من مشهدم سرعت شبانه که 16 هست هنوز (از دو شب بعد از اینکه یوزر پس شبانه برداشته شد)
از دیروز سرعت دانلود روزانه هم شده 120 کیلوبایت البته داون استریم هنوز روی 2048 هست ولی سرعت دانلود نصف شده.
Printable View
من مشهدم سرعت شبانه که 16 هست هنوز (از دو شب بعد از اینکه یوزر پس شبانه برداشته شد)
از دیروز سرعت دانلود روزانه هم شده 120 کیلوبایت البته داون استریم هنوز روی 2048 هست ولی سرعت دانلود نصف شده.
واسه کسی که نمیخواد دانلود کنه روزانه 64 هم کارشو راه میندازه و نمیخواد که بره 512 بگیره که هم هزینه اضافی داشته باشه و هم اینکه شارژش تو یه چشم به هم زدن تموم بشه شاید شما خبر نداری که هر چی سرعت بالاتر بگیری از شارژت هم بیشتر کم میشه کمی تحقیق میکردی 512 نمیگرفتی صبا میخواد کاربراشو مجبور به اینکار کنه که شما خودت رفتی طرفشنقل قول:
1 مگ روی 60 شبانش روزانه 100-120
کی گفته از شارژ بیشتر کم میشه؟بهتر ار اینه که واسه بازکردن یه page آدم 10 دقیقه الاف بشه که...بعثت بعضی وقتا گوگلو به زور باز میکرد...ولی صبا هر page ای رو روی هوا باز میکنه.وقته آدم گرفته نمیشه کمترم میشینی پای اینترنتنقل قول:
شبانه برای دانلود هم بابا شبی 1 گیگ بسه دیگه(512 صبا هم روزانه ی خوب میده هم شبانه)
بعدم دیگه آدم استرسو اینو نداره که سرعتا کم و زیاد شد
بازم میگم 4 سال مشترکه صبا بودم 2 ماه ازش رفتم مثل س گ پشیمون شدم خودم دوباره برگشتم
ضمنا من ساپورت صبا هم نیستم دوستان باز نگن آقا این از صبانته ببندن ما رو به ...
مرد حسابی خدا کنه 1 گیگ دانلود کنی.:19: سرهم 300 مگ نمیشه اونقدر برق مصرف می کنه نمی ارزهنقل قول:
بعد از ساعت 1، افت سرعت دارید؟
پینگ چطور؟
من حدس میزنم در منطقه ما هنوز چند نفر هستن که از 1 شروع میکنن به دانلود و هنوز نفهمیدن که 1 ساعت از حجمشون چطوری از دست رفته :41:
پینگ من بعد از ساعت 1 به شدت بالا میره و سرعت به شدت میاد پایین
[PHP]Pinging google.com [209.85.143.101] with 32 bytes of data:
Reply from 209.85.143.101: bytes=32 time=527ms TTL=49
Reply from 209.85.143.101: bytes=32 time=400ms TTL=49
Reply from 209.85.143.101: bytes=32 time=515ms TTL=49
Reply from 209.85.143.101: bytes=32 time=440ms TTL=49
Ping statistics for 209.85.143.101:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 400ms, Maximum = 527ms, Average = 470ms[/PHP]
دروغ که ندارم بگم آخه.سرعت دانلود شبا زیر 60 که نه ولی خداییش زیر 50 نمیادنقل قول:
فک میکنم سر صبح هم میره بالا یکم.دیشب که اولین شبه دانلود بعد از شارژم بود 1.8 گیگ دانلود کرد برای همین میگم سر صبح یکم میره بالا.
تا بینم امشب چی میشه!
حالا گذشته از همه ی این حرفا یه سوال
این ISP ها به ازای هر گیگی که به ما میدن و ما مصرف میکنیم باید به مخابرات پول بدن؟منظورم اینه که مثل این شرکتا میان 1000 گیگ یا هرچقدر از مخابرات میخرن بعد بین کاربراشون تقسیم میکنن یا نه میان پهنای باند میخرن و به کاربراشون میدن.کاربرام هرچقد دانلود کردن فرقی نداره؟
و اینا فقط باید اون پهنای باندی رو که دارن بین کاربراشون تقسیم کنن.
بعد مثلا یه شرکتی مثل صبانت چقدر پهنای باند داره؟کسی خبر داره؟
کلا همه ی ایران چقد پهنای باند داره؟
صبانت گندیده هیچ ارزشی برای وقت مردم قایل نیستند نت ایران فقط بدرد چت کردن و علافی میخوره نه چیزه دیگه
برای منم که اصفهانم دقیقا همینطور شدهنقل قول: