دوستان برای ثبت نام دانشگاه آزاد چند روز وقت داریم
امروز نتایچ کاردانی پیوسته اومد
منم قبول شدم
الان باید چی کار کنم ؟؟؟
Printable View
دوستان برای ثبت نام دانشگاه آزاد چند روز وقت داریم
امروز نتایچ کاردانی پیوسته اومد
منم قبول شدم
الان باید چی کار کنم ؟؟؟
سلام . اگر آخرین رتبه قبولی مکانیک مشهد 449 بوده پس 449 نفر قبول شدن البته میدونین که ظرفیت مکانیک 50 نفره پس از نفر 50 به بعد احتمالا ذخیره هستن و قطعی نیستن .نقل قول:
شما اگه الان توی سراسری رشته دیگه ای قبول شدی و خواستی بری مانعی برای تکمیل ظرفیت نیست.
رشته ای رو که فعلا قبول شدی ، شروع میکنی و برای تکمیل ظرفیت هم شرکت میکنی بعدش اگه تا مهر ماه اسمت اعلام شد واسه تکمیل میتونی بری ثبت نام .
البته آزاد رو مطمئن نیستم که بشه اینکارو کرد تا الان که گفته شده فقط مردودین حق شرکت در تکمیل دارن .
ولی دوست من پارسال آزاد دامپزشکی گرمسار میخوند که اسفند ماه پزشکی یه جا دیگه قبول شد(بهش اس ام اس زده بودن)
فرق مهمان با انتقالی اینه که خب وقتی انتقالی میگیری واسه همیشه میری همون شهری که انتخاب کردی دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهمان محدوده و قانونیش 2 ترمه(بجز تابستون) ولی بیشتر هم میشه . اگه موافقت شورا باشه تا آخر می تونی مهمون باشی!
آخر هم اینکه اگه یه پارتی کلفت داشته باشی هیچ چیزی واسه آزاد سخت نیست!
سلام
من حدودا دو سال که در بخش اموزش عالی این سایت فعالیت میکنم ولی چند ماه است که به خاطر کنکور ریاضی 91 نتونستم بیام تو سایت و بعد کنکور هم زیاد وقت نکردم.خوشحالم که دوباره در خدمت دوستان هستم.نتایج دولتی هم که پس فردا میاد ولی خدارو شکر دیروز نتایج دانشگاه ازاد اومد و من هم خوشبختانه قبول شدم.هرچند دانشگاه ازاد نجف اباد بهترین دانشگاه ازاد استان اصفهانه و جزو بهترین دانشگاه های ازاد کشوره و استادای خیلی خوبی (بعضی هاشون استادای دانشکده فنی مهندسی صنعتی اصفهانن) داره ولی دوست دارم دولتی قبول شم .اگه اصفهان هم قبول نشم مهم نیست ،به هرحال دانشگاه دولتی یه چیز دیگه است و به ازاد باید ترجیح داد.در کنکور زبان هم رتبه ام شد 1400 منطقه 1 شد و به احتمال زیاد دانشگاه اصفهان مترجمی قبول می شدم ولی هرکی رسید گفت مهندسی خیلی بهتره.امیدوارم پشیمون نشم.
کارنامه ام رو میزارم شاید به درد داوطلبان 92 بخوره.از شما هم میخوام کارنامه تون در صورت تمایل قرار بدید چون به درد داوطلبان سال بعد میخوره.مثلا بدونند با چه درصد هایی چه ترازی میشه اورد.
مهندسی عمران /واحد نجف اباد
سهمیه عادی
زبان وادبيات فارسي 78.4
زبان عربي
100
بينش ديني 80
زبان خارجه 100
رياضيات 45.9
فيزيك مكانيك 73.4
شيمي
60
نمره کل ( تراز ) 7081
رتبه 24
رتبه اخرین نفر قبول شده 181
تراز اخرین نفر قبول شده 6380
چقدر بد كه من اين دانشگاه آزاد رو دست كم گرفتم
بعده كنكور اصلا فكر نميكردم رتبم 5000 بشه...اصن نميخواستم برم امتحانشو بدم آزاد رو....اون يه هفته ي مونده به آزاد كه هيچي نخوندم هيچ.........سره آزمون هم خيلي بي حوصله به سوالا جواب ميدادم
آخرش هم 20 دقيقه زود تر پا شدم اومدم بيرون...
با اينكه انتخاب اول قبول شدم ولي حـــــــــيف.....
دوستان سلام.من نیز سوالات بالا را دارم و اینکه کسی میدونه معنیه اینها چیه توی کارنامهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمره کل:5308
رتبه اخرین نفر انتخاب اول 74
نمره اخرین نفر انتخاب اول 3451
خب این طوری که الان مثلا اگه 50 نفر از اینا برن نفر 51 هم که اسمش قبول در اومده بعد به امید آزاد ، سراسری های بد رو مثلا غیرانتفاعی یا ... رو ول کنه بعد میره آزاد ثبت نامش نمیکنن؟مگه تعهدی نیست وقتی اسمشو زده قبول ثبت نام شه؟:31: یعنی من به همین انتخاب دوم هم امید نداشته باشم؟:31:نقل قول:
همین رشته ای که آزاد قبول شدم هم میتونم سراسری برم دیگه؟منظورتون کلا سراسری بود دیگه؟خب بعد باید انصرف بدیم بریم آزاد ثبت نام؟واسه نظام وظیفه مشکل پیش نمیاد برای مشمولین؟
این تکمیل ظرفیت رو باید وقتی اعلام شد ثبت نام کرد برای بررسی یا خودشون اتومات شرکتمون میدن؟
لازم نیست در کنار سراسری که ثبت نام کردیم انتخاب دوم آزادو هم ثبت نام کنیم تا تکمیل ظرفیت شرکت داده بشیم؟همون سراسری کافیه؟
این جوری که اونی که 50 تا با انتخاب اول فاصله داره نمیره اونی که مردود شده میره :31:
پارتی نداشته باشیم مهمانی سخته؟:31:
چند پست بالاتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در جواب من گفتند:نقل قول:
در مورد ثبت نام ارجاعتون میدم به خبرش تو ایسنا:نقل قول:
اگر آخرین رتبه قبولی مکانیک مشهد 449 بوده پس 449 نفر قبول شدن البته میدونین که ظرفیت مکانیک 50 نفره پس از نفر 50 به بعد احتمالا ذخیره هستن و قطعی نیستن .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پنجشنبه ۱۶ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۰:۰۹
نقل قول:
نقل قول:
رييس مركز آزمون دانشگاه آزاد از آغاز ثبتنام پذيرفته شدگان اين آزمون از 25 شهريور ماه خبر داد و افزود: داوطلبان ميتوانند تا 30 شهريور براي ثبتنام به واحدهاي دانشگاهي محل پذيرش خود مراجعه كنند.
سلام دوستان
برای آزاد شما می تونین برین تو ؟
هنوز کامل نشده؟
من که واسه یکی از بچه هارو که بهم داد بزنم نمیره و میگه چنین کارنامه ای با این مشخصات موجود نیست
البته شماره داوطلبیش رو گم کرده و از مشخصات فردی میرم
نمیره که نمیره
سلام.بله. يعني الان449 نفرميتونن برن براي مهر ثبت نام كنن. 10 مهر وقتيتكميل ظرفيت اعلام كنن ميري ثبت نام ميكني ولي از بهمن ميري سر كلاس. ميشه نيمه دوم. يعني اون موقع كه اين 449 نفر دارن ترم دوم رو شروع ميكنن شما ترم اول رو شروع ميكني. هرجا قبول شدي ثبت نام كن تا تكميل ظرفيت بياد. اگر تكميل ظرفيت قبول شدي ميري از اون رشته اي كه ثبت نام كرده بودي انصراف ميدي و براي اون رشته اي كه تكميل ظرفيت قبول شدي ثبت نام ميكني. مهمان شدن موقته ولي انتقالي دائمه. مثلا مهمان ميشي براي 2 سال. يعني 4 ترم. يعني بعد از 4 ترم بايد برگردي دانشگاه خودت. من تا 2 سال مهمان رو خودم ديدم. ولي نميدونم سقفش دقيقا چقدره. امسال انتقالي ازاد خيلي راحت شده. شرايطش توي سايت آزاد هست. راحت ميشه بهانه جور كرد براي انتقالي. با يه كم دوندگي و استقامت(!!!) انتقالي ميدن. موفق باشي.
سلام دوستان
کسی هست تو دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب درس بخونه ؟؟
من مترجمی زبان قبول شدم اونجا