نظر من:نقل قول:
بهترینش سیگیت اسلیم هست چون بدنه ی فلزی داره و از همه باریکتره. هارد داخلش رو راحت میشه گذاشت واسه لپتاپ. بقیه اینطور نیستن
Printable View
نظر من:نقل قول:
بهترینش سیگیت اسلیم هست چون بدنه ی فلزی داره و از همه باریکتره. هارد داخلش رو راحت میشه گذاشت واسه لپتاپ. بقیه اینطور نیستن
این سیگیت اسلیم پیدا میشه تو بازار ؟نقل قول:
سلام مجدد .نقل قول:
عطا جان نظرتون برام مهمه شما کدوم رو پیشنهاد میدید ؟
سلام آقا عطا
لطف میکنی روشی که برای
اتصال بیش از 1 هارد اکسترنال WD بر روی PC گذاشته بوید رو دوباره بذارید
سلام .نقل قول:
پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همين تاپيك منظورتان هست ؟
بله منظورم همین بودنقل قول:
ممنون
سلام عطا جان تفاوتWestern Digital My Passport Ultra External Hard Drive - 2TB و Western Digital Elements External Hard Drive - 2TB توی چیه؟ این قابلیت ضد شوک یعنی چی؟ ارزش داره چهل تومن بابت این قابلیت اختلاف قیمت بدم؟؟ ممنون
سلام .نقل قول:
هم Elements دسکتاپی موجود هست و هم Elements پرتابل . فرض میکنم منظور شما همان مدل پرتابل هست .
به غير از شكل ظاهر ، باكس و تفاوتهاي سخت افزاري مربوط به قابليت رمزگذاري و lock كردن هارد ديسك و امكانات نرم افزاري جهت بکآپ گیری و مدیریت هارد دیسک ، تفاوت دیگري بين مدلهاي elements و my passport ultra وجود ندارد . هارد ديسكهاي بكار رفته در هر دو مشخصات يكساني هم دارند و براي سازنده به صرفه و منطقي نيست كه براي مدلهاي elements و my passport ultra هارد ديسكهاي كاملاً متفاوتي طراحي كنند . در واقع يك مدل هارد ديسك را بعنوان پايه انتخاب و با كم و اضافه امكانات ، مدلهاي متنوع توليد ميكنند .
در مورد Shock Sensorـها بعضیها معتقدند كه این سنسورها به محض شناسایی شتاب بیش ازحد ، هارد دیسک را به حالت non-operating بر میگرداند (هد در Head parking و موتور هم خاموش) تا برای اطلاعات صدمه ای وارد نشود . بعضی دیگر معتقدند که این سنسورها برای تشخیص لرزش های خفیف استفاده میشود که کنترلر VCM با استفاده از سیگنالهای ارسالی از این سنسورها حرکت و موقعیت Head ها را تصحیح و تنظیم میکند .نقل قول:
این قابلیت ضد شوک یعنی چی؟
اگر بودجه کافی دارید ultra را انتخاب کنید در غیر اینصورت Elements هم کفایت میکند .نقل قول:
ارزش داره چهل تومن بابت این قابلیت اختلاف قیمت بدم؟؟
ممنون از اطلاعاتت من تا حالا فکر می کردم تفاوت توی بدنه هست و از وجود کنترلر VCM برای رفع شوک خبر نداشتم.
هارد قبلیم سیگیت گوفلکس متأسفانه خراب شده و بد سکتور گرفته و داره منو می ترسونه و می خوام تا اطلاعاتم نپریده یه پرتابل دیگه بخرم. بد نیست وسترن رو تجربه کنم ببینم چجوریه
ممنون:n16:
عطا جان کدومش بهتره ؟:n40:نقل قول: