2.185 بهترینه امتحان خودشو پس دادهنقل قول:
Printable View
2.185 بهترینه امتحان خودشو پس دادهنقل قول:
سلام دوستان کسی از شما ها برنامه ای رایگان سراغ داره که کار تبدیل اینترانت به اینترنت رو انجام بده یعنی اینرنت شما رو به یه vps وصل کنه و شما آیپیتون عوض بشه و بشه آیپی اون vps ؟!
دقیقا نمیدونم منظورم رو بیان کردم کسی سوال داشت بگه تا بهتر توضیح بدم
با تشکر
خوبیش چیه؟؟؟نقل قول:
ماله دوستمم ۱۷۸تفاوتی بین شون ندیدم!!!
این 2.185
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بقیه هم خوب هستند قبلا تفاوت زیاد بود الان نه.
جدیدا ایپی 151 با 200 خورده ای میاد که هیچ سایتی رو باز نمیکنه، ای کاش های وب اینجا سرویس میداد از شر این حروم خور ها راحت میشدیم
منتقلمون کردن شاتل فقط ای پی شاتل 151 میاد که کیفیتشون افتضاحه نصف سایتا رو بزور باز میکنه 46 هم میاد ولی چه فایده اینقدر کنده تلگرام و اینستاگرام که تعطیل حتی یه عکس هم از تلگرام یا واتس اپ دانلود نمیکنه اون ای پی های شاتل هم فقط 10 درصد سایتا رو باز میکنه نصفو کند باز میکنه خیلی از سایتا هم اصلا باز نمیکنه
حالا دیگه قدر 2.185 رو میدونید قابل توجه شماها که میگفتید 2.185 با بقیه ای پی ها فرقی نداره:n02:
سلام دوستان کسی میدونه این شماره مال کدوم قسمت مخابراته ؟ من شکایت کردم از این شماره باهام تماس گرفتن :
06133730096
احتمالا شماره فروش مال شعبه شیخ بها باشهنقل قول:
سلام
دوستان من براي اتصال يك سايت به دفتر تهران، احتياج به اينترنت در محل سايت دارم. سايت در 20 كيلومتري پتروشيمي مسجد سليمان واقع شده است.
متاسفانه من به منطقه آشنايي ندارم، يكي از دوستان ميتونه من را راهنمايي كند كه خوزستان چند ISP معروف دارد ؟ و كدام ISP مسجد سليمان را پوشش ميدهد ؟
ممنون
یعنی دیگه ای اپی 2.185 برات نمیاد؟؟؟نقل قول:
واسه من فقط 2.185وو 78 میاد
خاموش روشن کنی میره گیت وی شما 78.39.143 هستنقل قول:
گیتوی که همیشه 78 هستنقل قول:
ای پی ادرسو میگم یا 2.185 هست یا 78
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
2.185
- - - Updated - - -
2.185.................................
خوشبختانه ای پی 2برگشت:n19:
دوستان کی بود گروه ساخت واسه بحث و گفت گوی اینترنت
بی زحمت لینک بدین خصوصی؟؟
آی پی 5.233
گفتم زیاد فرقی نمیکنه
دوستان ایا امکان داره مثلا snr از 29 به 8 برسه به خاطر خرابی مودم باشه یعنی مودم ضعیف شده باشه ؟ یا مودم همچین مشکلی پیدا نمیکنه؟
این سرویس 1مگ 17 گیگ خیلی بصرفست من دوماهه همین سرویسو میگیرم فوقش 3گیگ کم میارم که اونم گیگی 1000 تومن درمیاد سر هم تو یه ماه 30 تومن درمیاد نسبت به قبلا که 2مگ 5گیگ میگرفتم خیلی هزینه ها کمتر شده قبلا ماهی 40-45 تومن درمیومد با ترافیکای اضافه که میخریدیم ولی خب اون شبانه داشت
سه شنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۵ , 1 November 2016
شرکت رهنما فردای خوزستان جهت تکمیل کادر بازاریابی و فروش خود در شهرستان اهواز به تعدادی متقاضی کار با شرایط ویژه احتیاج دارد لذا از متقاضیان آقا و خانم جهت مصاحبه و جذب دعوت به عمل می اید.
تاریخ مصاحبه حضوری ۹۵/۰۸/۱۲
برای اطلاعات بیشتر تماس با 09163517471
شرکت رهنما فردای خوزستان
اقا فرشاد از کجا گیگ میخری که 1000 تومن در میاد؟؟نقل قول:
من فقط 100 گیگ رو به قیمت 90000 میتونم بخرم که با ارزش افزوده همون گیگی 1000 تومن میشه!!!؟؟
تو برنامه اندروید هم کمتر گیگی 1500 ندیدم
اینترنت از صبح قطع شده.
کسی دیگه این طور شده
توی پارتک هم نوع و مقدار سرویس رو نا مشخص میزنه
اره. درست شد.نقل قول:
درست شد.
کاش اطلاع رسانی کنن برای تعمیرات . وقتی کانال تلگرام دارند براحتی و بدون هزینه میتونند اطلاع رسانی کنند
صفحه جدید اینستاگرام اینترنت مخابرات استان خوزستان
سلام دوستان برنامه ی رایگانی نیست برای افزایش سرعت دانلود از ساعت 1 شب به بعد چون سرعت میاد پایین؟
دوستان اینجا کسی هست که از مرکز مخابراتی گلستان سرویس داشته باشه ؟ اگر هست خواهشنا اعلام کنه یه سوال ازش دارم
ممنون
رینج آی پی 151.240.0.0 - 151.245.255.255 با مشکل مواجهه و بیشتر سایت ها رو باز نمیکنه.
151 و 172 مال شاتلن برا من فقط اینا میان با 46 همشونو بزاری سر هم یه ای پی درست و حسابی درنمیان 46 نصف سایتا رو باز نمیکنه اونا هم نصف دیگه سایتا رو 2.185 هم که دیگه نمیاد اصلا دیگه اینترنت مخابرات فاتحش خوندست اگه ای پی 2.185 نیادنقل قول:
سلام دوستانبرای من هم فقط ای پی 151 میاد هر چی مودم رو عوض میکنم اضلا ایپی عوض نمیشهبا تلفن خونه و موبایل هم به 2020 زنگ میزنم میگه روی خط شما اینترنت نیست باید ثبت نام کنی نمیشه با پشتیبانی حرف زد
ظاهرا مشکل رینج آی پی 151.240.0.0 - 151.245.255.255 رفع شد.
151 حداقل از 46 بهتره ولی هنوز با 2.185 خیلی فاصله داره
این تست با 151
151 تک کانکشن 130 کیلوبایت میده
ولی 2.185 تک کانکشن 370 کیلوبایت میداد
46هم که اصلا اوته همش رو 30-20 کیلوبایت
به نظرم 151رو جایگزین 46 میکردن خیلی خوب میشد ولی متاسفانه گذاشتن جای 2.185 که بهترین ای پی بود
151 دوباره مشکل داره
گند زدن با این گت وی هاشون و رنج ایپی هاشون داغونن یا قطعن مردم رو چی فرض کردن با این اینترنتشون....
151 قطعه الان سه روزه کی پاسخگوی این مساله هستش؟؟
گل بود به سبزه نیز آراسته شد. رینج آی پی 151.240.0.0 - 151.245.255.255 = قطعی مکرر و کندی اینترنت
برای من تا دیروز ای پی 87 سروش رسانه میومد ولی از امروز همش 2.185 میاد که اصلا افت سرعت نداره خیلی توپه حیف که خطم مشکل داره و نمیشه بهره کافی رو از این ای پی برد.
من اگه اسیاتک اینجا پورت خالی باشه حتما ماه بعد تخلیه میکنم
سلام دوستان الان تقریبا 10 روزه که برای من ای پی 91 و 94 میاد و خیلی داغونه
به نظر شمت از کدوم شرکت اینترنت بگیرم
سلام دوستان کی ادرس سایت سامانه پرداخت قبض تلفن ثابت را داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟/