یک کمی صبر کنید زیاد میشهنقل قول:
آقا چرا این strengthen من دیگه زیاد نمیشه ؟؟
تند و تند که شما پیشرفت نمی کنین
فکر کنم به عملکرد شما هم بستگی داره
Printable View
یک کمی صبر کنید زیاد میشهنقل قول:
تند و تند که شما پیشرفت نمی کنین
فکر کنم به عملکرد شما هم بستگی داره
دوست عزیز من برای اینکه حداققل یه کم زود تر رشد کنم این کار رو کردم
دوتا رو از عدد 2 یه یک یا 0 برسان بعدا" اعداد اضافی رو به بخشهای دیگر اضافه کن اینجوری در چند قسمت زود تر رشد میکنی به فرض مثال اول و دومی یکی 1 دونه کمی کنی و به اخری اضافه کنی که می شه 4 تا اخری در چند بازی سرعت رشد شما در چند قسمت ability مانند سرعت زود رشد میکنه
چرا اينقدر سختي بخودتون ميديد؟با برنامه pes legend editor مي تونيد قسمت ability رو هرقدر خواستيد كم و زياد كنيد:18:نقل قول:
ضمنا جواب اين سوال رو بديد دوستان حرفه اي...:5:
نقل قول:ممنوننقل قول:
من الان تو قسمت دریبلینگ و شوتینگ تا خرخره strengthen رو پر کردم (( تمام شش تا تو دو تا خونه)) و از سال 2010 تا 2020 رو همینجوری بازی کردم و هردفعه هم یه چیزی اضافه میشد ولی الان علیرغم اینکه با ارزش ترین بازیکن سال 2022 شدم و بهترین پاس دهنده گل برای دوازدهمین سال متوالی ولی از زمانی که به تیم هامبورگ اومدم دیگه هیچی به STRENGHTEN ها اضافه نمیشه علیرغم اینکه تو هر بازی یا گل میزنم یا پاس گل میدم و یا هردو !!
اینهم عکسش
عجب غلطی کردیم اومدیم هامبورگ !!!:41:کد:http://www.picfa.ir/images/68md8dudb6u1ibyca52.jpg
در ضمن کاراکتر من الان 31 سالش هست !! احتمال داره با بالا رفتن سن میزان STRENGHTEN ها کم بشه ؟
بازی رو پاک کردم و از اول نصبش کردم ولی الان توی درایوی که بازی نصب شده هیچی نیست
میگه بازی نصب شده ولی توی درایو هیچی مشخص نیست
مشکل از چیه؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز لطفا شما یه فصل و نیم برید جلو ببینید چی میشه اگه تو این 1.5 فصل شما رو به تیم ملی دعوت نکردن شما این فصل رو تا اخر ادامه بدید وببینید توی بازی های فصل که نشون میده بازی بری تیم ملی انتخاب شده یا نه (اما قاعدتا باید توی این 1.5 فصل شما به تیم ملی دعوت شین ) اگه نشدید شاید توی سیو بازی اشکال هست >
علاوه بر این یه بال دیگه باز کنین و تیم ملی که برای خود انتخاب مکنید رو یه چیز دیگه باشه وببینید که چی میشه و بعدا نتیجه رو اطلاع بدید .
من برای اینکه خودم هم مطوئن شم که بازی درست هست یه بال دیگه باز می کنم وتیم ملی انتخابی خودم رو ارزانتین بر می دارم بینم که چی میشه .:10:
موفق باشید :20:
چجوری این جوری بازی میکنین که به جای یک تیم یک نفر ا فقط بر میداریننقل قول:
باید انلاین بازی کرد یا جور دیگه هم میشه؟
نه....
این مد become a legend هست که شما در نقش یک بازیکن اماتور ظاهر میشین
بسته به عملکرد شما پیشرفت می کنین و به تیم های بزرگ تر منتقل میشین و همچنین به تیم ملی دعوت میشین
سلام دوست عزیزنقل قول:
ممنون از راهنمایی تون من رفتم و اون فایلی رو که شما گفتید رو اجرا کردم اما :
من باید ادرس کجا رو بدم تا نصب بشه من اول ادرس فایل دان شدهی شما رو دادم تا اونجا نصب بشه اما ارور داد .
بعد ادرس محل نسب بازی رو دادم بازم ارور داد .
اما موقع ارور جند تا گزینه داشت که یکیش ابرت بود که فایل نسبی رو پاک میکرد بعدی ریترای بود که اونم عمل نمی کرد
و سومی هم اگنور بود که من اونو تی نصب سوم زدم ولی تئی بازی که می رم ارور میده ومیگه که بازی رو اپ کن .
لطفا بگید که علت این ارور هنگام نسب چی هستش ومن باید کجا این رو نسب کنم .
بعد علت ارور توی بازی چی هستش اگه به خاطر فایل cv0f هستش که تا اپ بشه من اون رو دارم بازی رو اپ کردم اما نمی دونم چرا ارور میده .
اینم ادرس عکسی که از ارور گرفتم :
کد:http://uploading.com/files/0WN3I426/storm.bmp.html
با تشکر از شماکد:http://uploading.com/files/YIEIAEFQ/Storm1.bmp.html
قربانتان
نقل قول:
وقتی زبونش رو انتخاب میکنم و تایید می کنم میاد بیرون.