منم همین مشکل رو دارم از 90 درصد سایت ها هیچ فایلی نمیشه دانلود کرد با سرویس آرت 5!!!!!نقل قول:
من از اکثر سایت ها اکانت دارم ولی اصلا نمیشه دانلود کرد.
فقط پسوند exe رو میشه دانلود کرد.
پشتیبانی هم میگه مشکل از ما نیست:18:
Printable View
منم همین مشکل رو دارم از 90 درصد سایت ها هیچ فایلی نمیشه دانلود کرد با سرویس آرت 5!!!!!نقل قول:
من از اکثر سایت ها اکانت دارم ولی اصلا نمیشه دانلود کرد.
فقط پسوند exe رو میشه دانلود کرد.
پشتیبانی هم میگه مشکل از ما نیست:18:
منم می تونم دانلود کنم... اره اولش یه زره یه (30 ثانیه) طول میده بعد شروع میشه با سرعت همیشگی....خدا رو شکر
جیمیل هم باز شده .... شکر خدا
چیز پی ان هم باز شده.... بازم خدایا شکرت
1 از 10 دانلود داره میشه ولی 90% بعد 30 ثانیه زور زدن time out میده و fail میشه QQنقل قول:
نقل قول:
پست شما جوابی جز اونی که من دادم نداشته، یکم دقت کنید!
نقل قول:
بله حق باشماس
اسپم های بی شاخ و دم گاها موجب اخطار میشه یکم رعایت کنین تو پست دادن /. اگه نمیخواین جواب کسی رو بدین مجبور نیستین پست ارسال کنین ;)نقل قول:
ای بابا من اینجا پست میزنم شاتل بده پستمو پاک میکنن پست میزنم شاتل خوبه پستمو پاک میکنه!
شاتل خویه : دی
Reason: لطفاً تاپیک را به مسخره نگیرید
من الان یه چیز جالب فهمیدم فقط فایل pdf که دانلود میکنم سرعت دانلودم میره رو 85 ولی هر فایله دیگه ای رو که دانلود میکنم دوباره 14 میشه ART1 هستم
من همون پی دی اف رو هم به زور دانلود کردمنقل قول:
اگه آقا نیما اجازه بده وقتشه یه تجمعی بر علیه شاتل به راه بندازیم :46:
شوخی بود جدی نگیرین ایشالا درست می شه
خدایی مثه اینکه قضیه جدیه بهشون حال داده قبلا راس ساعت 12:58 سرعت داغون میشد حالا
یه دقیقه زودتر هم شده 12:57
ظاهرا تصمیم دارند به همین روند ادامه بدن کسی تو شاتل آشنایی چیزی نداره این قضیه رو پیگیری کنه
ببینم قراره دائمی باشه یا موقتیه / اگر موقتیه تا کی هست !؟
یاعلی
کاملا مشخص بستن وی پی ان دست خود شاتل! دقیقا از ساعت 1 از کار می افته! خدا لعنتشون کنه.
به گزارش عصر ایران در حالی كه سرعت اینترنت در دهه حاضر به عنوان یكی از شاخصه هایی ارزیابی میزان توسعه یافتگی كشورهای جهان قرار گرفته است، ایران در لیست سرعت اینترنت در میان 185 كشور جهان در رده 181 با سرعت 63 كیلو بایت بر ثانیه قرار دارد!
در این لیست كره جنوبی با سرعت دانلود 3894 كیلوبایت بر ثانیه در رده اول جهان قرار دارد. پس از كره جنوبی به ترتیب ده نفر اول لیست كشورهای لیتوانی، لتونی، رومانی، جزایر آلاند (در دریای بالتیك)، هلند، مولداوی، سوئد، ژاپن و پرتغال قرار دارند. ایالات متحده آمریكا در این لیست با سرعت دانلود 1026 كیلو بایت بر ثانیه در جایگاه سی و پنجم جهان قرار دارد.
از میان كشورهای منطقه تنها لبنان است كه وضعیتی بدتر از ایران دارد و در رده 185 قرار دارد و وضعیت كشورهایی چون افغانستان، اوگاندا و حتی بوركینافاسو در این لیست در جایگاهی بالاتر از ایران قرار دارد.
چهار کشوری که وضع بدتری در این فهرست نسبت به ایران دارند، عبارتند از "مجمع الجزایر وانوآتو، کامرون، بولیوی و لبنان" ؛ وانواتو کشوری ذره بینی و متشکل از چند جزیره کوچک در جنوب اقیانوس آرام است. از این رو، اگر پرسیده شود که وجه اشتراک سرزمین کهن، نامدار و بزرگ ایران با وانوآتو چیست ؟ می توان به این پرسش عجیب این گونه پاسخ داد که این دو کشور، در قعر جدول سرعت اینترنت با همدیگر همسایه هستند!
طبق آمار وب سایت "speedtest.net" وضعیت كشورهای منطقه در مقام مقایسه با ایران به لحاظ "سرعت دانلود" در اینترنت به شرح زیر است: (رتبه بندی از آخر)
185- لبنان : 47 كیلو بایت بر ثانیه
181- ایران : 63
178- عراق : 76
176- یمن : 80
174- بوركینافاسو : 84
163- افغانستان : 99
157- مصر : 121
151- سوریه : 138
146- فلسطین : 148
143- هند : 151
136 - تاجیكستان : 163
131- پاكستان : 170
127- اردن : 183
125 – لیبی : 184
121- بحرین : 201
114- تونس : 218
109- ارمنستان : 232
89 - كویت : 321
79 – قطر : 374
77- عمان : 434
66- عربستان : 547
58- تركیه : 621
29- امارات : 1176
همچنین از نظر "سرعت آپلود" ایران با سرعت 20 كیلو بایت بر ثانیه از میان 185 كشور جهان در رده 177 قرار دارد
پ ن:
برادران پست پاک کن به شاتل ربطی نداره اما چون صرفا جهت اطلاع رسانی بود پاکش نکنید
اين آمارهاي جعلي و الكي رو نمي دونم از كجا مياريد؟نقل قول:
دوست عزيزي كه اين آمار رو گذاشتي چرا بيخود شلوغش ميكني؟
كجا سرعت ايران 63 كيلوبايت بر ثانيه هست؟
:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::3 1:
خارج از شوخي 63 هم عدد خوبيه اگه اينجا همه همين مقدار رو دانلود داشتن خيلي خوب ميشد(يه سري به تاپيك هاي اينجا بزنيد ميبينيد بعضي ها 30 هم دانلود نميكنن)
مورد بعدي نمي دونم چرا كسي اهميت براي adsl قائل نيست:41:
نصف فاميل رو گفتم بابا ماهي 8 تومن بديد اينترنت پر سرعت بگيريد آخرش چي هيچ هي ميرن ميشينن كارت و تلفن و قبض و...:31:
حالا البته درسته adsl هم ديگه پرسرعت نيست ولي اگه همه يه مگ داشته باشن لا اقل ديگه از افغانستان جلو ميزنيم:31:
خوب مشکل دانلود نشدن و time out و pocket lost من همگی رفع شد ! با یه چیز پی ان جدیدی که گیر آوردم !
ما با چیز پی ان مخابرات رو دور میزنیم یا شاتل رو ؟
اگه جواب مخابرات هست پس اکثر مشکلاتی که گفته میشه اینجا به مخابرات برمیگرده نه شاتل.
آره خود منم در 63 کیلو بایت یا بیتش شک کردمنقل قول:
احتمالا همون 63 کیلو بیته
تازه این آمار 700 هزار کاربر ای دی اس اله فقط
اگه با اون 19 میلیون دایل آپی هم حساب بشه احتمالا به 6/3 (6 و 3دهم) بیت می رسه
---------- Post added at 04:20 AM ---------- Previous post was at 04:16 AM ----------
Pocket یعنی جیبنقل قول:
این Packet e
نه همش دست خود شاتله هیچ ربطی به مخابرات نداره
مگه اینکه مخابرات بیاد 1 تا 7 فقط واسه شاتل پورت وی پی انو ببنده
برای من از 1 تا 7 وی پی ان کار می کنه....
خدارو شکر ....
دوستان شما تا کی دورتون تموم میشه ؟
این شاتل هم که هنوز هیچ هدیه ای نداده..:41: دو تا عید گذشت اما...
الان که عیدی داد دیگه پس چرا نگرفتینقل قول:
تازه با اینکه 6 روز ازش گذشته هنوز پیامش تو سایت شاتل هست
عیدی شاتل میدونی مثل چیه ؟:31:
مثلا میخواد 1000 تومن عیدی بده ... 500 تومن ازت میگیره , 500 هم خودش میزاره بهت میده میگه اینم 10000 ریال عیدی از
طرف شاتل....:31::31:
منظورم ترافیک رایگان...
__________________________________________________ _________________________________________________
یادش بخیر دیــــــ آ ل آپـــــــــــــــــ
اگر آمار شبانه رو بدن مثلا ساعت 2 بامداد هر کشوری رو که فکر کنم توی 185 کشور 208م بشیم!نقل قول:
من از جمعه تا حالا دارم سعی میکنم یه قسمت یه سریال رو بگیرم که 150 مگ بیشتر نیست هر شب ساعت که 1 میشه وی .پی .ان دی سی میشه و تورنت هم از کار میفته و به سختی 4 تا صفحه باز میشه فقط ! حتی مسنجر هم لاگین نمیشه !
البته دیسکانکت شدن وی. پی. ان از کمبود پهنای بانده نه بسته بودن پورت . حداقل برای من
چند روز پیش یکی از دوستان تماس گرفته بود پشتیبانی اعتراض کنه بهش گفتن اول تقویم رو نگاه کنین بعد زنگ بزنین بگین مشکل دارین :دی
سلام .
