با فندق شکن اینجوریه یا بدون اون ؟
Printable View
با فندق شکن اینجوریه یا بدون اون ؟
بدون اون ..
ما که بوسیدیم گذاشتیم کنار تا 24 خرداد و بعدش 25 واسه معرفی رئیس جمهور :n27:
بعد برگردیم سر استفاده تخصصی اینترنتمون
تورنت هم که یه روز در میون شتک
ای بابا..درست بشو نیس دیگه..
تننها بازی که میتونم بازی کنم الان sniper 2 مسخرست...:n14:
من به اکانت اوریجینم هم نمیتونم وصل بشم هی میگه پسورد اشتباهه.... واسه این داستان اینرنته؟! ینی بدن درست میشه یا کلا مشکل پیدا کرده ؟
این اقا مثل اینکه خیلی از سرعتی که نمیوتنه ازش استفاده کنه ذوق میکنه .هی میره تو تایپیک هر شهری تست سرعتشو میزاره صدای بچه های رشتو دراورده :n16:الانم که اومده تو تایپیک تهراننقل قول:
این پست حذف شود.......
دوستان چطوری میرید فیس؟
والا ما یک ماهیه هر کاری میکنیم نمیشه ، همه جا میشه بری :n02: الا فیس
قبلا با سافیون میرفتم نمیدونم چرا روزا وصل نمیشه و شبا وصل میشه:n04: (اما بازم فیس نمیره)
هات اسپات هم که سرعتش خوب بود دیگه ترکید
سرور یکی از دوستان هست با پرت 447 بهم شکن داده وقتی تنظیم میکنیم روی https یا سوسک باز همه جا میتونم برم الا فیس بوق و یوتیوب
برای رد شدن از این داستان شما از چی استفاده میکنید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر ممکنه پ خ کنید ما نیز بی نصیب نمونیم Tn:x
دوستان ظاهرا امشب سرعت دانلود افت وحشتناکی داشته من الان یک مگابایت دارم سرعتم روی 40 و 50 میچرخه در حالیکه قبلا 130 بود!
واسه شما هم همینطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من مدتیه یه مشکلی برام پیش اومده : بیشتر سایت ها برام Server not found میدن و تنها راهشم چندین بار رفرش دادنه .
جالبیش اینه که تایم اوت هم ندارم ولی اینطور میشه واسم . (چندین روزم هست که استیم هم برام مشکل دار شده و به زور Login میکنم توش و خیلی وقتا اصلا نمیتونم Login کنم)
برای اطمینان از این که مشکل نرم افزاری نیست , روی لپتاپ هم تست کردم ولی هنوز اینطوره در نتیجه دو چیز میمونه : 1 ) مودم 2 ) نت
به نظرتون مشکل از کجاست ؟