قبلنا یک پشتیبانی هم داشت
الان همونم دیگه نیست
هر چی زنگ میزنی هیچ کس جوابت را نمیده
Printable View
قبلنا یک پشتیبانی هم داشت
الان همونم دیگه نیست
هر چی زنگ میزنی هیچ کس جوابت را نمیده
دوستان اگر کسی از بیست نت ناراضی هست
بره تو سایت زیر شکایت کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا اگر شکایت کردید درباره ی شبانه رایگان هم بگید
سلام به همگی ! بعد از یه قطعی کوتاه مدت و خوش یمن !!! بالاخره سرعت بیست نت من به حالت عادی برگشت با همون سرعت حدود 130 کیلو !! البته اول اولش سرعت من تا 230 کیلو هم می رسید ! سرویس 256 حجمی !! واقعاً دستشون درد نکنه و هرچی از خدا میخوان بهشون بده !! حتی زمانی که مشکل داره بیست نت بازم یه سر و گردن از بقیه بالاتره !! :n02: صبح اول وقت بهشون زنگ میزنم و ازشون حسابی تشکر می کنم !:n02:
درخت هر چه سر به زیر باشه بارش بیشتره
معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به اینکه شرکت مخابرات ایران، هیچ گاه سرویس اینترنت پرسرعت با حجم دانلود نامحدود واگذار نکرده است و این موضوع، یک ادعای تبلیغاتی بیشتر نیست، گفت:
شرکت مخابرات ایران، هیچگاه سرویس ADSL با دانلود نامحدود واگذار نکرده است و این یک ادعای تبلیغاتی بیشتر نیست؛ چرا که با توجه به رعایت نکردن قانون شرینگ یک به ده در مخابرات ایران اگر مشترکی با سرعت 512K، شبانه روز یعنی 24 ساعته هم به اینترنت وصل باشد حجمی بیشتر از 4 گیگ در ماه نمیتواند دانلود کند.
بنده 1/5 نامحدود دارم . الان هم توی ماه چهارم استفاده هستم. هر ماه بالای 70 یا 80 گیگ دانلود داشتم ... از شنبه این هفته تا امروز اربعین سرعت خیلی پایین بوده . امروز صبح دانلودم تو IDM به 100 رسید اما دوباره برگشت الان 40 هست. زنگ زدم گفتند هیچی معلوم نیست. که کی درست بشه ....
دیشب شبانه اسیاتک افت سرعت داشت؟؟/ کسی تایید می کنه ؟؟
متاسفانه توو استان فارس فقط شهرستان های ارسنجان و خنج تحت پوشش هست و شیراز رو پوشش نمیده... این شرکت فکر کنم همین نوین نت هستش....نقل قول:
بله تایید میشه
من بیدار که شدم خیلی کم دانلود شده بود
دیشب آسیاتک مثل شبای گذشته نبود
نقل قول:
کسی میدونه مشکل چی هست ... خطم اسیاتک هست و لی سرعت دانلودم رو ی 70 -80 هست ..... مشکل از چیه به نظرتون ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]