مثل من دو تا کنسول بخره که کم هزینه تر میشه :31:نقل قول:
مثل من دو تا کنسول بخره که کم هزینه تر میشه :31:نقل قول:
برادران عزیز این بازی هایی که فقط تو xbox live هست مثل Renegade Ops رو چطوری میشه رایگان دانلود کرد ؟
مشکلی که تو لایو ندارن ؟
مثلا چه مشکلی؟نقل قول:
عموما این بازی هاmPمیخواد که باید کارتشو بخری.
----------------------------------------
ببین اگه فلگ شده باشه با گزشت زمان درست نمیشه.خودتم بکشی فلگی.نقل قول:
مگر اینکهjtagکنی
خوب این میگه فلگ نشدی :دی تو چی میگی دیگه :31:نقل قول:
این z کد رو نگاه کردم تو فروم های خارجی زده فلگ نشدی ولی کمی با احتیاط برو تو بازی های آنلاین :31:
سلام ببخشید ولی من در مورد بازی های lt3 پرسیده بودم می خواستم بدونم بازی های lt2 روی دستگاه lt3 اجرا میشه؟ ببخشیدا :43: . مرسی
نه . بازی های XGD3 و AP2.5 باید با پچ سازگار با LT 3 دوباره پچ بشه یعد رایت شهنقل قول:
بن شدن یعنی اخراج شدن . یعنی دیگه نمیتونی وارد محیط لایو بشی و انلاین بازی کنینقل قول:
اقا بن شدن یعنی چی؟ ادم کنسواش بن بشه چی میشه؟
ارادت.نقل قول:
ميشه يه رايتر اكسترنال معرفي كنين كه به نوت بوك وصل كنم براي رايت بازي؟
حتي الامكان آپديت فيرم ور نخواد اگه بشه.
ممنون
بازی پچ نشده گذاشتی رو کنسولت در حالت آفلاین یا آنلاین؟خب اگر آفلاین بوده که مشکلی نیست فلگ شدن مربوط به زمانی هست که در حالت آنلاین بازی پچ نشده استفاده کنینقل قول:
دوستان سلام
من باری نصب میکنم تو 360 وقتی نصب تموم میشه میخوام بدون سی دی اجرا کنم
میگه سی دی بزار توش!؟
یکی بگه چیکار کنم
ممنون
یه سوال دیگه
ایکس باکس 250 گیگ الیت و رنگ مشکی براق چقدر میارزه؟ اونم دست دوم همش 2 ماه کار کرد داره!!
اگه برای رایت کامل بازی هایxgd3میخواید فقط با رایتر های لایتون و بورنر مکس امکان پزیره.نقل قول:
اگه هم برای کار معمولی مخیواید و بازی هایxgd2از هر رایتری میشه استفاده کرد.
--------------------------------------------------
والا این قضیه فلگ و بن اینا چیزیه که مایکروسافت هیچوقت دقیقا لو نداده قضیه رو.نقل قول:
ولی تا اونجایی که من میدونم و یه سری دوستان هم میگفتن توی حالت آفلاین هم فلگ میکنه.
-------------------------------------------------
هیچ کاری نمیشه کرد بعد نصب باید بازی باشه تا لایه امنیتی رو چک کنه و برای امنیت به طور مداوم باید تو کنسول باشه.نقل قول:
اگه میخوای بدون دیسک و از هارد اجرا کنی باید یاj-tagکنی یا از یه سری دستگاه های متفرقه استفاده کنی
-------------------------------------------------
الایت ها که رنگ براق نداره و فکر کنم شما با اسلیم 250گیگ اشتباه گرفتید خواهشا دقیق بگیید.نقل قول:
اگه هیچ مشکلی نداشته باشه و بن و فاگ نشده باشه و کاملا سالم باشه باید سی درصد از قیمت فعلی همون مدل کم کنی تا به قیمت دست دومش برسی
--------------------------------------------------
خوب من در مورد فلگ توضیح دادم کی گفتم فلگ شدی؟نقل قول:
j-tag چیه میشه کامل توضیح بدین؟
و قیمت حدودی بدین !
سلام . برای پچ کردن cd که lt2 هست باید کارهایی بکنیم(کار هایی برای پچ کردن) بعد روی همون cd بریزیم یا باید یه cd دیگه رایت بشه؟ خیلی خیلی ممنون:40:
jtag به روش ریست گلیج بین100تا150تومن انجام میشه.نقل قول:
کاری هستش که باعث میشه برنامه های دست نویس رو کنسول اجرا کنه.
با لحیم کردن برد و یه سری کار های خاص که از ت وضیح دقیقش میپرهیزم.
این برنامه های دست نویس مثلا کاری میکنه که دماgpuوcpuرو ببینی یا مثلا بازی رو بدون دیسک اجرا کنی و در واقع ه-ک کامل کنسول هست.
---------------------------------------------------------
cd نهdvdv.نقل قول:
باید رو یه dvdدیگه رایت بشه.
تاپیک جامع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی alan wake و i am alive برای شبکه live هست دیگه آیا بعدا این دو بازی رو dvd منتشر می شند؟ مرسی :10:
نهalan wakeروی دیسک هم هست فقط یه نسخش برای لایو هست.نقل قول:
بله امکان داره بیاد ولی نه به طور حتم
منظورم alan wake:american nightmare هست این رو dvd میاد؟
فعلا نیومده.نقل قول:
و خبر دقیقی نیست.
ولی از اونجایی که قطعا خیلی استقبال میشه و گرو هم خیلی اصرار میکرد که مثل یه بازی کامل عرشه بشه احتمالا تو آینده عرضه بشه
اساتید خصوصامیلاد جان وساجد عزیز.
حالاکه ps3هک شده بنظرتون بازمx360بخرم یاps3چون بعضی هامیگن ps3 بااینکه -- شده بازم خیلی دنگ وفنگ داره وبعضی ها میگن نه ,ازx360 بی دردسرتره.چون دارمx360 رو میفروشم. پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
اولا جای این سوال اینجا نیست.نقل قول:
دومادرسته جیل بریک شده ولی ورژن3.55اش یعنی بازی های جدید خیلی وقته قابل اجرا نیست و تق و توق قابل اجراس.
و برای اجرای نسبتا بازی های جدید نیاز به یه دانگل100اومنی هست.
هنوزم اگه از اون لحاظ حساب کنیxboxبرتره
به نظر من هر چی که دوست دارید بخرید - ببینید بازی های انحصاری کدومش بیشتر به مزاجتون خوش میاد همون رو بخرید .نقل قول:
بازی هایی که فایل هاش به فرمت ISO توی نت وجود داره رو چطوری باید دانلود کرد که بشه روی کنسول اجرا بشه؟ دیسک خاصی میخواد؟ روش رایت خاصی داره؟
اگه جایی توضیحی هست بگید چون بار اولمه که بهش بر خوردم!
سلام در این سایت جایی هست که کدهای تقلب cheat cod باشه؟ :21:
سلام ...
دوستان الان با اين وضعيت دلار قيمت 360 چجوريه؟!
من 3-4 صفحه قبل رو خوندم چيزي نديدم ... اگه ممكنه يكي از دوستان قيمت انواع 360 رو بنويسه ... ممنون :20:
فكر كنم ديگه كمترينش 500 باشه ...
دوست عزیز سوالتو جای خودش بپرسنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشکال نداره جواب میدم . قیمت ها وحشتناکن
اسلیم کپی ال تی ۲ 250gig ا ۵۵۵تومان
اسلیم کپی ال تی ۲ 4GIG ا ۵۱۰ تومان
قیمت امروز فروش تهران:
250 گیگ حدود 535
4 گیگ حدود 485
تا هفته دیگه هم قیمت ها ثابته،در ضمن به امید ارزون شدن دستگاه نباشید،دلار مفتی هم بدن دوستان فروشنده دستگاه رو ارزون نمیکنن............
دوستان توی این 2 سالی که من elite دارم واسه اولین باره که شاهد یه اتفاق عجیبی بودم :دی
داشتم بازی می کردم شاید 2 ساعت هم نشده بود که یهو کنسول چراغ های دور پاورش (فقط 3 تا از 4 تا ) قرمز شد بعد یهو خاموش شد. همون چراغ هایی که واسه کانکت شدن دسته ها روشن می شه. فقط هم یه دسته روشن بود . یعنی یه چراغ سبز بود بعد 3 تا چراغ قرمز شد .
من یه فن دیجیتالی هم همیشه به کنسولم وصله . توی این 2 سال هم اولین باری بود که این اتفاق می افتاد .
یه مدت گذاشتم کنسول خنک بشه گفتم لابد داغ کرده بعد از چند ساعت که روشن کردم مشکلی نداشت.
واسه چی بود ؟
پارسال در چنین روزی یه باندل 250 گیگ خریدم 585 تومن!
الان فقط ایکس باکس 250 گیگ رو میدن 530 تومن! کینیکتش هم فکر کنم جدا حدودا 150 تومن باشه!
الان اصلا باندل 250 گیگ تو بازار هست؟؟ چنده؟؟
دوستان این سوالای قیمت رو تو تاپیک مربوطه بپرسید!!!!نقل قول:
بله هست ولی کم حدود800تا850.
کبنکت هم شده250:دی
جواب این دوستمون هم بدید.نقل قول:
دوستان اگه بازیها رو روش برنر مکس بزنیم و LT 3 استفاده کنیم . تو بازیهای XGD3 دیگه اول هر هر بازی دیسک 2 -3 دقیقه نمیچرخه ؟
نه کلا این قضیه چرخش برای دیسک هایxgd3هست و خیلی زیاد هم نیست.نقل قول:
طبیعی هم هست
بابا انصاف هم خوب چیزیه! من 10 تا بازی XGD3 دانلود کردم.طرف DVD خامشو میفروشه 2800 میگه دلار رفته بالا!!!نقل قول:
کلا اینجا ایرانه.....نقل قول:
وقتی گرون میکنن میگن دلار رفته بالا.
وقتی دلار ارزون میشه میگن نه خود جنس گرون شده.
کلا همه وسایل الکتریکی همینجوره
دوستان کسی این مشکل من رو نمی دونه واسه چی بوده ؟؟نقل قول:
یه یکی که گفتم بهم گفت این 3 چراغه شدن خیلی خطرناک هست ! ممکن کنسول کلا به مشکل بخوره مثل روز اولش نشه ...
ببین اون3چراغ معروف به طور دایم پیش میاد.نقل قول:
احتمالا زیاد بازی کردی و گرم شده مشکل پیش اومده.
امکان هم داره لحیم کاری هایgpuوcpuشل شده باشه که بهتره بدی به تعمیرکار یهن گاهی بکنه
نقل قول:اصلا نگران نباشین و این مورد توی جاسپر تقریبا غیر ممکنه... نکته ای هم که باید توجه کنین بهش اینه که هر 3 چراغ قرمزی RROD یا Red Ring of Death نیست... میتونه به خاطر خیلی موارد دیگه مثل نوسان برق ، مشکل داشتن آداپتور یا ... باشه...نقل قول:
تاریخ ساخت کنسولتون واسه چه موقعیه؟!
سلام...
به نظرتون خرید xbox360 هنوز هم ارزش داره؟
یکی از دوستام یکی داره تقریبا 4 تا 5 ماه کار کرده ولی خیلی تمیزه..
اخرین ورژن هم هست چون تمام بازی های جدید رو به راحتی میخونه..
با یک هار 250 گیگ و 10 تا 12 تا بازی و یک دسته اضافه میده 350... به نظرتون ارزش داره بردارم از دستش؟
راستی من نمیدونم این ارکد هست پریموم هست یا.. از کجا میشه فهمید؟
رنگش سفیده..
ساختشم 2010 هست
xbox720 میگن قرار بیا راسته؟
واسه 360 تا کی حداثر بازی جدید میاد؟