اینو کجا گفتن؟نقل قول:
Printable View
اینو کجا گفتن؟نقل قول:
من که زنگ زدم کلا از سرش باز کردنقل قول:
هی گفت روی گوشی دیگه ای تست کردی اول گفتم اره گفت ما چیزی رو عوض نکردیم برای شما
بعدش هم دوباره پرسید روی گوشی دیگه ای تست کردی گفتم نه گفت برو دفاتر همراه اول و از این چرت و پرتا
من باهاشون تماس گرفتم گفتم سرعت فرجی من بالای 1 مگ نمیره گفتم حداقل سرعت باید چند باشه بهم گفتن 21 مگابیت از همون طریق برای ثبت کرد 3 روزه درستش کردننقل قول:
خب بد توضیح داده بودی باید میگفتی روی گوشی دیگه تست کردم و حتی مناطق اطراف ما سرعتشون خیلی بهتره و سرعت 3جی و 4جی یکیه و ... و اخرش هم میگفتی پهنای باند رو گذاشتید روی 5 مگاهرتز برای همینه سرعت 4جی خیلی پایینه باید زبون باز باشی اونا در همون لحظه که نمیتونن سرعتتو چک کنن بگو اینجا شلوغه و پهنای باند کفایت نمیده و ... کلا تا دروغ نگی نتیجه نمیگیرینقل قول:
نقل قول:
وضع کلی مملکت همینه ها
در حالی که 4جی باید 80 مگ سرعت بده انقدر خرابش میکنن تا ما به 10 درصد این سرعت هم راضی باشیم
و این فقط اینترنت نیستش کل زندگی ما همین شده
مشکل انتن دهی رو هم حل میکند؟نقل قول:
پیگیر باشید از نوع سمج شاید فرجی شدنقل قول:
به نظر میاد همراه اول داره یه تکونی به خودش میده از نظر سرعت و به مرور داره دکلها رو به ۲۰ مگا هرتز تغییر میده که باعث میشه شما سرعت بهتری دریافت کنین
مثلا جایی که من هستن ۴ جی با ۲ خط از ۵خط اونم فقط تو یه جا اونم با مودم آنتن دارم و سرعت هم بین ۱.۴ تا ۱.۷ مگابایت بود اما از ۲روز پیش بدون اینکه تغییری تو پوشش دهی انحام بشه
سرعت شده بیت ۲.۲ تا ۳.۵ مگابایت که این نشون میده باند ۷ که من بهش وصل هستم از ۱۵ مگا هرتز شده ۲۰ مگا هرتز
باند ۳ هم همینطور اما چون پوشش ندارم نمیتونم داخل خونه تست کنم
احتمالا به مرور همه دکلها ۲۰ مگاهرتز بشه
نقل قول:
درسته ولی نمودم چرا 20 مگاهرتز همراه اول اندازه 10 مگاهرتز ایرانسل سرعت میده !
میشه اسکرینشات بدی از پهنای فرکانس اگه برات مقدوره؟ باند ۷ و ۳نقل قول: