[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فرستاده شده از HTC One_M8ِ من با Tapatalk
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فرستاده شده از HTC One_M8ِ من با Tapatalk
مخابرات مردم رو مسخره کرده تخلیه کنید بابا چه خدمات خوبی داره الان بیشتر یکهفتست ایپی 151 قطعه افتضاحه هیچ کس هم عین خیالش نیست
دیگه بدتر از آی پی به عمرم ندیدم. همش قطع و وصله. جسارتا شما اهل کجا هستین؟نقل قول:
رمز عبور میخاد که من ندارم!!!نقل قول:
یادمه قبلا سایتی بود بصورت ای پی بود از اونجا میشه فهمید پول قبض چقدر هست
دوستمون آدرس درست رو بهتون داده. شما باید از قسمت ورود بدون نیاز به رمز عبور وارد بشین. فقط شماره تلفن رو وارد کنین.نقل قول:
لینک مستقیمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسته شبانه نامحدود همراه اول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات کشتمون با این ای پی هاش اصلا دیگه تمدیدش نکردم همراه اول شبانه رایگن هم داره
بسته با موبایل میگیرم با یو اس بی میزنم به کامپیوتر دانلود میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه قسمتی از خونمون پیدا کردم موبایلو میزارم اونجا سرعت 900کیلوبایت تا 1مگابایت فیکس
اضافه شدن طرح های جشنواره اینترنت صد دانه یاقوت در استان خوزستان.
برگرفته شده از ali-abad.blog.ir
تا وقتی همراه اول هست نت مخابرات مفتش هم نمی ارزهنقل قول:
بیا این سرعت شبانه نامحدود همراه اول با ای پی 5 این ای پی 5 برا همراه اول خیلی سرعتش توپه
اونوقت ای دی اس ال مخابرات بگیریم نه شبانه ای داره نه سرعتی با اون مسخره بازی ای پی هاش
به این سایت رفتم شماره تلفن هم وارد کردم دکمه جستجوی را هم زدم روی لودینگ گیر کرده به مراحل بعد نمیره!!نقل قول:
اگر از رایتل آنتن 4g داری ازش استفاده کن خیلی بهتره تا 5 مگابایت من سرعت گرفتم از رایتلنقل قول:
همراه اولم سرچ کن اگر آنتن 4g داری باز سرعتت بهتر میشه تا الان، تا 20 مگابیت من ازش سرعت گرفتم اما بخاطر فرکانس 2600 کلا آنتن دهی ضعیفی داره و فکر کنم باید بسته روزانه آلفا پلاس هم داشته باشی تا شبانه به 4g رجیستر بشه:n31:
تا یکی دو روز پیش سایت مشکلی نداشت. ولی الان مثل اینکه رو لودینگ گیر میکنهنقل قول:
رایتل طرح بصرفه ای برا دانلود داره؟نقل قول:
همراه اول در ساعات رایگان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان چه خبر از مخابرات هنوز درگیر ای پی هاشه؟:n09:
من از طرح 30 گیگ شبانه یکماهه 10 تومن استفاده میکردم که با توجه به مصرفی که من دارم و فوقش شبی یک گیگ دانلود میکنم خیلی خوب بود ساعتش هم 2 تا 8 بودنقل قول:
برای کسایی که مصرف کم و پیوسته ای دارن نمیصرفه شبی هزار یا 2 تومن بدن همراه اول ایرانسل اما اگر مصرفتون بالاست همراه اول و ایرانسل بهتر هستن
قطع شده مخابرات برای شما؟؟؟
سلام
دوستان کسی الان اگه خطش فیبر نوریه بیاد یه تست پینگ بگیره بزاره اینجا تست تهران بگیره،ممنون میشم
من الان ایرانسل دارم پینگ تهران ۵۰تا هست،برا اروپا میشه ۲۰۰تا ،برا بازی انلاین میخام خاستم ببینم الان پینگ مخابرات چجوره
این طرح یاقوت که زده 100 گیگ 90 هزار تومان.اگه من مثلا طرح 3 ماهه بخرم و بعد 100 گیگ هم جدا بخرم و طرح 3 ماهم تموم بشه و دوباره 3 ماهه شارژ کنم اون 100 گیگ باقی میمونه؟
سرعت افتضاح شده حتی ای پی ۲.۱۸۵
افتضاح شده این مخابرات انگار دوستان مخابراتی مشکلی ندارن!!
مخابرات افتضاح بود افتضاح تر شده. باید به فکر اینترنت جایگزین بود
نت یه هفته ای هست قعط و وصل میشه هر 10-20 دقیقه یبار شما هم همین مشکل دارین؟
سلام.دیروز از مخابرات زنگ زدن با اپراتور خودکار . یه پیام داد که دیگه قبض تلفن ثابت نمیاد توی ماهشهر.یه شماره تلفن داد گفت زنگ بزنید 651 اولش بود . کسی هست شماره تلفن رو بدونه؟واسه ثبت نام شماره موبایل بود که به اون دیگه قبض بیاد.
مخابرات گند گند زده.عجیب از من حجم کم میکنه
سلام دوستان کسی اطلاع داره که مخابرات کی می خواد دست از سر فیبر نوری برداره .... و ما رو رها کنه......
به فیبر اصلا خوب سرویس نمی دن...
چقدر خلوته :n03:
را حلی برای این ایپی ها پیدا نشد؟؟ از 151 خسته شدم :n27:
پینگ خیلی افتضاحه....کسی راه حلی نداره؟
mtu رو عوض مکینم هیچ تاثیری نداره نه ایپی عوض میشه نه چیزی...
