سلام
آیا امکانش هست که یک سرویس رو تو دو مودم فعال کرد؟
مثلا هم مدل wifi هم usb روی یک سرویس
Printable View
سلام
آیا امکانش هست که یک سرویس رو تو دو مودم فعال کرد؟
مثلا هم مدل wifi هم usb روی یک سرویس
اون یک بسته احتیاط است که هر ماه باسه یک روز شارژ می کنن تا اگر به هر علتی طرف ان موقع استفاده کرد به صورت مصرف ازاد از حسابش کم نشه تا وقتی که تعرفه جدید فعال بشه تو حساب( این حالت زیاد رخ می ده - نمونه اش باسه من که 14 ساعت طول کشید تا فعال کنن)نقل قول:
اون حجم به ریال هست که باید تقسیم بر 100 کنی تا به مگابایت بدست بیاد.( از منم نپرس چرا اینطوری است چون نمی دونم:31:)نقل قول:
پ ن: تو عکس های بعدی کادر سفید رو حذف کن که حجم عکس کمتر شه
فقط يه آموزش كلي در مورد كاركرد اطلاعات شماره 1 تا 10 در بخش اطلاعات حساب اختصاص داده شده بايد ترتيب بديم!!!
منم تقريباً گوگيجه گرفتم!:31:
خير - بايد دوتا اكانت جدا داشته باشيد!نقل قول:
اگر جمع اوری کردین بدین که بزارم پست اول:46:نقل قول:
پ ن:
خیلی مسخره است که راهنما باسه کنترل پنلشون نزاشتم که ادم گیج نشه........:13:
ممنون از جوابتنقل قول:
الان من از این ترافیک استفاده کنم هیچ هزینه ای واسم نداره؟؟؟
4GB رو در کدوم قسمت میزنه وقتی فعال شد؟؟
الان 12 ساعته!!!
از سر شب سرعت داغون شده
با سلام
من الان پوشش داخلي رو نگاه كردم و ديدم كه در منطقه سبز رنگ قرار گرفتم براي پوشش داخلي
فقط مساله اينجاست خونه ما زيرزمين هست
موبايل خوب آنتن ميده اينجا ميخوام ببينم براي وايمكس با مودم داخلي به نظرتون مشكلي پيش مياد ؟
بابت عكس چشم اون موقع با گوشي پست دادم اما بالاخره اون 900 مگ چي هست؟ چرا ازش كم نميشه؟ چجوري ميشه فهميد اون چيه يا مثلا تاريخ انقضاش رو تمديد كرد ( مثل بسته افزايشي)نقل قول:
اگه فاصلت تا سایت کم باشه مشکلی پیش نمیاد البته به نوع مودمتم بستگی داره، ولی بهتره که یه مودم از یکی قرض کنی و یه تست تو خونه بگیری تا مطمئن شی. اینجوری بهتره تا اینکه پولو بدی بعد که آنتن نداشتی بدوی دنبال پولت.نقل قول:
ضمنا مودمهای داخلی قابلیت وصل شدن به اکسترنال آنتن رو داره که منم دنبالشم که ببینم از کجا میشه خرید.
---------- Post added at 07:41 AM ---------- Previous post was at 07:38 AM ----------
بله میشه، ولی نه به صورت همزمان. باید یکیش خاموش باشه همیشه.نقل قول:
البته لازمه که مک مودم رو عوض کنی.