درود بر اساتید گرامی مخصوصا آقا رضا عزیز
میخوام نظرتون رو برای خرید این دو هدفون بدونم(کارت صدام : XONAR ESSENCE STX)
البته اگه بشه opamp ها رو عوض میکنم.
1- DENON AH-D5000
2- SENNHEISER HD598
Printable View
درود بر اساتید گرامی مخصوصا آقا رضا عزیز
میخوام نظرتون رو برای خرید این دو هدفون بدونم(کارت صدام : XONAR ESSENCE STX)
البته اگه بشه opamp ها رو عوض میکنم.
1- DENON AH-D5000
2- SENNHEISER HD598
این ۲ تا مدل از سونی که تو سایتشون هست چجورین؟ قیمتهاشون چی؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترين انتخاب رو با توجه به سبك مورد علاقتون انجام دادين . البته با كمي افزايش بودجه ميتونين akg k701 تهيه كنين ولي در كل hd598 بهتر هست.بله براي درايو شدنش نياز به امپ هست.
كلا پليرهاي پرتابل براي اين هدفون توصيه نميشه ولي قابل استفاده با پلير هاي پرتابل هست(ولي نه با تمام توان بلكه نصفه نيمه).
موفق باشين
ممنون بابت پاسختوننقل قول:
ولی من برای درایو شدنش آمپ ندارم
اونوقت به نظرتون بهتر نیست یه هدفون عالی که احتیاج به آمپ نداشته باشه بردارم(یا یه مدل پایینتر سنایزر+آمپ)؟
خوب دفعه قبل هم من این سوال رو از شما پرسیدم که فول سایز میخواین مثل nc7 یا داخل گوشی مثل nc22 یا nc33 که جواب ندادین.
در حالت کلی حذف نویز داخل گوشی های سونی بیشتر از فولسایزش هست .ولی تحقیقی هم که تو سایتها انجام دادم مدل akg k 390 nc که بهتون معرفی کردم خیلی بهتر از این مدلهای سونی بود .
قیمت هر سه مدل سونی رو هم میتونین از نمایندگی ایران رهجو بپرسین.
موفق باشین.
بله میشه ولی چه مدل عالی که بهتر و مناسب تر از hd598 هست که نیاز به امپ نداشته باشه؟البته تحقیق در این باره خالی از لطف نیست ولی نتیجه کاملا مشخصه.
لطفا سورس پلیر خودتون رو معرفی کنین.
چون این هدفون نیاز به توان خیلی زیادی برای درایو شدن نداره یعنی براحتی میتونین با کارت صوتی کامپوتر (البته onboard نباشه) و یا لپ تاپ این هدفون رو درایو کنین.
راستیتش زیاد برام فرق نمیکنه :)نقل قول:
فقط این مدل های داخل گوش زود از گوش من درمیاد (یعنی هر چی تا حالا داشتم اینجوری بوده) واسه همین یه مدته دیگه داخل گوش نمیگیرم.
امیدوارم اینا اینجوری نباشن :)
نه خوشبخنانه این مدل های سونی و akg سری های مختلف با سایز های مختلف دارن که با انتخاب سری مناسب به بهینه ترین حذف نویز و راحتی استفاده خواهید رسید.
پست اضافی:41:
پاک شود بی زحمت
شما توی محیطی که می خواین درس بخونین، خیلی سرو صدا هست؟نقل قول:
شما می خواین نویز کنسلینگ باشه یا نویز ایزولیشن؟
من باشم هدفون هایی رو انتخاب می کنم که همون نویز ایزولیشن دارن
از داخل ایران فقط میتونین تهیه کنین؟نقل قول:
اگر بدونین چی از صدا می خواین، احتمالاً راحت تر کمک خواهید گرفت
مثلاً توی این رده قیمت، گرادو sr325 یا akg k701 هم هستن؛ که از رقبای hd650 هستن؛ ولی این محدوده ها برای کسیه که میدونه چی می خواد
توی صدا بهترین مفهوم نداره که من یا هرکس دیگه بیاد بگه توی این رنج قیمت بهترین هدفون فلان مارک هستش
متأسفانه ما ایرانی ها عادت کردیم در منطقی ترین حالت بر اساس جیبمون خرید کنیم تا نیاز و استفادمونمحتوای مخفی: :D
انتخاب دیگتون میتونه یک هدفون داخل گوشی باشه که نیاز به آمپ نداشته باشه (که این هم البته توی ایران موجود نیست)
در نهایت میتونین با گرفتن یک کارت صدای خوب (چیزی در حد 200 تا 300 ) و گرفتن همون سنهایزر، جواب خوبی بگیرین