این روشی که فرمودین برای فلش مموری مشکل ایجاد نمیکنه ؟ آیا لازمه که حتما هارد خاموش بشه و بعد جدا کنیم ؟نقل قول:
Printable View
این روشی که فرمودین برای فلش مموری مشکل ایجاد نمیکنه ؟ آیا لازمه که حتما هارد خاموش بشه و بعد جدا کنیم ؟نقل قول:
سلام
الان من این دو تارو دانلود کردم حالا این دوتا فقط برای eject کافی است ؟؟
WD_SmartWare_Installer
WD Drive Utilities for Windows
بقیه نر م افزار های موجود در سایت هارد رو که دانلود نکنم برای خود هارد که مشکلی به وجود نمی آد؟؟؟
سلامنقل قول:
شما همین
WD Drive Utilities for Windows را نصب کنید، برنامه WD Quick View که مخصوص برای جدا کردن هارد است نصب میشود.
نیازی به نصب بقیه نرم افزارها نیست.
هیچ مشکلی برای فلش مموری ایجاد نمیکند . توصیه میشه که هارد دیسک پس از Safely Remove کردن بطور اتوماتیک خاموش بشه . ممکنه مشکلی هم پیش نیاد ولی در S.M.A.R.T هارد دیسک و در قسمت Unsafe Shutdown Count یک log ایجاد میشه .نقل قول:
USB Safely Remove 5.3.6.1230 Finalنقل قول:
نرم افزار ساده و با حجم کمی هست که خیلی ساده و کاربردی هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .
من یک هارد seagate Expansion 3TB دارم . امروز ویندوز زدم و یک سری اطلاعات رو دارم از هارد اکسترنال به هارد انتفال میدم . مشکل اینه که وقتی چیزی رو کپی می کنم (100 گیگ مثلا) یا سرعت خیلی پایینه (6-7 مگابایت) ، یا وسطش گیر می کنه و بعد چند دقیقه دوباره کپی می کنه !!! اما مثلا یه فیلم رو تکی کپی می کنم سرعت بالاست . تو ویندوز قبلی هم همچین مشکلی داشتم . ویندوز 7 و با USB 2 وصل شده
منون
سلام
میخواستم ببینم این Safely Remove چی هست ؟ فرق Eject با Safely Remove چی هست ؟
من WD اکسترنال دارم . وقتی که میخوام هاردم رو جدا کنم از ویندوز کار ساعت Safely Remove رو میزنم . چراغ هاردم خاموش نمیشه . پس این Safely Remove به چع کار میاد ؟
سلام .نقل قول:
اگر نرم افزارهايي كه در داخل پارتيشن هارد ديسك هست را نصب كرده باشيد از طريق WD Quick View طبق عكس زير Safely Remove كنيد تا هارد ديسك خاموش شود .
اگر به روش ويندوزي هارد ديسك را Eject كنيد بطور پيشفرض در ويندوزهايي مثل 7 خاموش نميشود .
حذف شود ...........
سلام
عطا جان از بین این هارد ها کدوم رو پیشنهاد میدید ؟
Sony HD-E2 External Hard Drive - 2TB
Western Digital My Passport Ultra External Hard Drive - 2TB
Seagate Backup Plus Slim External Hard Drive - 2TB
Adata DashDrive Durable HD710 External Hard Drive - 2TB
Silicon Power Armor A30 External Hard Drive - 2TB
میشه به ترتیب بگید بهترین هارد کدومه ؟