برم خط رو تخلیه کنم دوباره بگیرم بهتر نمیشه؟
منم همین مشکلو دارم فکر کنم داره مثل پارسال میشه که 3 ماه آخر سال اینترنت داغون بودنقل قول:
بروز شده در: پنجشنبه ۹ دی ۱۳۹۵ , 29 December 2016
***اطلاعیه ثبت اطلاعات در سیستم***
با توجه به راه اندازی سامانه شاهکار تحت نظارت سازمان تنظیم مقررات تمامی اطلاعات مشترکین باید به صورت صحیح در سامانه پارتاک وارد شود .
بدیهی است برخی از مشترکین در روزهای اخیر برای تمدید سرویس دچار مشکل شده اند و موفق به تمدید نشده اند که اقدامات زیر برای جلوگیری از بروز این مشکل صورت می گیرد:
1. به پنل کاربری خود در سامانه پارتاک وارد شوید و قسمت پروفایل و بارگزاری مدارک را انتخاب نمایید و اطلاعات خود را بصورت صحیح وارد نمایید.
2.شماره شناسنامه افرادی که کد ملی دارند و شماره شناسنامه ندارند باید صفر وارد شود.
3. بعد از ویرایش اطلاعات در پروفایل شما متن قرمز رنگی باقی می ماند و نیازی به ثبت مجدد اطلاعات نمی باشد.
4. شناسه هویتی برای اتباع خارجی استفاده می گردد که به هیچ عنوان نباید از طرف شما تکمیل گردد.
خوآموز اینترنت مخابرات خوزستان
برگرفته شده از ali-abad.blog.ir
سلام
بیشتر از یک ماهه که نت مخابراتو تمدید نکردم و تو این مدت فقط از اینترنت سیمکارت استفاده کردم ولی این نت سیمکارت خیلی شارژ خوری ناجوری داره بصرفه نیست فقط بسته شبانه نامحدودش عالیه
این سرعت شبانه نامحدود همراه اول:
چه خبر از مخابرات هنوز مشکل ای پی هاش درست نشده؟2.185 برنگشته؟
گفتم اگه ای پی های 2.185 برگشتن که یه سرویس 128 با 6گیگ ترافیک برا استفاده روزانه بگیرم و دانلود ها رو با شبانه رایگان سیمکارت همراه اول انجام بدم چون ای دی اس ال مخابرات بدون ای پی 2.185 و شبانه رایگان اصلا ارزش نداره
1 درصد هم بهتر نشده هیچ بدتر هم شده.....ایپی ها همونننقل قول:
سلام
من نمیتونم به صفحه ی تنظیمات مودم وصل بشم یعنی سر لود کردن می ایسته و اروری هم نمیده
به نظرتون مشکل چیه؟
نرم افزار Pop-Up Blocker نصب نکردی ؟نقل قول:
واسه من اینطوری بود مشکل از نرم افزار Ad-Muncher بود
اخه باگوشی و حتی بامرورگر دیگه هم تست کردم وصل نشدنقل قول:
زنگ زدم 2020 بهم اینا رو گفت و گفت اخرین راه حل ریست فاکتوریه
اگر مودمتون تی پی لینکه مودمو خاموش و دوباره روشن کنید تا چند دقیقه فرصت دارید وارد تنظیمات بشید بعد دوباره قفل میشه یا اینکه از کابل لن استفاده کنیدنقل قول:
با کابل لن نشدنقل قول:
ولی مودم که خاموش روشن کردم شد
من دو هفته اینجا (خوزستان) مهمونم.میخوام برای این چند روز ای دی اس ال بگیرم نیاز به راهنمایی شما دارم.
توی لیست تعرفه نوشته ترافیک رایگان شبانه اما بازه زمانی ذکر نشده.ساعت چند شروع میشه پلن رایگان و تا ساعت چند ادامه داره؟
کیفیت و سرعت ها چجوریه؟ الان من اشتراک 2 مگ بگیرم سرعت دانلود چند میده بهم؟ سرعت آپلودش چطوره؟
مرسی
:|نقل قول:
2 روزش رفت
با توجه به این که 2 هفته اینجا هستی بهتره بری سراغ 3g یا 4g که اگه تو منطقه شما پوشش خوبی داشته باشه خیلی بهتره. هیچ تضمینی نیست که adsl کیفیت خوبی داشته باشه. به هر حال شبانه رایگان سیم مسی 1 الی 6 و کافونوری 2 الی 6 هست. در مورد سرعت هم شانسیه. سرویس 2 مگ ممکنه سرعتت 650 یا بالاتر و یا 100 کیلو باشه. آپلود هم معمولا کمی کمتره. ضمنا تا فعال کنن برات چند روز دیگش هم رفته!نقل قول:
مرسینقل قول:
جایی که مستقر شدم اینترنت همراه هر سه اپراتور وضعیت مناسبی نداره.
ضمنا خط آماده ست فقط باید شارژش کنم.
میبینم که مشکل ip مخابرات هنوز پابرجاست و فقط ای پی 5.233 میاد که بعضی از سایت های ملی رو اصلا باز نمیکنه ولی سرعت همچنان خوبه و سرویس 2مگ 700-650 کیلوبایتو میده
خدا رحمت کنه ای پی 2.185 رو هیچ اثری ازش نیست:n14: