سلام
دوستان عزیز نظرتون راجع به این مدل شارپ HT-CN9990DVW چیه؟؟؟
بودجه 800.به خاطر اینکه خودم یه تی وی sharp 46le830 دارم و میخوام باهش مچ باشه...
کیفت صداش چجوریاست؟؟؟کسی پیشنهاد بهتری داره؟؟
Printable View
سلام
دوستان عزیز نظرتون راجع به این مدل شارپ HT-CN9990DVW چیه؟؟؟
بودجه 800.به خاطر اینکه خودم یه تی وی sharp 46le830 دارم و میخوام باهش مچ باشه...
کیفت صداش چجوریاست؟؟؟کسی پیشنهاد بهتری داره؟؟
سلام.نقل قول:
کیفیت صداش معمولیه و تو قیمت خودش خوبه.شما خودت هم قبل از خرید تست کن.
ممنون.به نظر شما کیفیت این بهتره یا samsung e455k ؟؟نقل قول:
تقریبا تو یک سطح هستند با این تفاوت که شارپ کمی صدای شفاف تری داره.نقل قول:
با عرض پوزش .میخواستم بدونم تو برند سونی و پایونیر چی پیشنهاد میدید؟؟کدوما بهتره؟؟؟نقل قول:
سینمای BCS-414 از پایونیر نسبت به اون شارپی که گفتم کیفیتش چجوره؟؟
تو برند سونی می تونم مدلی پیشنهاد بدم ولی قیمت هاش خیلی کاذب شده و در حال حاظر اصلا ارزش هزینه نداره.نقل قول:
مدل 414 پایونیر مدل خوبیه و از اون مدل شارپ بهتره ولی خب حدود 200 الی 400 تومن هم قیمتش بیشتره.
آخرین قیمت پایونیر ( هفته دوم دی ):
1985000 تومن : rs 777
1985000 تومن : es33
1500000 تومن: rs33
کلا با این قیمت ها آدم فیوز می سوزونه ولی نسبت به قیمت بقیه مدل ها از برند های دیگر پایونیر عالیه
پایونیر عالیه ولی خب قیمتاش وحشتناکه . اگه مشکل بودجه ندارید که همون پایونیر وگرنه اگه یه مدل معمولی خوب میخوای شارپ . چون لنز مدلهای ژاپنی قوی تره و راحت تر پخش میکنه .نقل قول:
دروود دوستان تا قیمت حدود 1 تومن تا 1300 چی پیشنهاد میدین حتما 3 بعدی باشه چون تلوزیونم سه بعدی میباشد صدای خشک سونی بی روح الجی یکم ازیتم میکنه خودم پاییونیر 727 پیدا کردم حدود 1300 میشه همین خوبه یا پیشنهاد بهتری برام دارید تشکر پیشاپیش
متاسفانه ولتاژ کاری سینمای خانگی ژاپنی شارپ 220-240 ولت هست که 100% داخل ایران آسیب پذیرندنقل قول: