یا بدسکتور دارد یا delay sector با نرم افزار hdd regenerator از طریق داس در مود scan and repair اسکن کامل بکنید و نتیجرو بگیننقل قول:
Printable View
یا بدسکتور دارد یا delay sector با نرم افزار hdd regenerator از طریق داس در مود scan and repair اسکن کامل بکنید و نتیجرو بگیننقل قول:
خدمت شمانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس مال آخرین ورژن نرم افزار hd tune است ؟نقل قول:
عکس که نشون میده هارد سالم است و مشکلی نداره ممکنه مشکل سیستم شما از یک چیز دیگه ای باشه مثلا ویندوز ویروس درست نصب نشدن درایورها دمای قطعات و اگه مشکل هنگ کردن کامل دارین رم لپ تاب
صدای هارد هم تا یک حدی طبیعی است و مشکلی نداره
اون قبلیه ورژن 5 بود....ورژن 5.5 رو دانلود کردم و اینم عکس:نقل قول:
آنتی ویروسمم آپدیته و اسکن کردم
اینم دمای قطعات (البته در حین شارژ):
هیچ مورد خاصی نداره؟؟؟ چرا core #3 رو نوشته trial؟؟
فقط همون صدای خرت خرت هست، دیشب هم دو بار پشت سر هم هنگ کرد و چراغ هارددیسکش چشمک نمیزد.... اگه مشکل از رم باشه چطور میشه فهمید؟؟
در ضمن با نرم افزار hdd regenerator هم اسکن کردم تحت ویندوز، اون sata controller رو هم گفت از ahci به ide تغییر بده که من تغییر دادم ولی ویندوز بالا نیومد، لذا دوباره ahci کردم و اسکن کردم که هیچ بد سکتوری پیدا نکرد
هارد که سالم استنقل قول:
اون terial مربوط به قدیمی ورژن بایوس یا قدیمی بودن ورژن نرم افزار hw monitor است
با نرم افزار mem test در مجموعه نرم افزارهای hiren boot cd رم رو چک کنید
یک با هم بدون باتری فقط با برق شهر لپ تاب رو چک کنید
وجود یک نرم افزار خاص یا بد نصب شدن درایور هم باعث این نوع مشکلات میشود
دما ها هم مناسب است
بالا بودن cpu usage هم باعث این مشکل میشود
الان یه بار دیگه هنگ کرد!نقل قول:
متاسفانه حجم hiran boot cd بالا بود و فعلا نتونستم دانلود کنم، اما با windows memory diagnostic رم رو تست کردم و هیچ مشکلی نداشت!
ویندوز هم که یه ماه هست نصب کرم و تا دیروز که این مشکل شروع شد، هیچ مشکلی نداشته
فقط یه نرم افزار همون دیروز نصب کردم به اسم folder guard که قفل میکنه پوشه ها رو، الان پاکش کردم ببینم دوباره هنگ میکنه یا نه. ایشالا درست بشه
cpu usage هم پایینه و در مواقع کار عادی هنگ میکنه
با سلام
اون خطای ابی رنگ چی هست ؟
با درود
دوستان گرامی من پیش تر یک هارد یک ترابایتی بیرونی (اکسترنال) وسترن دیجیتال گرین داشتم که به دلیلی اینکه ورودی یو اس بی اون سوخت هاردو از جعبش بیرون آوردم و به عنوان یک هارد درونی (اینترنال) به کار گرفتم. همچنین یک هارد مکستور 80 قدیمی ساتا داشتم که تا پیش از این ویندوزهام روی همین هارد قدیمی مکستور بود. سرانجام امروز اومدم جای اینها رو عوض کردم و هارد یک تراباتی رو تبدیل به سه درایو کردم (با نرم افزار Acronis) و روی درایو سی ویندوز اکسپ رو نصب کردم
دلیلم این بود که هارد قدیمی خیلی صدا می داد و خب سرعتش هم کم بود و داغ می کرد و ...
ولی بدبختانه الان که روی این هارد یک ترابایتی وسترن هم ویندوز نصب کردم چراغ مربوط به هارد بیش تر مواقع بدون اینکه کاری بکنم روشن هست و این باعث می شه که توی کارهام همواره دچار وقفه باشم و سرعت آنچنان تغییری نکرده و گاهی بدتر هم شده. دفراگ هم کردم و ....
می خواستم بدونم مشکل از چی هست؟ آیا اینکه هاردم اکسترنال بوده ممکنه سرعتش از هارد قدیمی مکستور 80 ساتا کم تر باشه یا مشکل از چیز دیگه ای هست؟ مشکل از ویندوز اکس پی نیست؟ اگر ویندوز 7 نصب کنم که وضعیت بهتر بشه و...
با سپاس
disk managment نه device managerنقل قول: