حتی سایت speed test هم سرعت 350 میده برای دانلود ولی idm حدود 80 میده ........
Printable View
حتی سایت speed test هم سرعت 350 میده برای دانلود ولی idm حدود 80 میده ........
مال من هم الان اینجوریه - سرعت دانلودم 60 هست
فکر کنم مشکل سراسریه
خیلی ناجوره روی اعصاب آدمه ..... من از دیشب حدود ساعت 3 این گونه شده ...... دانلود بیشتر از 80 نمیده اگه لینک پرسرعت باشه حداکثر 100نقل قول:
وسف پور در گفت وگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس اظهارداشت: اين مشكل بنا به در خواست يكي از شركتهاي طرف قرارداد شركت زيرساخت براي انجام امور برگردان ايجاد شده است. وي ادامه داد: اين شركت اختلال مربوطه را تا فردا رفع خواهد كرد. گزارش فارس حاكي است: شبكه فيبر بين المللي فجيره-بمبئي كه يكي از خطوط ارتباطي ايران به شمار مي رود، از ساعت پنج و نيم صبح امروز به وقت تهران به مدت 2100 دقيقه حدود 35 ساعت تا بعدازظهر فردا مختل شده است. بنابراين گزارش، بروز اختلال در اين شبكه فيبر بين المللي موجب شده تا خطوط اينترنتي در كشور مختل شود. اين اختلال همچنين سبب قطعي ارتباط Flag و Folcon شده است.
توجه توجهکاربران ADSL مخابرات که با افت شدید سرعت اینترنت و قعطی مداوم همراه هستند ، برای احقاق حق خود لطفا همراه ما اعتراض هایشان را به آدرس های زیر ارسال کنند.
مطمئننا با افزایش در خواست و اعتراض ما شانس پیگیری و رفع این مشکل بیشتر خواهد شد.
پس بیاییم تماشاچی نمانیم و حداقل کاری که از دستمون بر می اد رو انجام دهیم.
اول ) راحترین و بهترین کار ارسال SMS به :
پیام کوتاه شبکه خبر: 1000601
پیام کوتاه افکار نیوز: 09384094006
دوم ) قطعی ترین روش گذاشتن پیام تلفن گویا شبکه خبر:
تلفن گویا: 22013911 و 22013912
سوم (مهم) ) گزارش خبری به سایت های پربازدید و معتبر زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمام
پی نوشت :
- دوستان دقت کنند اگه حتی یکی از سایت های بالا خبری رو ارسال کنه میشه در کامنت های اون سایت کلی مانور داد و اعتراضمون رو گسترش بدیم.
- از متن های ارسالی به سایت های بالا کپی بگیرید و به بقیه سایت ها هم ارسال کنید. اما اگر خواستید به سایتی 2 بار گزارش بدین حتما متن ارسالی رو عوض کنید.
- از همکاری شما برای احقاق حق خودتون و دوستاتون متشکریم.
- در صورت ارسال پیام لطفا توی این تاپیک هم اعلام کنید تا انگیزه دوستان دیگه بشتر بشه.
در ضمن من به نوبه خود اولین گزارش هارو ارسال کردم. منتظر شما دوستان هستم
من که از adsl مخابرات راضی هستم خیلی خیلی بیشتر از شونصدتا شرکت قبلی که تا حالا داشتم....
هدف فقط امممممممممممنیتتتتتتتتتتت ه
عاشورا 9دی اربعین
:n21:
برای انتخاب اپراتور ADSL یا Wimax میشه به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر زد در این سایت اطلاعات تمامی شرکتها وجود داره و قیمتها قابل مقایسه هست در ضمن میشه فهمید در هر مرکز مخابراتی چه شرکتهایی سرویس می دن
اقا کی اینجا همیار نت داره؟؟؟؟؟؟
میگن سرعت دانلود شبانش بالای 150 کیلو بایته!!!راسته؟؟؟؟؟
اخه من شاتل دارم سرعت دانلود شبانم شده عین دایل اپ...میخوام یه شرکت دیگه بگیرم که شبا سرعتش بالا باشه!!
تو رو خدا یکی جواب بده.....:n03:
کدوم مرکز مخابراتی هستی ؟؟؟؟ مال من تا یه ماه پیش همون سرعت روزانه شبانه هم داشتم( 240 کیلو بایت )... سرویس 256 مرکز فیاض بخش... یه ماه دانلود شبانه ندارم.... حالا امشب یه تستی میکنم نتیجشو میگمت....نقل قول: