ممنون ، مثلا گریسش با کیفیت باشه برای بقیه موارد هم میشه همون رو استفاده کرد؟ پلوسو با بلبرینگ متفاوته گریسش؟نقل قول:
:n40:
Printable View
ممنون ، مثلا گریسش با کیفیت باشه برای بقیه موارد هم میشه همون رو استفاده کرد؟ پلوسو با بلبرینگ متفاوته گریسش؟نقل قول:
با توجه به توضیحاتی که دادید، من فکر میکنم مشکل از بدنه ماشین باشه.نقل قول:
وقتی چند نفر سوار شدن یعنی که وزن بیشتری به اتاق و کل بدنه وارد میشه و مسلما برای توقف باید نیروی بیشری از طرف ترمز اعمال بشه.
این نیروی زیادتر به نوعی روی ساختار بدنه هم تاثیر میگذاره و به تصور من بخشی از سینی زیر پا سمت راننده به دلایلی خوب نصب نشده. مثلا ممکنه نقاط جوشکاری ضعیفی داشته باشه یا به دلایلی نقاط جوش این قسمت بریده و کنده شده باشه.
ماشین را پیش یک صافکار وارد ببرید و جریان را توضیح بدید و درخواست کنید این قسمت را دقیقا بررسی بکنه تا ببینه آیا درز و یا از هم گسیختگی توی این بخش وجود داره؟
همین آزمایش را هم انجام بدید( چند نفر سوار ماشین و ترمز گرفتن) تا خود صافکار دقیقا با مشکل مواجه بشه و درک بهتری پیدا بکنه.
به هر حال بدنه پراید در طی سالها مونتاژ شدن، روز به روز نازکتر و ضعیفتر ساخته شده تا هزینه های تولید کم بشه و در عوض سود شرکت بالاتره بره و اینجور اتفاقات هم دور از ذهن نیست.
تمنا میکنم به هر نتیجه ای که رسیدین با شرح کامل و تصویر توی همین تاپیک بنویسید.
مشکل نداره، استفاده کنید. فقط بعضی جاها بهتره گریس پایه نفتی ده نشه تا عمیر قطعات بهتر بشه. مثلا شفت استپر. گرچه با گریس یا روغن نفتی هم چرب بشه خراب نمیشه ولی عمرش یه مقدار کمتر میشه. بلبرینگ جنس خوب باشه و گریس خوب زده بشه تقریبا مرگ نداره. مثلا من روی یه ماشین همون هفته اول که تحویلش گرفتیم گریس های بلبرینگ چرخش رو پاک کردم و گریس نسوز stp زدم بعد 250 هزار تا کارکرد یه دونه شون هم خراب نشدننقل قول:
سلام مجددنقل قول:
stp تقلبی هم داره؟ راستی من میخواستم گردگیر پلوس رو باز کنم نفهمیدم چطوری باید بستشو باز کرد
در مورد تقلبی بودن اطلاعی ندارم راستش. از جای مطمئن و خوب بخرید انشالا که اصله:n02:نقل قول:
اگه بستش از این ها باشه که شکل ورق فلزیه اونا رو نمیشه توضیح داد و باید یا دستکاریش کنی باز کنی یا دیده باشی. هیچ طور نمیشه با نوشته توضیح داد، اگه یه خورده تمیزش کنی و با دقت روش کار کنی میتونی بازش کنی:n31: اگه مشکل دارید بستش رو بخرید بست خودش رو پاره کنید و بست نو ببندید. حتی میتونید از این بست های معروف که با پیچ گوشتی باز و بسته میشن براش بخرید که عمری باشه (مخصوص پلوسش رو میفروشن که باریکتره و سرش کوچکتره)
از اینا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به تجربه زیادی که در فروش لوازم یدکی خودرو و لوازم و وسائل جانبی ( مثل روغن ترمز، گریس، روغن گیربکس، روغن هیدرولیک و..) دارم ، اکیدا توصیه میکنم از گریس STP استفاده نکنید چون تمام گریسهایی که الان در بازار هست همه تقلبی شده و در واقع حتی به اندازه گریس معمولی هم کارایی نداره.نقل قول:
بهترین نوع گریس که استفاده کردم و خوب جواب داده، آسیا ژوله ، و آترود هست( بخصوص آترود سبز)
سلامنقل قول:
ممنون از شما اتفاقا همین اترود رو گرفتم 6 تومن قوطی سبز + گریس هم سبزه
با سپاس
ممنون بابت اطلاع:n16:نقل قول:
من یه stp از تقریبا 9 سال پیش دارم حرف نداره و مطمئنم اصله ولی خب اینجور که شما میگی الان قلابی شده متاسفانه:n35: اترود سبز هم استفاده کردم، خوبه ولی در حد اون stp که دارم نیستش ولی خب حتما بهتر از stp قلابی هایی که شما اشاره کردی باید باشه:n39:
خواهش میکنم.نقل قول:
متاسفانه همینطور که اشاره کردید ، STP های موجود در بازار همه تقلبی شده و در واقع بجای گریس از مخلوط چربی ضایعاتی کشتارگاه + روغن 10 و پارافین و گاها گازوئیل توی قوطی های پلاستیکی مشابه قدیم میریزن و به بازار میفرستن.
این به اصطلاح گریسها آنقدر بی کیفیت هستن که با کمترین مقدار حرارت ذوب میشه و به هیچ وجه کارایی نمونه های قدیمی را نداره. نمونه ای که شما داری احتمالا حداقل مربوط به 10 تا 12 سال قبل بوده که واقعا STP بودن و نه اینها.
من هم STP قدیمی داشتم و واقعا عالی جواب میداد اما الان دیگه نه.
چند وقت قبل برای چرخ عقب پراید یکی از دوستان از همین نمونه های جدید زدم و کمتر از یک هفته تقریبا همه گریسها ذوب شد و بیرون ریخت که البته هنوز هوا گرم نشده بود و به تابستان واقعی نرسیدیم!
در مورد دو نمونه دیگه من هم از " آسیا ژوله " و هم " آترود سبز" برای چرخ انواع خودروها و از جمله شورلت استفاده کردم و خوب جواب داده.
برای اینکه ببینید یک گریس واقعا نسوز هست یا نه، بهتره مقدار کمی از گریس را روی نوک یک آچار بگذارید و روی شعله بگیرید( شعله کبریت یا فندک) و اگر سریع شروع به سوختن و ذوب شدن کرد یعنی تقلبی است و در غیر این صورت میشه استفاده کرد، البته درجه ذوب هر گریس فرق میکنه و باید بر اساس مورد مصرف انتخاب بشه.
دقیقا درسته. اون گریسی که من دارم رو به چرخ ماشین زده بودم و بعد چند سال که از روش گذشته بود یه بار تابستون بعد از اینکه ماشین چند ساعت کار کرده بود و کاملا داغ بود چرخ رو باز کردم ولی تقریبا میتونم بگم گریس مثل روز اول بودش!:n38: نه شل شده بود و نه تغیر حالت داده بود که مثل لجن یا گل و لای شده باشه. واسه همین به کیفیتش ایمان پیدا کرده بودم. همچنین بعد نزدیک به 9 سال هنوز بلبرینگ ها آخ نگفته بودن!نقل قول:
این دفعه گریس تموم بشه یکی از این برند ها که گفتی رو تست میکنم :n39::n40: