ممنون درست شد:11:نقل قول:
ولی الان فضای خالی درایوم از 10 گیگ رسیده به 4 گیگ:18:
Printable View
ممنون درست شد:11:نقل قول:
ولی الان فضای خالی درایوم از 10 گیگ رسیده به 4 گیگ:18:
دوست عزیز به احتمال زیاد هارد شما بدسکتور داره و چک دیسک ویندوز اون فضاهای بدسکتور رو غیر قابل دسترس کرده و برای همین ظرفیت هاردت اومده پایین پیشنهاد می کنم اطلاعاتت رو به یه هارد دیگه منتقل کنی و اون پارتیشن رو فرمت کنی (اگه بتونی از داس این کار رو بکنی بهتره چون در حین فرمت متوجه بدسکتور داشتن هاردت می شی.) و دوباره چک دیسک کنی اگه داخل درایوت فایل های با پسوند chk بود مطمئن باش هاردت بدسکتور داره و می تونی با برنامه های دیگه هم هاردت رو اسکن کنی و مطمئن بشی.نقل قول:
سلامنقل قول:
در Run عبارت ncpa.cpl رو بنویس و Enter رو بزن.
در پنجره ای که باز میشه روی Local Area Connection کلیک راست کن و به Properties برو و سپس تیک زیر رو بردار :
Notify me when this connection has limited or no connectivity
پنجره رو OK کن.
سپس فایل زیر رو دانلود کن :
این فایل محتواش 2 تا فایل هست که هر دو رو باید اجرا و نصب کنی (فایل FixReg رو فقط اجرا کن).
http://tinyurl.com/6zyr4ck
سپس سیستم رو Restart کن.
موفق باشید :40:
یک مشکلی پیش اومده نمیدونم مربوط به کیس میشه یا مانیتور
صفحه مانیتورم یکهو سیاه میشه هنگ میکنه چند ثانیه بعد درست میشه و یا صفحه سیاه میشه و کامپیوتر ریست میشه
علت چیه ؟:41:
سلامنقل قول:
دوست من در بخش سخت افزار مطرح کنی به جواب های بهتر و دقیقتری خواهی رسید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید :40:
سلام دوستان
یه سوال: آیکون هایی که رو دسکتاپ کامپیوتر من وجود دارن یه چند وقت هست که به علت نامعلومی اسم مربوط به آیکونها داخل کادر مستطیلی قرار گرفته که اصلا از این حالت خوشم نمیاد:41:؛میخواستم بپرسم که این کادری که اسم آیکونها داخل اون قرار داره رو چطور میتونم غیر فعال کنم.
ممنون میشم که راهنمایی کنین:11:
علیک سلامنقل قول:
فک کنم اسم آیکونهای دسکتاپ شما آبی شده در آدرس زیر مشکل رو میتونید حل کنید.
موفق باشید :20:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5842687&postcount=7319
سلامنقل قول:
برو به این مسیر
My Computer_Properties_Advanced_Performance
بعد تیک گزینه زیر رو اگه نداره بزار
USE BACKGROUND IMAGE FOR EACH FOLDER TYPE
سلام
چرا کامپیوتر من اینجوری شده ؟
مثلا یه فایل رو نمیتونم بگیرم و بکشم فرضا یه فایل رو نمیتونم از درایو c بگیرم و بکشمش بندازم درایو D :41: باید حتما برم رو فایل کلیک راست کنم copy رو بزنم تا فایل جابجا بشه
همچنین هیچکدوم از عکسهام باز نمیشه:13: یعنی اگه رو یه عکسی کلیک کنم هیچ عکسالعملی نداره
نقل قول:
از کی این طوری شده ؟؟؟؟؟؟؟