آپلود کردن هم شامل ترافیک مصرفی میشه ؟
بله ! شاملش میشه
آمار ظرف مدت 30 ثانيه بهبود پيدا كرد و ما 3 پله صعود داشتيم:31:نقل قول:
الان گابن ساحل عاج و مالي رو با سرعت 84.1 كيلوبايت برثانيه پشت سر گذاشتيم.:31:
از دوستاني كه adsl با سرعت حداقل 2 مگ دارند تقاضا ميشه برن تست سرعت بگيرن:31:کد:http://speedtest.net/global.php
84 خيلي زياده يعني نزديك 700 كيلوبيت فكر كنم مثل ما كه چيز چيز ان ميگيريم سرور آمريكا يه عده برعكس سرور ايران ميگيرن بعد ميان تست ميكنن سرعت ما مي ره بالاتر:31:
-----------------------------------------------------------------------------
بعد از ارسال اين پست دوباره ديدم 181 شديم سرعت هم شده 79 .:27:
سلام.
قضیه چیه downstream من رو از 578 آوردن روی 192 ؟ یعنی چه؟
سرویس من eco-256 هست !!
سلام....
میخوام از شاتل اهواز سرویس بگیرم مودمو میده 50!!!
اقا یه مودم ارزون ولی خوب و با کیفیت معرفی کنید؟
شما یک زنگ بزنی پشتیبانی زود درست میکنند. برای من هم همچین مشکلی پیش اومده بود قبلا.نقل قول:
دوستان آرتی هنوز هم محدود هست سرعتتون ؟ برای من که هنوز اوضاع خرابه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا لطفا سریع...تروخدانقل قول:
سلام....
اقا یه مودم ارزون ولی خوب و با کیفیت معرفی کنید؟
یکی دوساعت دیگه وقت دارم.
این مودما ارزون TP-LINK چطورن؟
23-24 میده ارت 1نقل قول:
سلام....
اقا یه مودم ارزون ولی خوب و با کیفیت معرفی کنید؟ اقا لطفا سریع...تروخدا
یکی دوساعت دیگه وقت دارم.
این مودما ارزون TP-LINK چطورن؟
TP-link خوبه و جواب میده . همین رو بگیر.نقل قول:
مدلی مدنظر دارید که ویندوز هفتو خوب ساپرت کنه تا 20-40 تومننقل قول:
سخت نگیر هرچی بگیری خوبهنقل قول:
فقط از خودشون نگیر چون گرون تر از بیرون می دن
آخه به نظر من حداقل چیز پی ان باید وصل بشه بعدش حالا کند کار کنه که بگیم مشکل از پهنای باند هست .نقل قول:
برای من که اصلا وصل نمیشه برای همین حدس میزنم خود شاتل میبنده سر ساعت مشخص.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان شما با google images مشکل ندارید ؟ برای من که فقط thumbnail های صفحه اول را درست بالا میاره ، صفحه را ببرم پایین برای دسترسی به صفحات دیگه thumbnail ها همه یکی در میان نشان داده می شوند. حتی اگه سایتی که ازش عکس نشون میده چیلتور ! نباشه.
نقل قول:
منم همین مشکلاتو دارم.دیگه بهش عادت کردم
برای من هرگز یاهووووووووووو باز نمیشه برای شما چطور ؟!!!!
کی میشه بفراریم از ایران و ایرانی خدایا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یاعلی
خوبه بگیر. حتما کابل لن داشته باشه، بعضی مدلهاش فقط یو اس بی هست. البته من دیلینک دارم فقط میتونم بگم محشره، ولی خود شاتل میگه ما ساپورت نمیکنیم، ولی من تا حالا برای 3-4 تا شرکت ازش استفاده کردم و عالیه.نقل قول:
سلام
از دوستان کسی براش فلش باز میشه ؟
سلامنقل قول:
قبلا فلش های کم حجم باز می شد
انگار که یه محدودیت حجمی روش گذاشته باشن
الان فکر کنم هیچ فلشی باز نمی شه
البنه با وی پی باز می شه
خدا لعنت کنه شاتل رو ساعت روی 1 میره دیگه چیر پی ان کار نمی کنه
برادر حرس نخورنقل قول:
کامل که بسته نمی شه سرعتش رو به زیر 1 کیلو بایت می رسونن
البته خیلی با بسته فرق نداره اما به زور می شه یه سایت سبک باهاش باز کرد
بهترین کار اینه که برنامه ریزی کنیم که کارایی که نیاز به وی پی ان داره تا قبل از 1 انجام بشه
از 5 صبح هم باز می شه اگه بیدار باشی
نه . مال من هم فلش ها چند روزه که باز نمیشه !نقل قول: