سلام دوستان میخوام گوشی Xiaomi Mi Max 128GB بخرم،میخواستم بدونم فورجی پلاس رو ساپورت میکنه؟ممنون میشم جواب بدید
Printable View
سلام دوستان میخوام گوشی Xiaomi Mi Max 128GB بخرم،میخواستم بدونم فورجی پلاس رو ساپورت میکنه؟ممنون میشم جواب بدید
من که چند ماه پیش امتحان کردم روی EDGE سرعت 3 کیلوبایت بود و پینگ هم 3500 با ایراننقل قول:
اخیرا هم ایرانسل شبا شدیدا با کمبود پهنای باند رو به رو میشه به صورتی که پینگ به گند کشیده میشه (نوسانش حدود 50 60 میشه) و سرعت دانلود من هم از 5 مگابایت روی باند 7 میشه 1 مگابایت و در همون زمان دوستم تو تهران کلا سرعتش میشه 20 30 کیلوبایت (که نشون دهنده اینه که به منطقه ما ربطی نداره و پهنای باندش کلا میاد پایین)
پهنای باند که کم شده من اوایل 6 مگ بود الان تو بهترین شرایط از داخل ایران 3 مگ دانلود میکنه
و اغلب هم رو 1 تا 2 مگ هست
شده مثل adsl کمی بهتر
اره واقعا سرعت اومده پایین خیلی [emoji19]نقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
از بعد عید ایرانسل خیلی داغون شده، سرعت حداکثر 10 مگابیت روی فورجی و 1 مگابیت روی تریجی هست، در حالی که روی همراه اول سرعت فورجی 50 مگابیت و تریجی 12 مگابیت شده
من تا یک هفته پیش این مشکل رو داشتم. البته فقط مشکل من نبود و کاربران دیگه هم در همین تاپیک اطلاع داده بودن.نقل قول:
ولی حدود یک هفته هست که تقریباً همون 3 ساعت دانلود میکنم و مشکل قبل رو ندارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
سرعت فورجی پلاس الان ، واقعا افتضاح ... [emoji52]
کلا ایرانسل و همراه اول افتضاح شده
نه پشتیبانی نمیشه در کل کت ۴ هست و اگه هم کت ۶ ب بالا باشه فورجی پلاس فعال نمیشه روی شیائومی.نقل قول:
فرستاده شده از SM-A520Fِ من با Tapatalk
داداش پس تو این عکس نوشته که cat 7 هستش:نقل قول:
تو این سایت نوشته:
اکثر گوشی های دو سیمکارته چینی مثل هواوی و سیائومی با اینکه CAT6هستند پلاس ایران را از نظر نرم افزاری تجمیع نمی کنند، قبل از خرید با تست کردن مطمئن شوید سپس خرید کنید.نقل قول:
چه دل خجسته ای دارین شما دوستان !!نقل قول:
اخه فورجی تو ایران چی هست حالا که بخواد پلاسش باشه ...
همون تریجی رو درست و درمون راه بندازن با سرعت استانداردش فورجی پیشکش .. والا [emoji19]
سرعت یک مدته خیلی پایین اومده!با 4+ و 3 تا خونه آنتن قبلا 7مگ میگرفتم الان به زوور میشه 3مگ!!
به امید این روزا، اگر زنده باشیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
آموزش راه اندازی +4g در گوشی شیائومی می5نقل قول:
افت سرعت داریم ؟
دزفول چند روزه سطح سیگنالم به شدت پایین اومده حتی آنتن تقوتی هم هم کمک چندانی نمیکنه سرعت دانلود 1/6 سابق شده.
RSSI -91
RSRP -105
RSRQ -11
SINR 0
20 روز پیش همینجا اعلام کردم منتظر افت شدید سرعت 4 جی باشیدنقل قول:
حالا معدود جاهایی تغییری احساس نکنن ولی اکثر جاها از قبل عید تا الان افت سرعت داشتن و شدیدتر هم خواهد شد هدف فعلی ایرانسل و همراه اول فقط گسترش مناطق تحت پوشش هست هیچ توجهی به کیفیت نمی کنن اگه همین روشو ادامه بدن سرعت 90 درصد جاها بیش از 1 مگابایت نمیره !!! ( البته همین الان همراه اول همینجوره )
راستی دوستان میدونید سازمان تنظیم مقررات قیمت 1 گیگ رو چند میدونن ؟؟؟؟ 48000 هزارتومان!!!!
من چند روز پیش شکایت ثبت کردم در رابطه با نامحدود ایرانسل که چرا گرونه و بسته نامحدود هفتگی و ماهانه نداره !!! در جواب بهم سازمان گفت قیمت مصوب یک گیگ 480000 ریال می باشد و ارائه بسته های اینترنتی که حد این قیمت رو حفظ کند مجاز می باشد !!! در زمینه اینترنت کلا قوانین مشکل داره !!!! البته بگیم قوانینی وجود نداره بهتره !!!
سلام دوستان من یه سوال در مورد بسته های اینترنت نسل 4 ثابت ایرانسل دارم . لطف کنید یه راهنمایی کنید
آیا میشه این بسته ها را برای سیم کارت های ایرنسل تهیه کرد و با مودم های 4 جی استفاده کرد. من یه مودم 3372 آنلاک دارم می خوام اگه بشه از این بسته ها استفاده کنم. حالا سوالم اینه که از بسته های اینترنت ثابت ایرانسل میشه روی سیمکارت ها استفاده کرد یا خیر و اگه میشه چطور باید برای سیم کارت این بسته ها رو بخرم:n16::n16:
سلام . اینجا کسی تا حالا از مودم فورجی مدل E3372 استفاده کرده ؟؟ آنتن دهیش چجوریه ؟ میخوام بخرم . راضی هستین ازش ؟
سلام . بله من دارم مودم خوبی هست و از نظر آنتن دهی خیلی قوی هست من با گوشی دو خط آنتن داشتم ولی با مودم ۴ خط رو راحت داشتمنقل قول:
خیلی هم راضی هستم ازش [emoji16]
سلام،
من الان نزدیک یک هفته هست که آی سیم تهیه کردم ولی هنوز فعال نشده،(مدارک ارسال شده)، تا الان بیش از 10 بار با پشتیبانی تماس گرفتم هربار یه فرم پر کردن و کد رهگیری دادن و گفتن در دست بررسی هست مشکل شما!!!
امروز زنگ زدم میگم نمیخواد پیگیری کنین فقط بگین مشکل چیه که باز یه کد داد گفت منتظر باشین خدانگهدار!!!
رفتم 195 شکایت کنم بخشی اصلا مربوط به مشکل من جود نداره در سرفصل ها
چی کار کنم؟ممنون میشم راهنمایی کنین.
هیچی ، به زندگی خودت در آزادترین کشور دنیا ادامه بده .نقل قول:
بخدا اسپم نیست ، تنها کاری که از دستت برمیاد همینه !
.
سلام
بسته 2-8 صبح نامحدود میخوام بگیرم سرعت دانلود حدود چند هست ؟ تو این حداکثر 3 ساعت چند گیگ میشه گرفت ؟
شهر ما ساری +4G ساپورت میکنه
سلامنقل قول:
بستگی به منطقه تون داره هر شهر و منطقه با هم فرق داره از نظر سرعت.. شما یه بسته بگیر تست کن متوجه میشی چقدر سرعت میده
ایرانسل دیگه شورش رو در آورده قطعی مکرر ، سرعت دایال آپ ، وقتی هم پیگیری میکنیم به دروغ مگن که مشکل حل شده
بی شرفها زایمان کردن
سلام شما تو سایت 195 نوع سرویس رو بزن ارتباطات سیار و نوع شکایت رو بزن عدم فعال سازی سرویس های تلفن همراه . و در قسمت شکایت هم مشکلت رو بگو و اول ذکر کن تو سر فصل بخشی که دقیقا مربوط به مشکلت باشه نبودهنقل قول:
البته زیاد مهم نیست تو سر فصل حتما همون موضوع باشه . نزدیک به موضوع هم باشه کافیه
بنظرم بعد 2 یا 3 روز و یه یا دو بار تماس حتما باید شکایت میزدی
خودم هم قبلا یه شکایتی زدم الان حضور ذهن ندارم ولی در اون مورد هم تو لیست نبود . خودم اول شکایت زدم در مورد چی هستش
........................
