-
در گفت و گو با فارس
پتروويچ: ميتوانستيم استقلال را شكست تحقيرآميزي دهيم
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: اگر كمي زودتر گل ميزديم، استقلال را با شكست تحقيرآميزي پشت سر ميگذاشتيم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايوان پتروويچ در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: بازي غير قابل تصوري بود. فكر كنم سطح اين دربي از آن چيزي كه در ذهن يا در تلويزيون در فصل قبل ديده بودم، بالاتر بود.
وي ادامه داد: پرسپوليس نشان داد تيمي است كه دوست ندارد بازنده باشد. به همين دليل ديديد كه در نيمه دوم فقط چند توپ را در زمين خود ديديم و در ساير مواقع، در زمين حريف يا بر روي دروازه آنها بوديم.
پتروويچ عنوان كرد: باتوجه به اينكه كمي آرايش تيمي خود را در ابتداي نيمه دوم از دست داديم، گل زود هنگامي خورديم؛ اما مطمئنم اگر كمي زودتر گل مي زديم، استقلال را با شكست تحقيرآميزي پشت سر ميگذاشتيم.
هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران درباره شرايط خود گفت: سرماخوردگي برايم عذاب آور بود. فكر كنم يكي از بد شانس ترين بازيكنان بودم. تمرينات سنگيني را براي دربي انجام داده بودم؛ اما فقط 20 دقيقه به ميدان رفتم تا مزد زحماتم را نگيرم.
وي افزود: قواي بدني من تحليل رفته بود؛ ولي چون تحمل سكوهاي پر از سكوت آزادي با پرچم هاي قرمز را نداشتم، وقتي به ميدان رفتم، همه چيز را فراموش كرده بودم و نميدانستم كه مريض بودم.
-
عجب رویی داره این فلعه نوعی
گلشون بچگونه بود یه سانت کردن گل زدن
نمیگه چجوری باید از 10 تا دفاع رد شد؟
-
دوستان این فصل پرسپولیس خیلی از داوری ضربه خورد....
البته من فقط منظورم به پرسپولیس نیست تیم های دیگه رو هم می گم....
تا کی باید یه تیم پول خرج کنه و داور بیاد همه رو خراب کنه....
می گن داور که از رو عمد این کار هارو نمی کنه منم قبول دارم هیچ داوری نیست که بیاد از روی عمد اشتباه کنه....
اما تا کی می خوام همش از پشته داور در بیام آخه تیم ها چه گناهی کردن....
اول از این که چرا از این گوشی ها هست برای داور ها نمی گیرن تا داور و کمک داور ها با هم هماهنگ باشن مگه پولش چقدره....
در ثانی آقا جون وقتی یه داور اشتباهی کرد که اون تیم سه امتیازه با ارزش رو از دست داد باید بعد اون بازی اگه همه کارشناس ها گفتن که این گل باید گرفته می شده که گرفته نشده باید بدون توجه به داور اون سه امتیاز رو به اون تیم بدن (البته این نظره من بود که شاید درست نباشه ) یا باید این کار رو بکنن یا اینکه بیان دستگاه های الکترنیکی رو که به کمک داور می یاد بزارن که این روش دوم به نظر من بهتره ولی فکر نکنم حالا حالا ها انجام بشه ( آخه نا سلامتی ما باید یه بیست سالی از کشور های اروپایی عقب باشیم دیگه , این گوشی ها کی رفت تو فوتباله اروپا , ایشاا.. یه بیست سال بعدم میاد ایران :دی ) ...
در هر صورت این روشی که اینا انجام میدن و از اشتباه داور حمایت می کنن واقعا" غلط هست ....
اولا" من ندیدم تو ایران یه داور بزرگ که اشتباه می کنه چند هفته از داوری بزارنش کنار و خبرشم به مردم بگن (به قوله خودشون می گن ما بهترین داورمون رو خراب می کنیم این جوری)...
به نظر من در صورتی که فکر و مدیریتی به حاله داوری کشورمون نشه این قصه ها حالا حالا ها ادامه داره...
به قول معروف داور می گه فوقش اشتباه کنم کی به کیه آقای عنایت که هستند و می یان از من حمایت می کنن ...همین باعثه اشتباه های دیگه می شه....
دیشب شبکه دو کارشناسه داوری که آورده بودند هم همین رو می گفت نمی دونم دیدین گفت چرا باید بزرگترین داور ما وقتی یه اشتباهی می کنه بیان اون قدر ازش حمایت کنن که اون داورم ببینه بابا ایول همه دارن از طرفه من در می یان و بگه من دیگه می خوام داوری رو بزارم کنار ( خوب فردوسی پورم جوابشو داد گفت آخه تابلوه که داوری رو نمی زاری کنار) همینه دیگه این حمایت ها از اشتباهاته داوری این مسائل رو هم پیش می یاره...
ما مسئله رو حل نمی کنیم داریم صورت مسلئه رو پاک می کنیم...
این وسطم تیمی که متضرر می شه یعنی هیچ اون طرفداران اون تیمم یعنی هیچ...
-
-
-
-
-
-
-