سلام بچه ها..... اقا من بین کینکت و گوشی iphone گیر کردم..بنظرتون کدومشو انتخاب کنم؟ البته میدونم که 2معقوله کاملا متفاوت هستش... میخاستم بدونم که چجوریاس؟؟؟؟؟کینکت بازی های جذاب داره؟پر گرافیک....دل ادمو زود نمیزنه؟؟
سلام بچه ها..... اقا من بین کینکت و گوشی iphone گیر کردم..بنظرتون کدومشو انتخاب کنم؟ البته میدونم که 2معقوله کاملا متفاوت هستش... میخاستم بدونم که چجوریاس؟؟؟؟؟کینکت بازی های جذاب داره؟پر گرافیک....دل ادمو زود نمیزنه؟؟
اگه خواهر برادری چیزی نداری دلتو زود میزنه ، گوشی هم الان همه گوشی ها حدود 200 تومن بالا رفتن ، پس اگه خواهر برادری چیزی داری کینکت بگیر نداری هم چیزی نگیر...
دوست عزیز شما اون پولی که میخوای بدی آیفون بخری میتونی باهاش یه کینکت بخرینقل قول:
و یه گوشی سری گالاکسی یا هرچی غیر از آیفون البته بسته به سلیقته:13:
کینکت هم اونقدر جالب و فان هست که از پولی که دادی پشیمون نشی.تازه بازیهای جالبی هم تو راه
اینجوری به نظر من بهترین کارو کردی
به نظر من آیفون بخر ، هیچ گوشی ای در دنیا به پای آیفون نمیرسه - هیچ گوشی ای .نقل قول:
سخت افزار قوی تر و دوربین بهتر و صفحه بزرگتر همشون مزخرفات تبلیغاتی هستند ولی در عمل هیچ کدومشون به درد نمیخورند و همشون جلوی آیفون شکست میخورند .
کینکت هم من دارم چیز جالبیه ولی مثل آیفون نیست . آیفون هم سرگرمیه و هم به نوعی کمکت میشه و میشه نوعی ابزار کار .
ولی کینکت فقط بازی و وقت تلف کنیه و دست آخر هم ازش خسته میشه اصلا طرفش نمیری .
فقط یادت باشه آیفون کمتر از ۴ نخری .
اگه lt3 بریزم همه بازی ها رو باید پچ کنم(حتی خیلی قدیمی)؟ یا فقط بازی هایی مثل assassin,skyrim..i ؟
و هر بازی جدیدی که میاد بازم باید پچ کنم؟
ممنون
نه همه بازی ها نه مثلا بازی هایxgd3مثلmw:3-sjyrin-driver-و6تا بازیxgd2یعنی:نقل قول:
fable3-mw2-black ops-ac:brootherhood-halo reach-nfs hot pursuit
حالا غلط املایی هم دارم:دی
خوب از اونجایی که عموما همه بازی های جدیدxgd3عرضه میشن بله اگهxgd3باشن باید پچ کنی
سلام
به نظر شما xbox کی ارزون میشه؟
کدوم مدل ها ارزون میشن؟
بهترین موقع خریدش به نظرتون کی هست؟ کدوم مدل؟
حالا اگه کینکت رو نصب کنم..ظاهراباید باخود کینکت اپدیت بشه؟؟؟اگه بشه lt2م میپپره؟؟؟ یا .........
نه اون آبدیت کینکت داشبرد رو آبدیت نمیکنه وlt+2رو نمیپرونه.اگه داشبرد ات 13599هست و یا داشبرد هایی که با کینکت هماهنگ ان نیازی به آبدیت داشبرد نداره.نقل قول:
--------------------------------
والا اوضاع بازار جوریه که اصلا قابل پیش بینی نیست باید دید دلار چی میشه که خوب گرونه.نقل قول:
سخت میشه پیش بینی کرد
شما درست میگید، اما با توجه به اطلاعات فنی و تجربه ای که دارید فکر میکنم بتونید این 2 تا سوال رو جواب بدیدنقل قول:
کدوم مدل ها ارزون میشن؟
بهترین موقع خریدش به نظرتون کی هست؟ کدوم مدل؟
خوب ببینید قبلا دقیقا همین موقع که امتحانات بود بهترین موقع الان بود ولی با توجه به قضیه دلار و اینا واقعا قیمت پیش بینی نمیشه.نقل قول:
اما خوب قطعا هر چه بیشتر خرج کنید بهتره.مدل250گیگ قطعا بهتر از مدل4گیگ هست اگه توانمایی مالی دارید.
وا گه میخواید کینکت هم بخرید میتونید از باندل های کینکت بخرید.ویا باندل بازیgeow3که این بازی هم شامل میشه+یه دسته اضافی
نه داداش این گلد با اون گلدی که برای اولین بار به لایو وصل میشی فرق داره.این گلد رو مایکروسافت به تمام کاربران لایو به عنوان هدیه ی کریسمس داده.منم سوالم اینه که چه طوری اینترنت رو بین کامپیوتر و ایکس باکس share کنم تا بتونم با pn/\ این گلد رو دریافت کنم؟نقل قول:
سلم . من همیشه بازی ها رو رو هارد می ریزم اشکالی که نداره ؟
نه اتفاقا خیل یهم خوبه و عمر کنسول رو بیشتر میکنهنقل قول:
نقل قول:
ممنون از جوابتون...
من کلا لایو نمیرم اصلا ...
1) اما همون موقع که بردم سیستمم رو بیرون و درستش کرده اگه 14699 ریخته باشه چی ؟؟؟
اصلا دو ماه پیش 14699 بوده یا نه ؟؟؟
باز اگه بازی هایی که گفتم و اجرا کنم مثل bodycount یک گزینه نمیاد که آپدیت کنه یا نه ؟؟؟
من همون سری قبول کردم آپدیت سی دی bodycount که وسطش گیر کرد و مجبور شدم بدم بیرون درستش کنن..دیگه این سی دی ها جدید این پیغام رو نمیده موقع اجرا ؟؟؟اگه داد چی ؟؟
2) بعد میخواستم بدونم بازی های Assassin's Creed Revelations و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم میتونم اجرا کنم ؟؟؟؟
بازم ممنون از جوابا خوبتون
1-نه اونموقع14699نبود.نقل قول:
دیسک های جدید هم فعلا هیچکدوم آبدیت نداره ولی به زودی میاد همچین بازی ای احتمالا.
2-بله میتونی
داداشای عزیز. من میخوام ال تی 2 بریزم گور پدر ال تی 3 .با این گروونی طرف رفت جلو من دیسک ال تی 3 گرفت 8 هزار تومن در صورتی که همون ال 2 داشت 2500 !
حالا مثلا بازی هایی هست که روی ال تی 2 اجرا نشه؟؟:13:
اصلا نظر شما مگه چیه؟؟ یه نظری راهنمایی!؟ :10:
در مورد پچ کردن و این چزا که من نه وقتش رو دارم نه سرم چیزی میشه!! :31:
پچ کردن کلا کار راحتیه.نقل قول:
به نظرمLt+3بهتره چون قطعا بازی های جدیدی میاد که داشبرد14699بخواد و برای اجرای کاملا روون شون نیاز بهLt+3هست.
از اینترنت میتونی پنج تومن هم بگیری.
واسه آپدیت داشبرد و ال تی 3 چقدر باید بذارم کنار؟ اون سری که 30 تومن شد ولی خوب اون موقع انگاره هنوز ال تی 2 نیومده بود فکر کنم 1.9 هست الان!
راستی یه سوال!
واسه خروج از بازی اگه وسط بازی بریم یهو رو داشبرد مشکلی پیش نمیاد؟
من بیشتر وقتا وسط فوتبال وقتی دارم میبازم اعصابم خورد میشه یهو دکمه میزنم میرم رو داشتبرد ازبازی میام بیرون. اعصاب نداریم که:31:
خوب دقیقا همون هزینه رو باید بدی.نقل قول:
نه مشکلی نیست ولی بهتره نکنی چون بعضی بازی ها باید سیو کنی و اینجوری شاید سیو نشه کلا بهتره نکنی
برادران عزیز من تو کنسول LT3 بازی گذاشتم نگو پچ نشده بود :دی و کنسول فلگ شد .
الان سوال اینجاس احتمالش هست خود به خود فلگ برداشته بشه ؟
من چه برم تو لایو چه نرم بن خواهم شد ؟
نه مگه مایکرو مرض داره فاگ کنه بعد ولت کنه:دینقل قول:
نه اگه بری بن میشی نری بن نمیشی فعلا.
کلا دل و بزن به دریا برو یه چند روزی بازی کن جوون ناکام نشی بعد هم بن میشی
:دی
به همین سادگی به همین خوش مزگی
خب ماهم یه سوالی بکنیمنقل قول:
ایشون میبازن میان بیرون
من خاموش میکنم:31:
مشکلی پیش نمیاد؟
کلا اینکار رو نکنید بهتره چون ممکنه تو زمان سیو باشه و مشکل پیش بیاد.نقل قول:
یا مثلا بازی سیو نشه و مجبور شی دوباره بری.
کلا این قضیه کارهای یهویی خوب نیست
سلام :laughing: من اگه کنسول lt2 خودم رو ببرم آپدیت کنم رو lt3 بعدش می تونم راحت هر بازی که دیدم چه قدیمی چه جدید رو بگیرم؟ مرسی
هم میخوام سیو نشه چون باخت در کارنامه کاری تاثیر دارهنقل قول:
من منظورم خاموش کردن یه هوییه
مشکل ایجاد میکنه؟
با ذکر دلیل قانع کننده:46:
مثلا اگه عمل سیو و یا لود انجام بشه و همون لحضه خاموش کنی خوب خیلی مشکل داره و ممکنه باعث کندی بازی یا کل ایکس باکس و یا...بشه.نقل قول:
با خاموش کردن یهویی در واقع تو کار طبیعی کنسول مشکل وارد میکنی.مثل این میمونه که چوب لای چرخ کنی شاید سریع چرخ نشکنه ولی مشکل ساز میشه و شاید روزی بشکنه.
----------------------------------------------------
بله فقط باید بازی هایxgd3و6تا بازیxgd2رو نسخه پچ شدشو برایlt+3بخرینقل قول:
باید دیسک هایی تهیه کنی که واسه lt3 پچ شده باشن:46:نقل قول:
الان خیلی کمه ولی خودمون هم میتونیم:46::11:
خوب برادر من بازی پچ نشده رو بزاری تو کنسول پلمپ هم فلگ میشه :دینقل قول:
چرا باید بن کنه آخه ؟!!!!
XVAL ارور AP25 میده . من نمی خوام کنسولم بن بشه :((
خوب مگه من میگم فلگ نمیشه؟نقل قول:
البته نه همه بازی های پچ نشده.
چون فلگ شدی یعنی شناختت وقتی بری لایو تو یه مدت خاص بنت میکنه فرت میشی.
خوب اونموقع باید تا ابد لایو نری بن نشه.
خسته نباشی :31:نقل قول:
خدا این مغازه دارها رو بگم چیکار نکنه میگم خلی چیزی حالیت نیست بازی رو نزار تو کنسول دیگه !!!!!
رو کنسول LT3 ریخته میگه بزار ببینیم MW3 باز می کنه ، باز نمی کنه ولی بزار تست کنیم :19::18: دیوانه !!!
البته بعیده فلگ شده باشه ولی باzکد چک کن ببین چی میشهنقل قول:
برای رایت و پچ کردن بازی ها برای LT+3 نیاز به رایتر مخصوص هست؟بدون اون رایتر نمیشه؟
با تشکر
سلام . بازی های lt2 رو lt3 نشون می دن؟ بازی های xgd3 چیا هستند ؟ خیلی ممنون :40:
قسمت اول رو بار ها و یه بار هم به شما توضیح دادم.نقل قول:
یه سری بازی هایی مثلmw3ویاskyrimهستند که یه قفل خاص به نامxgd3هستند که مشکلاتی رو برای کپی باز ها به وجود میارن و باLt+3و پچ کردن بازی مشکلات حل مبشه
----------------------------------------------------
برای پچ کردن نه ولی برای رایت کامل بازی ها بله باید درایو کامپیوترت فریم ویر بورنر مکس داشته باشه.نقل قول:
نه بدون اون مشکل پیش میاره در واقع نمیشه
zcode چیه ؟!! :31:نقل قول:
QUOTE]
درایور های لایت آن Lite On و دیسک های ورباتیم :40: Verbatiam:40:نقل قول:
بدون اینا و برنر مکس احتمال هر گونه مشکل مانند کرش یا کلین دیسک و غیره وجود دارد:46::11:
نقل قول:مشکلی پیش نمیاره... فقط توی لایو امن نیست...نقل قول:
نه بدون اون مشکل پیش میاره در واقع نمیشه
بیا :نقل قول:
میگه هنوز فلگ نشدی ولی اگه آنلاین بازی کنی احتمالش هست فلگ بشی :دیکد:Z: 8015 - 1002 means you have not been flagged yet. But still be cautious when playing online.
الان ما بازی کنیم یا نه ؟ :19:
اگر نه تا کی نه :13:
داداش به نظر من راحت بشین لایو بازی کن فوقش بن میشی کنسول رو رد میکنی به یکی دیگه:31:نقل قول: