ببخشید دوستان تو یه مرحله ولد میگه که باید شخصی به نام ایوان رو بکشی.میرم دنبالش فرار میکنه تو یه ساختمون نیمه کاره
باید از نردبوم برم بالا ولی نردبوم رو نمیگیره! چرا؟ میگه left shift رو بزن ولی هرچی میزنم اتفاقی نمیفته
Printable View
ببخشید دوستان تو یه مرحله ولد میگه که باید شخصی به نام ایوان رو بکشی.میرم دنبالش فرار میکنه تو یه ساختمون نیمه کاره
باید از نردبوم برم بالا ولی نردبوم رو نمیگیره! چرا؟ میگه left shift رو بزن ولی هرچی میزنم اتفاقی نمیفته
دکمه f رو باید بزنی.نقل قول:
خواستم پست ندم نشد گفتم بیام همه کسانی رو که در فکر این بازی هستن راحت کنم.بچه ها این بازی رو زمانی میتوانید با اخرین ریزولیشن بازی کنید که گرافیک شما 2 گیگ رم داشته باشه.این رو میگم و 100% هم امتحان کردم.در ضمن اون های که میگن فقط CPU باید قوی باشه سخت در اشتاه هستن فکر نکنم هیچ سی پی یوی از سی پی یو من قوی تر باشه.I7 خریدم.باز نتونستم بازی رو تا اخر بالا ببرم اخر مجبور شدم VGA HD4870x2 بگیرم تا تونستم این بازی رو با اخرین تنضیمات بازی کنم.
ببخشید من دیروز یه دسته خریدم اما زمانی که میرم تو تنظیمات gta iv چیزی به نام game pad و .... نداره.میخواستم از دوستالن سوال کنم ایا کار خاصی باد بکنم.پیشاپیش ممنون
دسته:samsun
ویندوز کاملا دسته رو میشناسه
سلام . این بازی به 2 گیگ حافظه ی گرافیکی احتیاج نداره!! 1 گیگ بسه! پردازنده ی گرافیکی باید قوی باشه تا بتونید در رزولوشن بالا بازی کنید. در ضمن فکر کنم که شما حتی با کارت 4870x2 هم در این بازی کمی مشکل داشته باشین ، چون این بازی باگ زیاد داره و بعضی اوقات گیر می کنه!!نقل قول:
سلام توی تاپیک زیر کاملا در این باره توضیح دادم . " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک جدید برای Game Pad "نقل قول:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=280770&page=44
Average FPS: 17.29
Duration: 24.58 sec
CPU Usage: 75%
System memory usage: 85%
Video memory usage: 69%
Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (75 Hz)
Texture Quality: Medium
Texture Filter Quality: Low
View Distance: 34
Detail Distance: 40
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9400 GT
Video Driver version: 178.24
Audio Adapter: HD Audio rear output
Intel Pentium III Xeon processor
File ID: Benchmark.cli
چی کار کنم فریم ریتم بره بالا.چون فقط 75% از cpu استفاده میکنه
ببخشید ما همش سوال میکنیم!
آیا میشه موبایل جدید هم خرید و همینطور خونه؟
موبایل دو تا هست که کمی بازی کنی فکر کنم پلی بوی بهت میده که دوربین داره و می تونی از کافی نت بازی براش تم و آهنگ دانلود کنی.همنطور خونه هم اگه بازی کنی بهت میدن تویه مرحله اگه پلی بوی رو بکشی خونش رو صاحب میشی.نقل قول:
دوستان من یه جا پیدا کردم که میشه تله کابین سوار شد فقط نمی دونم چه طور میشه از اونجای نقشه عکس گرفت اگه بلدید بگید جاشو میزارم.تازه کنارش یه نفر آهنگ میزنه میتونیم بهش پول بدیم خیلی باحاله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]