با درود
چند روز پیش برای وایمکس ثبتنام کردم ولی هنوز مودم را برایم نیاورده اند .
چه نکاتی هنگامی که کارشناس برای نصب و تحویل مودم میاید باید توجه کنم؟
ممنون
Printable View
با درود
چند روز پیش برای وایمکس ثبتنام کردم ولی هنوز مودم را برایم نیاورده اند .
چه نکاتی هنگامی که کارشناس برای نصب و تحویل مودم میاید باید توجه کنم؟
ممنون
یک سوال،
خط ایرانسلم رو عوض کردم و در سیم کارت قدیمیم مبلغی شارژ دارم که برای خرید مودم و اشتراک وایمکس مورد نظرم کافیه سوالم اینه که می تونم با این شارژ مشترک بشم؟ :confused:
Sent from my XPERIA S
من تاریخ 27 فروردین 1 گیگ ترافیک خریدم حالا امروز 2 اردیبهشت هست همچنان دارم استفاده میکنم یعنی سر روز 31 فروردین اعتبار ماهیانه تموم میشه ولی دارم استفاده میکنم و انگار تا این 1 گیگ تموم نشه نیازی به شارژ ماهیانه نیست؟!!!
به نظر من كيفيت سيگنال دهي چك كردن مودم كه سالم باشه! تنظيمات خاصي البته نداره. فقط ست كردن مودم با اطلاعات اكانتتونه! مودم هم معلوم نيست ممكنه 3 روز تا 10 روز طول بكشه!!!!!نقل قول:
بايد اول ثبت نام اينترنتي كنيد و درخواستي رو كه دارين براي اشتراك مورد نظر ثبت كنيد بعد از اينكه مبلغ مشخص شدو ازتون خواست واريز كنيد از طريق سيم كارت ايرانسل به كد مربوطه اش (الان يادم نيست )به شماره وايمكستون (09411) ارسال كنيد.نقل قول:
نه اينطور هم نيست!اعتبار ماهيانه از تاريخي كه شما ثبت نام كردين منهاي روزهاي كم و زياد شده از اول ماه جاري هست.نقل قول:
البته اين مربوط به بسته افزايشي نيست بسته افزايشي هر روز ماه بگيريد يك ماه بعدش اعتبار داره! يعني از 27 فروردين تا 27 ارديبهشت!
اره درست شد:31:نقل قول:
پست اول رو ببین نکات اولیه مورد نیاز رو گفته ...اگر مسئله مبهمی بود بپرس که بهت بگیم:46:نقل قول:
این باقي مانده ترافيک رايگان-ماهيانه که در کنترل حساب اینترنتی بر حسبه کیلوبایته؟؟؟؟
من الان تازه هزینه این ماه رو پرداخت کردم باید به من 4GB بده ولی زده 396387
جناب milad_4171 مرسی بابت جوابتون :)
Sent from my XPERIA S
نه عزیز 4 اردیبهشت قطع میشه :41:نقل قول:
دوستان سلام
امروز حساب وايمكس رو اينترنتي چك ميكردم يه چيزي ديدم. تو عكس زير رديف 4 رو نگاه كنيد. يه چيزي هست كه 90000 ترافيك داره تاريخ انقضاشم فرداست. اون چيه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من 6 ماهه محدود با سرعت 128 گرفتم، یعنی باید کلا 12 گیگ حجم داشته باشم (هر ماه 2 گیگ)
ولی توی قسمت باقي مانده ترافيک رايگان-تعرفه بلند مدت زده 1017394
یعنی 10 گیگ حجم؟؟؟