اینم کلی بگم و اصلا منظورم شما نیستی . تو انجمن دیدم بعضیا انگار از شکایت ترس دارن و حاضرن یه مدت علاف بشن ولی شکایتی نزنن یا بعضیا میگن فایده نداره یا پیگیری نمیکنن . خب مهم نیس وقتی لازم نیس جایی بری و خرجی نداره یعنی مفت و راحت یه شکایت میزنی بهتره که بشینی دعا کنی یا ناله و به زمین و زمان فحش بدی که فلان و چی چرا اینجوریه
یه شکایت بنویسید یا زنگ بزنید فقط محترمانه باشه و حالت طلبکارانه نداشته باشه و پیگیر باشی
سلام دوستان
خواستم ببینم سرعت 3G به LTE ربطی داره؟
منظورم اینکه اینجا سرعت نسل 3 همراه اول بیشتر از ایرانسل هست
آیا این دلیلی میشه که در نسل 4 هم همین طور باشه یا نه ربطی نداره ممکنه ایرانسل تو LTE قوی تر باشه
احتمالا بیشتر باشهنقل قول:
چون یکی از شاخصه های مهم سیگناله و از طرفی به خاطر اینکه باند سه همراه اول 15 مگاهرتز هست قطعا کشش بیشتری داره مگر اینکه بی تی اس کلا لینک ضعیفی داشته باشه که بحث دیگری هست اما مهم ترین چیز شاخص کیفیت هست که دز نسل 4 با snir rsrq معلوم میشه snir اگر 30 باشه عالی و فوق العادس آر اس آر کیو هم -3 بهترینشه
متاسفانه یکی از بدی ها توسعه شبکه بالا رفتن نویز و تداخل شبکه و افت سرعت هست
اما به طور کلی کیفیت نسل 4 بسیار بالاتر از نسل سه هست مخصوصا در استریمها چون اساسا نسل سه خیلی بین umts و hspa+ سوییچ می کنه و خودم همین هم کیفیت رو پایین میاره
خیلی ممنون از توضیحات کاملتوننقل قول:
بعد دوست عزیز 4.5G سرعتش چطوره؟ چقدر بیشتر 4G عه؟
مودم نداره؟؟ چون اکثر گوشی ها ساپورت نمی کنه (یکی دیدم ایرانسل داشت ولی فکر کنم فقط سیمکارت های خودش بش میخوره)
بین TD-LTE و 4G و 4.5G کدام یک پینگ بهتری داره؟
والا با این وضع ایرانسل اگر 5g هم بیاره سرعت تغییر نمیکنه.کلا شرکت دروغگویی هست .به دوستانی که فکر میکنند ایرانسل عالیه باید بگم گول این شرکت نخورید سرعت از adsl هم پایین تره. به طور قطع از اول ماه رمضان یه تغییرات بزرگی ارائه کردند.همه شهر ها دارن از سرعت پایین مینالن.نگید نگفتم بهتون.
من تبلتم 3g هستش سرعت منطقه ما چند روز هستش که شده 10k اصلا نمیشه از اینترنت استفاده کرد جریان چیه؟
درسته همراه اول بهتره برای ایرانسل سرعت 200 تا شده
الان یهویی یکم وضعیت بهتر شده ولی این سرعت باید مال تریجی باشه نه فورجی اونم پلاسش !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درحال حاضر همراه اول خيلى بهتررر شده ديشب تا هشت مگ با اى دى ام دانلود داشتم و متاسفانه ايرانسل به بيراهه داره مى ره
تعويض ترى جى ب فورجى انجام دادم اما هنوز بسته هديه فعال نشده و منم از مودم استفاده مى کنم و بسته زدم اما 700 مى گه بايد حتما ى رو گوشى فعال باشه
چ قانون مسخره اى دارن و براى ى بسته هديه بهانه ها و قانون و تبصره الکى مى زارن
برای من دقیقا برعکس شماستنقل قول:
برای من ایرانسل دیشب تا 7.5 مگ سرعت میداد
ولی همراه اول اونم نزدیک های صبح سرعت به 2.8 مگ میرسید اونم با 3G
متاسفانه 4G همراه اول منظقه ما خوب پوشش نداره
نقل قول:
خيلى خوبه خوشبحالتون پهناى باند ايرانسل خيلى کم شده و بقيه دوستانم ناراضى هستن .. درباره همراه اول منم مث شما بودم و البته چندروزى هست همراه اول پوشش سراسرى فورجى سمت ما پيدا کرده و سرعت فوق العادست و راحت از اى پى تى وى استفاده مى کنم