با توجه به بودجه شما انتخاب معقولانه ایه.نقل قول:
Printable View
با توجه به بودجه شما انتخاب معقولانه ایه.نقل قول:
با سلامنقل قول:
دوست عزیز پایونیر رو از فروشگاه راستین توی جمهوری هم قیمت کنید. همون موقع که مدل ۷۲۷ رو سایت پایونیر شاپ ۱.۲۹۷ زده بود یکی از آشنایان برای من از اونجا ۱.۱۸۰ خریدند و همون موقع شهر ما ۱.۴۰۰ بود.
Sent from my MT15a-Hallon using Xparent Tapatalk 2
سلام دوستان گرامینقل قول:
می خواستم بگم من مغازه ای رو گیرآوردم که تقریبا عمده فروش هست ولی تکی هم کار میکنه و البته قیمت لوازمش پایین تر از تمام مغازه های توی جمهوری هستش. این مغازه توی امین حضوره اگه خواستین بگین تا آدرسشو بذارم. امروز هم با خوده فروشنده صحبت کردم و ازش اجازه قرار دادن آدرس و شماره تلفنش رو توی این انجمن گرفتم. فقط چند تا نکته هست که اگه دیدم درخواست واسه آدرس زیاده اونارو هم با آدرس و شماره تلفن میذارم. اینو بگم که نه به خدا می خوام تبلیغ کنم نه با صاحب مغازه آشنا نیستم و فقط خواستم کمکی به شما دوستان عزیز واسه خرید کرده باشم.
سمیرای عزیز مرسی از راهنماییت. من با اینکه قیمت پایونیر واقعی نیست پایونیر رو برای خرید انتخاب کردم چون بهش اعتماد دارم و با رضایت پول بابت خریدم می پردازمنقل قول:
سلام
من تلویزیون lg 86000 و سینمای LH-W895XBH دارم . هر کاری میکنم نتمیتونم صدای سینما رو با تلویزیون هماهنگ کنم که فقط با کنترل تلویزیون صدای سینمارو کم یا زیاد کنم. اگه میشه یه کمکی به من کنید
ممنونم میشم ازتون:n14:
شما دفترچه رو مطالعه کنید.معمولا هر دستگاهی دارای یک کدی هستش که شما بایستی تو تنظیمات اون کد رو وارد کنید تا هر دو دستگاه با یک کنترل سینک بشه.دفترچه تلویزیون و پلیر رو مطالعه کنید.نقل قول:
سلام عزیز. آره فکر کنم با گارانتی اصلیه ولی بپرس بازم. فقط همینطور که می دونی مغازه های امین حضور ( اونهایی که عمده فروشن ) جای تست ندارن و تمام محصولاتشون توی کارتون هست. اگه جنسی که می خوای بگیری رو ندیدی برو جایی ک واست تست بگیرن بعد بیا اینجا واسه خرید. آدرسشم اینه: سه راه امین حضور ، خیابان ایران ، پاساژ الماس ، طبقه همکف ، پلاک 35. فروشگاه پایونیر. آقای علی کاظمی. تلفن : 33512396. 33523167. موبایل: 09125379046
فقط یه چیزی اونم این که فعلا یه سری از محصولات پایونیر رو تموم کرده ولی گفته میاره مثل rs777 که خودم میخوام و منتظرم بیاره. قبل رفتن یه تماس بگیر بهتره.
اون موقع که جنسش جور بود 100 زیر پایونیران جنس میداد. سوال دیگه ای داشتی در خدمتم. امیدوارم به کارت بیاد اینکارم. موفق باشی
دم شما گرمنقل قول:
من ميخوام با حداكثر ٨٠٠ تومن يه سينما خانگي بگيرم . اولويتم بيشتر پخش موسيقيه و بلوري و سه بعدي بودن برام اهميتي ندارن . شنيدم پايونير و فيليپس بهترين كيفيتو دارن .حالا نمي دونم به بوجم ميخوره يه پايونير بگيرم ؟ ممنون ميشم دوستان راهنمايي كنن .چي پيشنهاد ميكنين ؟
من یه ماهه میخوام ست آپ باکس بگیرم.چون فیلم زیاد میبینم برام کیفیت تصویر و پشتیبانی از همه فرمتها خیلی مهمه.الان چون ست آپ باکس ندارم mkv mp4 نمیتونم رو تلویزیون ببینم.یه چیز دیگه که برام مهمه نمایش خوب زیرنویس انگلیسی و فارسی با اندازه فونت خوب و مکان خوب هست .یه ماه پیش تصمیم گرفتم ester t15 بگیرم اما شرکتش تو اصفهان تموم کرده یه ماهه الافم تابیارن.میشه دوستان حرفه ای که همین پارامترای من براشون مهمه و استفاده کردن نظر بدن چه مارکی بگیرم چون ظاهرا امیدی به اون ایستر نیست خسته شدم انقد صبرکردم.:n30: