ما خونمون اصلا محلمون آنتن دهیش خیلی بده چند بار به 700 زنگ زدم می گه در حال پیگیریه اما الان یه سال از اولین باری که رنگ زدم گذشته بازم می گه در حال پیگیریه کسی نمی دونه باید چی کار کنم به کجا زنگ بزنم؟
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
Printable View
ما خونمون اصلا محلمون آنتن دهیش خیلی بده چند بار به 700 زنگ زدم می گه در حال پیگیریه اما الان یه سال از اولین باری که رنگ زدم گذشته بازم می گه در حال پیگیریه کسی نمی دونه باید چی کار کنم به کجا زنگ بزنم؟
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
سلام با بسته 2 تا 7 میشه به 4g وصل شد یا باید بسته زد تا وصل شه قبلا که وصل نمیشود
ایرانسل خیلی خیلی کلاه بردار شده !
یه بسته 3 ساعته 60 گیگی گرفتم ، 46 گیگ دانلود کردم ، قطع شد !
بعدم تو برنامه ایرانسل من میزنه 61 گیگ دان کردم از 75 گیگ و 13 گیگ مونده !؟
برنامش که قاطی کرده به جا 60 گیگ زده 75 گیگ
ولی حجمه دانلودیم دقیقا 46.3 گیگ هست
اینم مدرک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مصرف تو برنامه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دزد بزرگ
اقا یه مشکلی دم صبح همین الان برام پیش اومد رفتم دیدم اااا دانلود قطع شده مودمو یه قطع و وصل کردم 3372 دوباره وصل شد ولی همین که میزنم یه فایل رو دانلود کل نت بعد 5 ثانیه قطع میشه توی پنل مودم هم میزنه نو سرویس 10 بار امتحان کردم همینطور شد هر دفعه انگار یه کاری کردن نشه دانلود کرد به نظر شما مودمم مشکل پیدا کرده یا دست ایرانسل تو کاره؟ اخه مودمم سالمه.... لعنت به ایرانسل کثیف دزد
سلام. وقت بخیر
دوستان من قصدکوچ از adsl به 4G رو دارم و سه تا سوال مهم برام پیش اومده
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
1. فرض کنید من یک سرویس یک ماهه خریداری کنم. آیا امکان اینکه شبها بتونم طرح شبانه نامحدود اعمال کنم وجود داره؟
2. حالا اگر بشه همزمان پلن ماهانه و نامحدود شبانه داشت، و با فرض اینکه من ساعت 2.15 دقیقه از طریق "سیستم جداگانه دانلود" ، شروع به دانلود شبانه کنم و 4.45 دقیقه کلا خاموش بشه، چقدر احتمالش هست که حجم روزانه من بی دلیل صفر بشه؟
3. من قصد خرید مودم huawei E8372 دارم که از ussd پشتیبانی نمیکنه. برای خرید بسته حتما باید کد ussd وارد کرد؟ یا از طریق اپلیکیشن ویندوزی یا وبسایت وجود ممکنه؟
۱. بله. بسته های شبانه ۱ و ۲ و ۳ ساعته نامحدود ( که در واقع از لحاظ حجم محدود هستن ) رو میتونید خریداری کنید.نقل قول:
۲. توی این چند ماهی که اینترنت ایرانسل رو جایگزین adsl کردم مشکل حجم کم شدن بی دلیل نداشتم. فقط اگر سرعت دانلود در منطقه شما بالا باشه باید مراقب باشید که حجم بسته زودتر از تایم تعریف شده تمام نشه و اگر چیزی برای دانلود داشته باشید با تمام شدن بسته از بسته روزانه استفاده میکنه.
۳. من با گوشی همراه وصل میشم و بسته ها رو با برنامه ' ایرانسل من ' خریداری میکنم.
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
سیستم این اپرانور ها فرق می کنه با ما !!! یه 10 20 درصدی میکشن روی حجم من ا همراه اول 2 هفته دانلود نامحدود داشتم همیشه حجم ثبت شده روی کامپیوترم ( دانلود + اپلود ) کم کم 10 درصدی اختلاف داشت !!نقل قول:
داداش برای 99 درصد کاربرها همراه اول افتضاح هست !نقل قول:
در منطقه ما سرعتش یک چهارم ایرانسل هست اونم بی ثبات !
ممنون از جواب و وقتی که گذاشتیدنقل قول:
یعنی همون نامحدودهای ساحتی محدودیت روشون اعمال میشه؟ به چه شکل؟ چقدر محدودیت؟
بسته ۱ ساعته ۲۰ گیگابایت. قیمت ۹۰۰ توماننقل قول:
بسته ۲ ساعته ۴۰ گیگابایت. قیمت ۱۵۰۰ تومان
بسته ۳ ساعته ۶۰ گیگابایت. قیمت ۲۰۰۰ تومان
بازم ممنوننقل قول:
اگر از این محدودیت مثلا 20 گیگی بگذره قطع میشه یا از حجم روزانه استفاده میکنه؟
یکی یه جوابی هم به ما بده بابا دیشب بدجور اعصابم خورد کرد ساعت 7 همش 5 گیگ بیشتر نتونستم دانلود کنم بستم نابود شد تا میزدم رو دانلود سرعت یهو صفر میشدنقل قول:
چقدر ایران ایرانسل جدید دوچار نوسان و کندی و... دچار شده از چه وضعیتی اقا زنگ بزنید همه اعتراض کنید ................
اگر بسته روزانه داشته باشید شروع میکنه به استفاده از اون.نقل قول:
در ضمن من گزینه ' طرح کنترل مصرف ازاد ' رو هم فعال کردم که از اینترنت عادی هم استفاده نشه.
امروز ایرانسل اینجا عملا از کار افتاده اصلا دیتا نداره، دیگه خیلی اعصاب خورد کن شده، قبلا سرعت کم بود حالا دیگه وصل نمیشه، کسی همچین مشکلی داره؟
یکی دو روزه اینجا 4G قطعی داره. من گذاشتم روی 3Gنقل قول:
بله واسه منم همینطوره !! حالا جالب اینجاست که سیم کارت دیگه ای توی مودم (e8372) میذارم شروع به دریافت دیتا میکنه !!!!!!!!!!!! عجیبتر اینکه همون سیم کارتی که اصلا دیتا نداره با تغییر باند فرکانسی به بعضی ار سایت های داخلی دسترسی داره :n41::n31::n08:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:شدیدا تایید میشه من فکر کردم سمت ما اینطوریه ظاهرا اکثر جاها خراب شده، قطع و وصلی یا کندی شدید.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
4G منطقه ما هم چند روزه مرتب قطع میشه.مخصوصا امروز که دیگه خیلی اعصاب خورد کن شده بود.هم با مودم تست کردم هم گوشی
مناطق تست شده.
مشهد : میدان بسیج میدان فردوسی. دو کیلومتری ارامگاه فردوسی. جاده قدیم شهرک صنعتی طوس پارک ملت
قطعی داره فورجی. تریجی هم تو این مناطق نواسان سرعت داره
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
اصلا وضعیت خراب مخصوصا تو تلگرام و اینستا قطعی و لود نشدن عجیب قریب زیاد شده
یه مشکل اساسی تو خطوط داخلی داره مثل اپارت فیدلو و...
من که چند باز زنگ زدم تو سایت نوشتم شما ها بزنگید......
دوستان اگه بسته فعال روزانه نداشته باشیم و این بسته های نامحدود شبانه رو قبل از ساعت 2 خریداری و فعال کنیم و همون موقع مودم رو روشن کنیم یعنی قبل 2،خودش سر ساعت 2 فعال میشه و میشه ازش استفاده کرد؟
یعنی میشه با ای دی ام برنامه بدیم شروع کنه دانلود کردن، بدون اینکه تا ساعت 2 بیدار باشیم و سر اون ساعت مودم رو روشن کنیم؟
یا حتما باید سر ساعت 2 (یا بعدش) مودم رو خاموش روشن کنیم تا فعال شه؟
کیفیت به 0 داره تقلیل پیدا میکنه پینگ من امروز افتضاح شده پکت لاست هم داره وقتی مثل خر میرن دکل اضافه میکنن بدون اضافه کردن پهنای باند همین میشه دیگه
امشب برای من تقریبا اوکیه، شاید خلوت بودن قبل۲ دلیلش باشهنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
کلی برنامه ریزی کرده بودم برای دانلود امشب..حدود 20 گیگ دانلود داشتم.
الان میخواستم بسته بگیرم ایرانسل من باز میشه اما بسته نمیشه خرید!!!:n04::n03:
واقعا گند زده به همه چی.
حالا بسته هم ادم میگیره 10 دقیقه خوبه بعد سرعت میشه زیر 500 کیلو ! vpn میزنم دوباره اوکی میشه.بعد نیم ساعت با vpn هم خراب میشه قطعش میکنم درست میشه !
کلا داستانی شده.
چه مرگش شده این ایرانسل کوفتی بسته نمیخره امشب.... حسابی گندشو در اوردن اون از عمدا قطع کردن دانلود دیشب اینم از کار افتادن خرید بسته امشب
دوستان ایرانسل هم باید مثل همراه اول یه بسته روزانه داشته باشی تا سرعت شبانه نامحدود بالا باشه؟
یا مشکلی نداره ، میشه به تنهایی فقط بسته شبانه خرید؟
در مورد سرعتش
سرعت دانلود ایرانسل از 10 مگابایت رسیده به 500 کیلوبایت و سرعت دائما صفر میشه و دوباره استارت میزنه، چرا به جای پیشرفت اینا گند میزنن همیشه؟
نه میشه فقط شبانه خرید
دیشب خواستم بسته نا محدود شبانه بگیرم هر چی امتهان کردم نشد (نه بسته ای اضافه میشد نه از شارژ کم میکرد) ، خلاصه بعد از چند بار امتهان کردن بیخیال شدم تا امروز صبح دوباره چک کردم دیدم 4 هزار تومن از شارژم کم شده !
نقل قول:
تازه اولشه - هر روز که استفاده از نت همراه فراگیر تر بشه وضعیت بدتره الان 10 دزصد شاید از نت همراه استفاده می کنن
به خاطر این که یک مگابیت به پهنای باندش اضافه نکرده ولی تا دلت بخواد رفت تو کوه و بیابون و روستا و شهر دکل 4G اضافه کرده که به معنی یوزر بیشتر هست و یوزر بیشتر + پهنای باند ثابت مساوی هست با ریده شدن به کیفیت چه از لحاظ سرعت چه پینگ و غیرهنقل قول:
بهتون قول میدم تا 2 سال اینده بهترین سرعت 4 جی 500 کیلوبایت میشه !!!!
وقتی هر هفته میگه این شهر و اون شهر 3جی و 4جی ارائه شد تا حالا گفته پهنای باند از مثلا 1000 گیگ شده 1200 گیگ !!!! فقط دارن دکل میزنن همین
هیچ امیدی به این ارتباطات سیار نیست در اینده
با اون قیمت سرسام اور فیبر نوری از همین الان بازگشتتون رو به ای دی اس ال ( برای اونایی که دبگه استفاده نمی کنن ) خوش امد می گم
البته نباید از حق بگذریم مقصر اصلی سازمان تنظیم مقررات هست که حداقل سرعت 4 جی رو گذاشته 128 کیلوبایت یعنی اگه اپراتور حداقل 128 کیلوبایت سرعت رو تحویل کاربر بده هیچ جای شکایتی باقی نمی مونه و اون مهر و محبت ! اپراتوره که بخواد سرعت بالاتری بده !
فرض کنید همین قانون رو بزارن روی 2 مگابایت به نظرتون هر اپراتور میاد هی دکل بدون وجود پهنای باند بزنه ؟! صد در صد کیفیت کار بالا میره
متاسفانه تا این قانون درست نشه هر روز که میگذره سرعتمون به سمت 128 نزدیک میشه !
سلام دوستان، من همین چند روز پیش یه سیمکارت اعتباری ایرانسل خریدم ، اما نمیدونم چرا اینقد آنتن دهیش بَده! کلا دو خط آنتن دارم ، گاهی هم یک خط میشه ، در حالی که سیمکارت رایتلم آنتنش پُره
در ضمن سرعت دانلودمم از 200 کیلوبایت بیشتر نمیشه...
چیکار کنم؟ یکم توضیح بدید.
دوستان من الان با گوشی 12 مگ بر ثانیه با IDM دانلود میکنم
با مودم فور جیم 6 الی 8 مگ بر ثانیه
تو روز سرعت تقریبا خوبه شبا معمولا از ساعت 2 به بعد که ساعت دانلود نا محدود شروع میشه سرعت خیلی پایین میاد .نقل قول:
آره باید مودم رو خاموش روشن کردنقل قول:
به گند کشیده شده ایرانسل دیشب سه تا دانلود 32 کانکشن همزمان زدم تا فول اسپید بگیرم غیر از اون با 100 کیلوبایت میگرفت... معلومه تا خرخره پر شده ظرفیت
نت ما وصل شد فعلا سرعت روی 25 مگابیت قفل شده نه کمتر نه بیشتر، بخدا به همینم راضی هستیم امیدوارم قطع نشه