برادران عزیز این play & charge kit چی هست ؟
برادران عزیز این play & charge kit چی هست ؟
خب معلومه دیگه کیتی هست که میشه هم باش بازی کرد و هم دسته رو باش شارژ کردنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اصلا پیشنهاد نمیشه.بخری دسته به فنا میره:13:
پس شارژر باتری بگیرم ؟نقل قول:
این خوبه :
فاصله بین l-a رو بردارید !کد:http://www.digikal-a.com/default.aspx?Page=Accessory&Code=Ac-char-UniRoss-MaximumPower4
آره باطری خوبیه.نقل قول:
فقط چهار تا باطری رو چه جور اونفدر سریع اونهم2700میلی آمپر رو شارژ میکنه؟
یه زنگی بزنoutputشارژرش هم بپرس.
سلام با دستگاه کپی خور که lt3 هست و با بازی های lt3 کار می کنه میشه آنلاین شد؟
خیلی ساده.بلهنقل قول:
:دی
سلام
این Final Fantasy XIII-2 که امده و فقط lt3 میخاد چیه ؟
دوستان در جریان هستند ؟
اصلاح میشه:نقل قول:
ظاهرا این بازی هم همون داشبرد13599 رو میخواد.
چون فعلا بازی به دستم نرسیده و کسی تست نکرده شک دارم.
برای بار 1000ـم ، نیازی به LT+ 3.0 نیست ، با پاک کردن کش روی LT+ 2.0 هم به راحتی اجرا میشه... نیازی به خرج الکی هم نیست...
دوست عزیز لطف کن برو ازc4هم بپرس.نقل قول:
بازی ای که با روش بورنر مکس رایت نشده باشه و پچ نشده باشه و کنسولlt+3نداشته باشه بازی با مشکل اجرا میشه!!!!!
که معمولا هم از بازی میپره بیرون و...همچین مشکلاتی.
در غیر اینصورت اگه هست و اگه فقط برای لایوهc4به خودش زحمت نمیداد کهabgx360جدید رو ریلیز کنه و همون فایل های توپولوژی رو میداد.
بنده خودم تست کردن.
سلام در حال حاضر می تونم دستگاه رو lt3 کنم؟ یا بزارم بعدا که مغازه ها بازی های lt3 رو بیارن؟ :20:
بچه ها علت تفاوت قیمت این دو شارژر چیه؟برای هر شارژر باید باتری مخصوص اون رو قرار بدم توش؟یعنی هر باتری شارژی با هر مارکی تو اینا شارژ نمیشه؟
خط تیره را حذف کنید
شما کدوم رو توصیه مکنید؟با توجه به قیمت.
بله چرا که نتونی-الان هم اکثر مغازه ها دارن.نقل قول:
---------------------------------
خوب طبعا به خاطر داشتن 4تا باطری باید اون گرون باشه.نقل قول:
به نظرم یه پچ شارژر و باطری با هم بگیری بهتره ظارژرت هم توانش بالا باشه و باطری هم حداقل240میلی آمپر
من که تست کردم ، نه بتلفیلد 3 ، نه MW3 ، نه اسکایریم و نه GoW3 مشکلی نداشتن... همشون جز گیرز 3 پچ بودن و هیچکدوم یک بار هم از بازی نپریدن بیرون... خودمم شنیده بودم این مشکلو ، اما گیرز 3 رو بدون یک کرش با نصب روی هارد تموم کردم اما داشبورد قدیمی... اما چند وقت پیش هم کلی مولتی پلیر با AI بازی کردم ، با داشبورد جدید و هیچ گونه ارور و کرش و ... ندیدم... بقیه بازی ها هم همشون پچ شده بودن و روی هارد هم نصب نکردم و بدون حتی یک کرش و ارور بازی کردم... خلاصه موجود بس عجیبیم من :دی جز GoW3 که اون زمان برنر مکس اختراع نشده بود همشون هم خودم با رایتر LG خودم زدم و پچ کردم...نقل قول:
البته یه احتمال خیلی مسخره میمونه... من گیما رو با رایتر LG خودم زدم و همشون هم 100% ، تکرار میکنم 100% شدن :دی که فکر میکنم یه جایی خوندم که ورژن جدید ImgBurn خودش واسه این دیسک ها 100% میزنه...
---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:20 PM ----------
با سونی نمیشه هم 100 درصد رایت کرد؟
نمیشه نه؟:13:
به نرم افزارش بستگی داره؟
100 درصد کامل رایت کردن فقط با فرمویر های مخصوص C4 برای رایتر های لایت آن امکان پذیره... اونی هم که ImgBurn میزنه 100% فکر میکنم منظورش اینه که 100% حجم دیسک پر شده ، نه اینکه 100% ایمیج رایت شده...
فکر می کنم یه اختلاف نظر وجود داره برای حلش باید یه چند تا مسئله رو عارض بشم گرچه می دونم که خودتون اطلاع دارید...
تقریبا هم زمان با عرضه قفل معروف XGD3 که بازی های فورزا 4 و گیرز و کال آف و بتل و بتمن و اسکاریم و ... ازش بهره می بردن یه آپدیت روی لایو قرار داده شده که کنسول هایی که این آپدیت باعث تغییر در Dea.bin اونها می شد باعث می شد نتونن بازی کنن اینها رو که روش تایتل اپدیت اومد و نذاشت توی خماریش بمونن این وسط کسانی هم مثل من و اینطور که قرائن نشون می ده دوستمون پارسا جان به لایو وصل نشده بودن در این شرایط dea.bin ما اپدیت نشد در نتیجه هیچ مشکلی با بازی های 97 نداشتم و هیچ کدومش کرش نداشت همه اش رو هم از دم تمومیدم غیر از فورزا 4 این فورزا 4 خیلی نامرد بود تنها انگیزه من برای رفتن به سمت ال تی 3 و مسائل بورنر مکس بود کسی اگه از 3-4 ماه پیش تا الان نرفته باشه لایو و ال تی 2 داشته باشه همه بازی های XGD3 رو می تونه بدون مشکل بازی کنه همون 97 درصدی ها رو غیر از فورزا 4 که دم به دقیقه کرش می کنه من نمی دونم توش چه اشغالی ریخته مایکی!
به هر حال من ال تی 3 ریختم و الان بازی هام رو بورنر مکس کردم و دارمم حالشون رو می برم
حالا می مونه یه مسئله حالا منی که بعد اینکه ال تی 3 ریختم و در حالیکه استاک بودم و توی لایو رفتم و در نتیجه به صورت طبیعی dea.bin ام آپ شده بیام و داونگرید کنم چه اتفاقی می افته اگه بیام دوباره به ال تی 2 داونگرید کنم چه اتفاقی می افته! درسته خودم این یه مورد رو امتحان نکردم اما فکر می کنم فقط یه راه هست اونم اینه که از قبل ناند دستگاه رو بخونم که واسه خودش مکافاتیه من الان قبل لایو رفتن و ال تی 3 ریختم ناند دستگاهم رو سیو کردم و بک آپ دارم من تئوریم اینه ککه الان اگه به ال تی 2 داونگرید کنم نخواهم تونست بازی های 97 درصدی رو اجرا کنم چچون نسبت به قبل یه تغییر کوچولو داشتم اونم تغییر dea,.bin بود من تئوریم اینه با ریستور کردن ناند قبل از آپدیت میشه که 97 درصدی ها رو اجرا کرد همه اشون غیر از فورزا 4 که اون کرش های لعنتیش بابای آدم رو درمیاره
من 1 یا 2 ماه اپدیت جدید کردم میشه با هر بازی لایو بازی کرد؟؟؟
من بازیace combatکه با روش بورنر مکس رایت نشده بود و فقط برایlt+3پچ شده بود با کنسولdea.binآبدیت شده<lt+3تونستم از رو هارد اجرا کنم.
اما مشکل این بود که فقط اول های بازی روون بود و بعد اون کرش ها شروع شد!!!
----------------------------------------------
عزیز زود تر بگو دیگه.:دینقل قول:
بله ظاهرا با یه سری رایتر های غیر مشخص هم بازی هایxgd3کامل رایت میشه.
دوستان تو یه تاپپیک تو سایت همسایه اعلام میکردن که با چه درایو هایی به جز درایو های معرفی شدهc4تونستن صد درصد رایت کنن و این قضیه ممکنه
------------------------------------------
شما برای امنیت کامل در لایو نیاز بهLt+3و بازی های کامل و پچ شده برایLt+3داریدنقل قول:
نه عزیز بنده هم دقیقا شرایطم مثل شماست... داشبوردم هم خودم 14699 کردم... اول با LT+ 2.0 هم روی این داشبورد مشکلی نداشتم...نقل قول:
اینطور که ساجد گفت ، شاید رایتر من برنرمکس سرخود : )) ــه... حالا با یه سری بازی که غیر برنرمکس نیست امتحان میکنم ببینم چه طوره...
راه خاصی هست که بفهمم بازیم کامل رایت شده یا نه؟؟؟ اگه اینطوری باشه میزنم تو خط تجارت : ))
اول دیسک رو میزاری تو درایو و بعدxbox bcرو اجرا میکنی و بعد چند لحضه اون زیر تو قسمتlogمینویسه حجم رو:نقل قول:
bytes avalibel:8,547,991,552 اگه این باشه97%رایت شده ولی اگه دو مورد زیر باشه100%رایت شده:
bytes avaible: 8,738,846,720 bytes
bytes avaible: 8,738,865,152 bytes
نه ، 97% ــه :> پس چرا هـــیـــچ مشکلی ندارم؟! :|
میگم اگه میتونی بازیace combatرو هم امتحان کنر و تایتل آبدیت هم کن و کش رو پاک کننقل قول:
من با این وضعیت توی هارد با مشکل مواجه بودم ولی خوب بعضا روون هم بود
اگه براتون مقدوره فورزا 4 روهم تست کنید ببینید با 97 درصد چطور اجرا میشه
من دو سه بار رایت کردم بدون مکس برنر , 100% شد با رایتر پایونر
ولی Unradable میده....:13:
دوستان راسته میگن برنر مکس نزنی نمیتونی تو هارد نصب کنی ؟
من امروز کابل VGA خریدم که ایس باکس رو به مونیتورم وصل کنم اما هم انتهای کابل VGA و هم انتهای کابل مونیتورم این شکلیه
خب باید چی کار کنم ؟چه رابطی باید بگیرم؟میشه اسمشو بگین؟
با رایتر پایونیر 100 %؟:18:نقل قول:
منظورت اینه که 100% حجم دیسک پر شده ، نه اینکه 100% ایمیج رایت شده... :27:
آره الان از Xbox bc دیدم 97 % شده بود.....
ولی بازهم اجرا نمیشه
همون کرشدار هم خوبه.:31:
نقل قول:
کسی در این مورد اطلاعی نداشت؟:19:
دوست عزیز هر سوال دیگه ای هم در این رابطه داشتین اینجا مطرح کنیدنقل قول:
کابل مانتور رو باید کلا در بیاری و به جاش کابل vga xbox رو وصل کنی دوست عزیز :46:نقل قول:
کابل مانتور رو باید کلا در بیاری و به جاش کابل vga xbox رو وصل کنی دوست عزیز :46:نقل قول:
اگه پست قبلیم رو با دقت می خوندید متوجه می شدید...نقل قول:
شما الان LT 3 که نریختید درسته؟ من توی عرایضم گفتم 97 درصدی ها هیچ کدوم با LT 2 مشکلی ندارن فقط فورزا مشکل سازه
زمانی 97 درصدی ها مشکل ساز می شن برای LT2 که شما پس از قرار گرفتن آپدیت مخفی توی لایو حضور داشته باشید که اگه اشتباه نکنم اخیرا و پس از اومدن آپدیت مخفی دیگه لایو نرفتید... درسته آقا پارسا؟
آگه آره خوب به همین دلیل مشکلی با 97 درصدی ها ندارید
در جواب صحبت های ساجد هم عارض بشم که ساجد جان شما واقعا مطمئن هستید که رایتر هایی وجود دارن که صلواتی بورنر مکس می کنن؟
فکر نمی کنم اینطور باشه اولا اینکه C4 گفته لایتون های مدل جدید رو باید تهیه کنید به این دلیله که خودش فریمورد اون رو دومپ و ویرایش کرده... این ویرایش نتیجتا یه فریمور سفارسی ایجاد می کنه در واقع فریموری که یه سری دستور توی متنش داره...
سر رشته زیادی در مورد سخت افزار های رایتر و اینا ندارم ولی اندک دانسته هام بهم اجازه می ده که بگم فریمور یه رایتر توی قسمتی از برنامه داخلیش این فرمان رو میده که تا یه حدی رایت کنه یکی از تغییراتی که توی فریمور سفارشی c4eva ایجاد شده اینه که این قسمت رو تغییر داده بنابراین بیش از اندازه ای که رایتر های معمولی بر روی یک دیسک رایت می کنه رایت میشه و این یکی از مراحل کار هست تغییرات دیگه ای هم هست... در هر صورت به نظر نمی رسه ما رایتری داشته باشیم که به صورت فابریک فریموری مشابه با عملکرد فرمور سفارشی و هـک شده c4eva داشته باشه و من مطمئنم که این روش با رایتر های اورجینال امکان پذیر نیست... البته ساجد جان اگر مدارک مستدل هست بگو یه پرس و جویی بکنیم... ولی من شخصا احتمال کمی می دم که این شایعات درست باشه
دوستان میشه یه توضیحی در مورد اجرا نشدن بازیهای XGD3 از رو هارد بدین ؟ مگه این همه مدت رو هارد نصب میکرم مشکلی داشت ؟
بعدش شما بازیهای lt 3 رو چند میخرید ؟
این دقیقا جمله ی یکی از دوستان هست :10:نقل قول:
مهندس این lt 3 منو از لایو خارج نمی کنه؟
روش نشد بپرسه:11:
توضیح نداره خوب قفل جدید هست با تمام مشکلاتش! اجرا نشدنش از روی هارد هم یکی از اون مشکلات هست بنابراین c4eva کمپلکس LT Plus 3 + Max Burner رو ارائه کرده جهت رفاه حال ما پرایسی ها... من تا حالا نخریدم چون توی شهر ما فروشنده ها اینقدر متخصص نیستن یه همچین چیزایی رو بدونن و داشته باشن تنها چیزی که می دون اینه آپدیت نکنید وگرنه خراب میشه دستگاهتون و دیگه بازی ها رو اجرا نمی کنه!!!نقل قول:
من به شیوه بورنر مکس رایت می کنم بازیهای دارای XGD3 رو
هیچ وقت هیچوقت هیچوقت از عوض c4 قول ندید به کسی که استفاده از یک فریمور آی اکستریم و ال تی پلاس و ... باعث میشه که شما از خطر بن محفوظ بمونید اگه اینطوری بود این ضمانت رو خود c4 می کرد c4 فقط ادعا می کنه که می تونه ماکسیمم محافظت رو از بن بکنه نه صد در صد ولی تاحالا هیچ گزارشی مبنی بر بن شدن یک استفاده کننده ال تی 3 موجود نیست البته خوب طبیعی هست تعداد استفاده کننده هاش خیلی کمه چون ریختن ال تی 3 برابر است با اجرا نشدن دیسک های XGD3 که به شیوه مکس بورنر رایت نشدن... کسی که ال تی 3 داره می تونه ریسک لایو رفتن رو بکنه چون به نظر امن میاد...نقل قول:
من قبلا هم گفته بودم ، فایل Dae.bin ــم عوض شده (داشبوردم 14669 ــه که ظاهر عوض شده) ، و اینکه LT+ 3.0 هم دارم... با این داشبورد جدید ، زمانی که LT+ 2.0 بودم هم مشکلی نداشتم و الان هم مشکلی ندارم... کلا تغییری حس نکردم اصلا...نقل قول:
شما الان LT 3 که نریختید درسته؟ من توی عرایضم گفتم 97 درصدی ها هیچ کدوم با LT 2 مشکلی ندارن فقط فورزا مشکل سازه
زمانی 97 درصدی ها مشکل ساز می شن برای LT2 که شما پس از قرار گرفتن آپدیت مخفی توی لایو حضور داشته باشید که اگه اشتباه نکنم اخیرا و پس از اومدن آپدیت مخفی دیگه لایو نرفتید... درسته آقا پارسا؟
آگه آره خوب به همین دلیل مشکلی با 97 درصدی ها ندارید
یک سوال داشتم اگر کسی لطف کنه کامل جواب بده ممنونش میشمنقل قول:
ریختن ال تی 3 برابر است با اجرا نشدن دیسک های XGD3 که به شیوه مکس بورنر رایت نشدن...
من امروز LT3 رو ریختم و اینترنتم از 4 روز دیگه اوکی میشه و میخوام 4روز دیگه برم لایو و میدونم بعد از اولین وصل شدن به لایو و دریافت آپدیت دیگه نمی تونم از دیسکهای معمولی برای بازیهایXGD3 استفاده کنم و باید حتما بازیهای برنر مکس بخرم که گرون تر هستندحالا 2 سوال دارم:
1- بازیهای SKYRIM و بتمن XGD3 هستند یا نه؟آخه من این دو تا بازی رو الان معمولیشون رو خریدم خواستم بدونم بعد از وصل شدن به لایو با توجه به اینکه LT3 دارم بعدا اگر بخوام این دو بازی رو آفلاین بازی کنم نمی تونم از این دیسکهام استفاده کنم و باید برم مجدد برنر مکسشون رو تهیه کنم؟آخه من آنلاین فقط BF3 و COD و Fifa بازی میکنم بقیه بازیها رو آفلاین میزنم.
2- لیست تمام بازیهای مهمی که XGD3 هستند رو بگید که من نرم دیسک معمولیشون رو بخرم.
واقعا ممنون میشم یکی کامل جواب بده بخصوص سوال 2
آخه من تا الان همه رو تو هارد نصب کردم مشکلی نداشتم ؟ ( LT 2 ) ? من فکر میکنم تبلیغات الکی فروشنده هاست برای فروش بیشتر ...