دوستان این تغییر ساعت که یک ساعت جلو کشیده شده واسه پارس هم اعمال شده ؟ من دیشب دانلود نداشتم خبر ندارم
یادمه یه بار بعضی از دوستان از این تفاوت ساعت گله داشتن و خلاصه یک ساعت از حجمشون رفته بود
Printable View
دوستان این تغییر ساعت که یک ساعت جلو کشیده شده واسه پارس هم اعمال شده ؟ من دیشب دانلود نداشتم خبر ندارم
یادمه یه بار بعضی از دوستان از این تفاوت ساعت گله داشتن و خلاصه یک ساعت از حجمشون رفته بود
راس ساعت 12 برای پارس اعمال شد و دیشب هم بر اساس ساعت جدید دانلود رایگان انجام شد.نقل قول:
میدونی من بیشتر احساس میکنم که محدود شدم !نقل قول:
چون با یک ترفندی شبا سرعتم رو بیشتر میکنم که حالا اگه شد براتون میزارم.
ولی من زمانی که خطم روی دیفالت خودش که 4 مگ بود بسته شده بود، شبانم همون 4-5-6 گیگ رو که متغیر بود میگرفت.
اما از وقتی که روی 9 مگ ست شده، اوضاع کلا فرق کرده ! انگار برای ما که 1 مگ سرعت داریم محدودیت بیشتری رو شبانه قائل میشن ! :n15:
سرعت شبانه به سرعت حالت پایه برمیگرده
512 که داشتم سرعت دانلود شبانه بین 70 تا 90 بود الان که 1 مگ دارم بین 160 تا 180
حالا اونا که محدود نشدن شانس خوبی داشتن
انشاالله که میشه :دینقل قول:
ولی اگه واسه دوستان پیغام خصوصی کنی بهتره :n13:
سلام دوستان سال نو همگی مبارک
من امروز سرویس رو به 2 مگ ارتقا دادم اما در دانلود سرعت دانلودم با وقتی که سرویس 512 داشتم هیچ فرقی نکرده روزانه بالاترین سرعتم مثل سرویس قبلم توپ پرش 500 هستش شبانش هم که امشب تست میکنم پس چرا اینجوریه ؟؟؟ مگه نباید سرعت دانلودم بالاتر از این باشه ؟؟؟
روزانه تمام سرویس ها تقریباً یکیه و برای خط هایی که ظرفیتش رو دارن روی 9 مگ بسته شده در غیر این صورت روی 4 مگ بسته میشه پس فرقی نمیکنه 2 مگ داشته باشی یا 512نقل قول:
مهم سرعت دانلود شبانه ست که برای 2 مگ شما چیزی حدود 250 تا 300 کیلوبایت انتظار میره
دیشب من سرعتم تغییری نکرده بود.همون یک مگی که قبلا بود،باقی موند
طرح 512 حجمی
منظور همون تعداد قسمت های فایل دانلود هستش... نمیدونم توی IDM دقیقاً اسمش چیه... ولی اسم علمی و درستش کانکشن هستش... هر چی تعداد کانکشن بیشتر باشه سرغت بیشتر میشهنقل قول:
یه تاپیک هم در مورد سرعت تک کانکشن هست و در این مورد هم اطلاعاتی توش هست...
از چیز پی ان داخلی استفاده می کنید؟ این روش رو اکثراً بلدن....نقل قول:
من حس میکنم پارس آنلاین سر ملت رو کلاه گذاشته..
شما سرعت دانلودتون 1 ترابایت در ثانیه وقتی حجم پولیه چه فاییده؟
من الان 512 مخابرات دارم ماهی 24 تومن نامحدود سرعت دانشم 60 .. نمیرسم دانلود کنم اینقدر فیلم وسریال و یو-توب و ....دیدم که دارم بالا میارم....
پارس آنلاین همه رو شب زنده دار کرده..
بکشید بیایید تو مخابرات من 25 سالمه 2 سال پارس آنلاین داشتم خداوکیلی الان اینقدر لذت میبرم ا زنت که با اون پولهایی که ریختم تو جیب پارس آنلاین باورم نمیشه ...من چه قدر پول واسه حجم ...وایییییییی سر 1 سال نزدیک 1 تومن شد....نمیدونم pol 128 u
بود اونموقع میخریدم باز حجم خالی میکردم...بدبختی بود همش...همش حریص میشی حجم بخری...
اومد مخابرات الان 2 ساله مخابراتم نمیدونی چی میشه یهو سر ماه میبینی هاردت پر شده...
من سرعتم 350 شبانه 1 مگابایت صبانتی ام می خواهم بیام پلرس آنلاین چون صبانت طرح عیدانه نداره و هزینه هاش بالا رفته چه کنم ؟نقل قول:
الان من برای یک مگ پارس با 4 گیگ حجم ماهانه 21 تومن میدم که سه ماهه و شش ماهه کمتر از این میشهنقل قول:
ولی 350 برای دانلود شبانه سرعت خوبیه به نظرم که بعیده پارس این سرعت رو به شما بده
حالا اگه میخوایید سرویس پارس بگیرید اول تو سایتش چک کنید ببینید مرکز مخابراتی شما سرویس ارائه میشه یا نه ...اگر ارائه میشد شما باید به صبانت بگید خطتون رو تخلیه کنید و بعدش برای راه اندازی سرویس به پارس انلاین مراجعه کنید(البته همزمان این کار رو بکنید چون احتمالاً یک هفته طول میکشه تا خط شما رانژه بشه)
برای اطلاعات بیشتر هم میتونید وبسایت پارس انلاین رو چک کنید یا با پشتیبانی پارس انلاین تماس بگیرید
الن 2 روزه شده سرعت روزانه و شبانه 170 تا 250 و مودم من نت گر هست پارس آنلاین پشتیبانی می کنه ؟ صبانت 3 گیگ 1 ماهه می ده 19700 و اگه 1 ساله بگیری میشه با 48 گیگ دانلود 214 هزار تومان و 2 مگابایت با 48 گیگ دانلود 270 هزار تومان ... و طرح عیدانه نداره پارسال طرح عیدانه داشت و من 1 مگابایت گرفتم یکساله و 50 گیگ دانلود و 1 گیگ هدیه و 3 ماه دیگه هدیه 204 هزار تومان و 4000 تخفیف شد 200 هزار تومان .. اما امسال هیچ نداره عیدینقل قول:
سلام دوستان
کی میتونه کمک کنه و سوال منو جواب بده
برای بازی انلاین world of warcraft خود شرکت بلیزارد از چه شرکتی اینترنت بگیرم
مصرفم پایینه ولی واقعا واسم مهمه که شب ها سرعتم پایین نیاد و تایم اوت نداشته باشم از سرور های اروپا
الان از مخابرات استفاده میکنم راس ساعت یک شب 50% تایم اوت دارم و اصلا نمیشه بازی کرد :| ولی روز هاش خوبه
به نظر شما از پارس انلاین بگیرم با تجربه شما ؟
مشهد هستم
تست 20 دقیقه قبل = سرعت دانلود تا 1 مگ در ثانیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امشب افت سرعت داریم
تست شبانه رایگان = همین الان = 02:08 بامداد = سرعت دانلود تا حدود 500 تا الی 600
توضیح اینکه هر چه به ساعات صبح نزدیک میشیم تقریبا هر ساعت 100kb به سرعت دانلود افزوده میشود
مال من netgear هست مثل بنز کار میکنه با پارس ... کلا من با این مودم تو همه شرکت ها بودم :n02:نقل قول:
بزنم به تحته نسوزه حالا ضد حال شه ... :n10:
سرعت شبانه صبانت توی سال جدید از 350 شده 45
سلام، دوستان خوبم
برای کسی که تو بندرعباس، اطاراف سیتی سنتر هست، توصیه میکنین که برم پارس آنلاین بگیرم؟؟؟
سرعت خوب، دانلود شبانه و قیمت پایین میخام؟ در قیاس با مخابرات، شاتل و ... چطوره؟
این 1 گیگ هدیه رو کدوم روز اضافه کردن ؟ برای من کلاً چیزی اضافه نشده
وضعیت سرعت اینترنت خونه ما از امروز به بعد ، بعد از برطرف شدن مشکلات نویز خط
downstream رو چند بسته شده؟نقل قول:
از کدوم سرور تهران تست گرفتی؟
کدوم مرکز هستید ؟نقل قول:
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی 9 مگ بسته شده از امروز ، قبلا 4 مگ بود چون خط نویز داشت بیشتر نمیشد برد بالانقل قول:
نمیدونم کدوم سرور بود همین صفحه اول اسپید تست باز شد خودش یدونه رو سبز رنگ کرده بود من روش کلیک کردم
مرکز خاتم الانبیانقل قول:
این تستی که شما گذاشتی احتمالا از سرور هماتلکام یا ایرانت هست.و این دو سرور معمولا سرعت رو یه مقدار بیشتر نشون میدن.نقل قول:
برای این که بفهمی سرعت واقعیت چقدره با idm یه لینک بزار دانلود و با نرم افزار کنترل پهنای باند مثل DU Meter یا Networx ببین سرعتت چقدره.یا اینکه با speedtest از یه سرور دیگه مثل پارس انلاین تست بگیر.
دوستان ساعت 02:57 سرعت دانلود شبانه رایگان با ف شکن از یوتیوب :
پروفایل این خط از 9 بیشتر هست چون منم 9 هستم ولی از 7.80 بیشتر نمیشه و نهایتش همون 9 ولی شما 9.77 این یعنی پهنای باند شما از 9 بیشتر هست و پهنای باند باید 10 یا 11 باشه که اسپید تست چنین عددی به شما بدهنقل قول:
فقط یه خورده فرق دارند از 7.50 میشه 7.80 ولی این دوست عزیز اختلافش خیلیه حداقل 2 مگ بیشتر هست :n13:نقل قول:
سلام سال نو مبارک
2 تا سوال داشتم
1- چرا من که 128 نامحدود گرفتم هدیه نوروزی رو نمیدن؟شما هم همین طوری هستید؟
2- اگه یه مودم خوب وای فای با قیمت مناسب بخوام بگیرم، چی باید بگیرم؟ قیمتش کمتر از 70 80 تومن باشه. و تا رنج 15 20 متر خوب انتن بده.
