد فشار خون شرياني در صورتيكه فشار خون باز سيستوليك بين 160-140 ميليمتر جيوه و يا
دياستوليك بين 100-90 ميليمتر جيوه باشد خدمات غيررزمي.
بند8- ترومبوفلبيتها:
الف) چنانچه عودكننده باشد معاف دائم.
ب) در موارد محدود خدمات غيررزمي.
بند9- واريسها:
الف) شديد و يا همواره با عوارض معاف دائم.
ب) خفيف و متوسط خدمات غيررزمي.
بند10- تومورهاي عروق لنفاوي، لنف آدنوم و الفانتيازيس كه لااقل يكي از اندامها را فرا گرفته باشد معاف دائم.
بند11- اختلالات ريتم به صورت اكستراسيستولهاي فوق بطني به شرطي كه تعدادشان بيش از 10 ضربان در دقيقه
باشد (در صورت تداوم يا اثبات دربيمارستانهاي نيروهاي مسلح يا دانشگاهي) معاف دائم.
بند12- اختلالات ريتم به صورت اكستراسيستولهاي بطني كه تعدادشان بيش از هفت عدد در دقيقه و چند كانوني،
دو تا يا بيشتر پشت سرهم آمده باشد (بصورت R-on-T قرار گرفته باشد) معاف دائم.
بند 13- تاكي آريتميهاي فوق بطني كه شامل تاكيكاردي دهليزي (بيش از 140 ضربان در دقيقه به شرطي كه پس از
سه ساعت استراحت بهبود نيابد)، فيبريلاسيون دهليزي، تاكيكارديهاي نودال يا جانكشنال و تاكيكارديهاي بطني در هر مورد معاف دائم.
بند14- اختلال هدايت داخل دهليزي، بلوك سينوس دهليزي، وقفه سينوس دهليزي و سندرم تاكيكاردي و براديكاردي،
سندرم(اس.اس.اس) براديكاردي سينوزال كمتر از 50 ضربان در دقيقه كه با فعاليت تعداد ضربان به حد لازم افزايش نيابد
(در مورد اخير به شرط ثبوت در بيمارستانهاي نيروهاي مسلح يا دانشگاهي) معاف دائم.
بند15- اختلالات هدايتي دهليزي بطني مانند سندرم
W.P.W و همچنين اختلالات هدايتي كه منجر به استفاده از پيش دائم يا موقت شود معاف دائم.
بند16- وجود يا سابقه بيماري تب روماتيسمي حاد (به شرط وجود كارديت) معاف دائم
سلامنقل قول:
تشکر رفیق
مسله سر رگ به رگ شدن نیس
دست من از ناحیه شانه آسیب دیده یعنی خون به سختی تویه دست چپم جریان داره
به همین خاطر پرسیدم
سلام
دوستان اگر امکانش هست و وقت دارید ممنون میشم به سوالاتم پاسخ بدین .:n40:
1- استحقاقی که میدن و در اخر دوره ازمون میگیرین چه چیز هایی هستند ؟ منظورم اونهایی هست که پس میگیرند (هم در آموزشی و هم در یگان)
2- آیا بعد از اموزشی و در هنگام معرفی به یگان باز هم استحقاقی میدهند ؟ (میشه بگید چه چیز هایی در یگان به عنوان استحقاقی میدهند)
3- عکس با درجه که ازمون میخوان رو دقیقا چه موقع تحویل یگیرن ؟ (میخوام از بیرون بگیرم و نه از پادگان)
4- آیا وسایلی که برای غذا و آب هستند و جزو استحقاقی هستند باعث انتقال بیماری نمیشوند ؟ آیا در اموزشی حتما باید ظروف فلزی برد ؟
5- این دو تا قفلی که با خودمون میبریم . در آموزشی . ممکن نیست سرباز های دیگه بد فکر کنن بگن مگر ما دزدیم که این اول کار قلف اورده ؟؟
6- ما اخرش نفهمیدیم . حتی با جداول و ... و دقیقا برای لیسانس یا گروهبان یکم چقدر هر ماه میدن و برای سرباز دقیقا چه مبلغی میمونه با توجه به چیز هایی نظیر بیمه و استحقاقی کم میشه از حقوق ؟ لطفا لینک ندید دقیقا بگید چقدر ممنون میشم .(یعنی یک لیسانس در بین بچه ها نیست بگه چقدر میشه . هر چند چندر غاز هست ولی از هیچی بهتره)
7- هر بار که مرخصی میگیریم باید تمامی وسایل استحقاقی را با خودمون بیاریم خونه ؟؟؟؟ یا اونجا بگذاریم و در کمد را قفل کنیم ؟
با تشکر :n16:
منم منظورم از پیگیری همین بود، یعنی خودمون پاشیم بریم بگیریم :Dنقل قول:
البته واس من همین الان پستچی اوردش