دوستان من مودم فضا باز دارم.مشکلم اینه که هر 1ساعت 1بار اینترنتم قطع میشه و برای وصل مجدد باید برق مودم فضا باز رو قطع و وصل کنم
مودم فضا باز در پشت بوم هستش و با 1سیم به روتری که داخل خانه هست وصل هستش
لطفا 1ک کمکم کنههههههههههههههههههههههه ه
Printable View
دوستان من مودم فضا باز دارم.مشکلم اینه که هر 1ساعت 1بار اینترنتم قطع میشه و برای وصل مجدد باید برق مودم فضا باز رو قطع و وصل کنم
مودم فضا باز در پشت بوم هستش و با 1سیم به روتری که داخل خانه هست وصل هستش
لطفا 1ک کمکم کنههههههههههههههههههههههه ه
این مشکل رو میدونم چیه، باید فریمور رو آپگرید کنی.نقل قول:
فایل فریمور مبین رو من دارم و می تونی از اینجا دانلود کنی ولی بهتره که از فریمور ایرانسل استفاده کنی که نیاز به تنظیمات فرکانس نداشته باشی. قبلا ایرانسل تو سایتش داشت ولی الان برداشته. اگه آدرسشو پیدا کنی میشه هنوز از سایت ایرانسل گرفت چون فایل رو از رو سرور پاک نکردن هنوز.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه دیروز خود نصاب شرکت اومد و واسم نصب کرد و کلا 2 روزه به جمع وامکسیا پیوستم.میگفتم این نرم افزاره جدیده.میشه دقیقا بگی باید چیکار کنم؟نقل قول:
برو تو صفحه مودم و ورژنتو برام بخوننقل قول:
واقعا ازت ممنونم که بی منت جوابمو میدینقل قول:
Vendor Part Number : 3362-600243-45
Vendor Serial Number : 2199041SMA3S02000946
Firmware Version : 4.03.08-14
Hardware Version : 2.35.7
BSP Version : 2.0/11
Software Version : 4.6.1.4-25772
MAC Version : 06.00.0000
PHY Frontend Version : 06.00.0000
PHY Backend Version : 06.00.0000
Microcode Version : 5.9.2.4-7813
System Current Time : 11:17:28, 21 Apr. 2012
System UP Time : 35 Min 05 Sec
اون بسته 4 گیگ ماهانه رو ( اگر افزایشی نباشه ) فکر کنم تو 8 میزنه وقتی فعال شه دیگر از شماره 4 استفاده نمی شه.نقل قول:
هزینه ای کسر نمی شه .
اگر سرویس جدید ست نشده زنگ بزن پشتیبانی.
گفتم که:نقل قول:
اگر سرویس جدید فعال شده باشه دیگر از ان بسته استفاده نمی شه ( اینجوری تنظیم کردن.نقل قول:
اون یک بسته احتیاط است که هر ماه باسه یک روز شارژ می کنن تا اگر به هر علتی طرف ان موقع استفاده کرد به صورت مصرف ازاد از حسابش کم نشه تا وقتی که تعرفه جدید فعال بشه تو حساب( این حالت زیاد رخ می ده - نمونه اش باسه من که 14 ساعت طول کشید تا فعال کنن)
تمدید هم نمیشه کرد چون یک بسته احتیاط است.(مگر اینکه خود ایرانسل تغییر بده)
دوست عزیز من این ورژنو ندیده بودم، ول تو ورژن های قدیم مبین و ایرانسل این مشکل وجود داشت وعلتشم این بود که مودم یه مشکلی تو شبکه داشت که باعث میشد کرش کنه و تا مودم روشن خاموش نمیشد اینترنت نمیگرفت.نقل قول:
به همین دلیل شرکت سازنده مودم هواوی یه فریمور جدید داد واسش که از اونجایی که من تست کردم این مشکل حل شد تو شبکه مبین. ایرانسلرو تست نکردم .
الانم نمیتونم بهت پیشنهاد کنم که این فریمورو که گذاشتم بزنی به مودمت چون خودم تست نکردم. نظرم اینه که از پشتیبانی دنبال کنی قضیه رو البته با تیم فنیشون، اگه جواب نگرفتی به عنوان تیر آخر میتونی این فریمور رو بزنی به مودمت.
فریمور رو از طریق منو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنم؟نقل قول:
بعد تنظیماتش میره و باید دوباره بزنم؟
فریمور رو از طریق منو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنم؟
بعد تنظیماتش میره و باید دوباره بزنم؟
آره عزیزم
دوستان از کیفیت سرویس هاتون راضی هستید؟
در مقابل مبین نت چطوره؟
سرعت دانلود سرویس 512 در عمل چند کیلوبایت در ثانیه است؟
مرسی