خودتون چی استفاده میکنید و ایا راضی هستید؟
+
اگه مودم هایی که تو این لیست نیست رو بگیرم مشکلی پیش میاد؟
سلام
فعال شدن هدیه نوروزی جالبه
باید اینترنت اصلی شما تموم بشه تا اون جایگزین بشه
من سه ماهه گرفتم که با یک گیگ هدیه نوروز 10 گیگ حجم داشتم
این ده گیگ دیروز تموم شد و یک ماه هدیه به همراه 3 گیگ حجم فعال شد
حالا نمیدونم اون دو ماهی که از سرویس قبلی مونده بود کجا رفت !!!
نقل قول:
الان شما این تست منو که با سرور هماتلکام گرفتم درست میدونی؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در صورتی که خطم 9مگ بسته شده بود و باDU Meter حداکثر 8 مگ نشون میده!
در کل سرور هماتلکام و ایرانت یه مشکلی دارن که سرعت رو بیشتر نشون میدن.
دوستان پارس سرعت آپلود رو بالاتر از 1مگ نمیبنده؟ اگه سرعت بالاتر بخوایم چیکار کنیم؟
تایید میشهنقل قول:
به نظر من بهترین سرور ایران برای تست در SpeedTest , مبین نت
برای منم که 9 هستم و چند بار اینو تستش کردم ولی تفاوتم با این سرورها خیلی ناچیزه . عجیبه. شاید هم بعضی وقتها پهنای باند 10 و 12 رو تست میکنند و فعال هست که این عدد را میده :n13:نقل قول:
با سلام
من الالن 512 نامحدود مخابرات دارم
می خواستم بدونم حریان این سرعت 9مگابایت پارش انلاین چیه؟؟
سرعت دانلود روزانش چقدره؟؟
شبانه(ساعت رایگان) چقدره؟؟
تا چند وقت سرعتش 9 مگابایته؟؟ یعنی قراره تا 2-3 ماه 9 مگ بدن تا همه رو بکشن سمت خودشونو بعد همه چیزه تعطیل کنن؟
فرقی بین سرویس 256 و 2 مگ درحالی که الان همه 9 مگ شدن هست؟
دوستان من سرویس نامحدود 128 دارم جدیدا سرعت دانلودم بین صفر تا 32 کیلوبایت نوسان میکنه !! راهی داره که بشه ثابتش کرد؟؟ (فکر میکنم چون اون 10گیگ تموم شده اینجوری شده)
سلام دوستان از نظر پینگ و سرعت دانلود شبانه پارس آنلاین بهتره یا آسیاتک ؟
شاتل وقتی ترافیکت تموم میشه 500 مگ هدیه می ده
پارس آنلاین هم همین طوره؟
خوش به حالتون من پارس انلاین بودم خریت کردم اومدم صبا نت دقیقا حدود 4 ماه سرعتم از 150 شبانه شده35 تا 50 خیلی وقت ها هم به پنجاه نمیرسه مثل دیشب روی 30 میموند سرویس 512 دیگه عید هم حجم نمیده
دوست عزیز اخیر پهنای باند همه مشترکین ( اونهایی که خطشون بکشه این حجم را ) 9 بستند و فرقی نداره شما 128 خریده باشی یا 2 مگ . سرعت دانلود روزانه نزدیک به 1 مگ در ثانیه و شبانه رایگان هم 500 - 600 تا میده بهتوننقل قول:
بله به همین دلیل هست و برای این سرویس شما با توجه به مصرف کردن 10 گیگ , راهی نداره , ولی اگر روزهای کمی تا پایان اشتراک دارید میتوانید سرویس دیگه ای خرید کنید و این را بسوزانید . اگر دنبال سرعت هستید سرویس های محدود پیشنهاد میشهنقل قول:
پارس انلایننقل قول:
پارس انلاین اینطور نیست ولی دسترسی به سایت پارس انلاین و درگاه بانک برای پرداخت و تمدید اینترنتی باز خواهد بودنقل قول:
از نظر بنده بهترین سرویس دهنده گان اینترنتی فعلی شاتل و پارس انلاین هستند . البته بستگی زیادی هم به پورت و مرکز مخابرات دارهنقل قول:
فرقی داره 128 خریده باشید یا 2 مگ
چون اون عددی که شما توی مودم میبینید پهنای باندی هست که برای خط شما باز میکنن
ولی سرویسی که میخرید اگه 128 باشه با سرویس 2 مگ سرعتش تفاوت داره.
پارس یه چیزی داره به اسم little moreنقل قول: