همچین چیزی که تو عکس نشون میده اصلان روی دسکتاپم نیست چون من تا حالا اصلا فعالش نکردم.نقل قول:
Printable View
همچین چیزی که تو عکس نشون میده اصلان روی دسکتاپم نیست چون من تا حالا اصلا فعالش نکردم.نقل قول:
ویندوزتون اگر 64 بیتی باشه, Safe Run که نام اصلیش Sand Box است با محدودیت کار میکند و تمام امکانات سیستم های 32 بیتی را ندارد.نقل قول:
اگر فکر میکنی که به یک SandBox کامل که در سیستم های 64 بیتی کامل کنه و 64 بیتی هم باشه احتیاج داری بهتره از برنامه ی SandBoxie استفاده کنی. در گوگل سرچ کنی پیداش میکنی.
اگر هم ویندوزت 32 بیتی است مشکلی نباید وجود داشته باشه. دوستانی مثل drhaniball عزیز حتما کمکت خواهند کرد. :20:
نقل قول:
والا میشه عکس انداخت بعد کانکت بشید:31: به ie هم ربط داره امتحان کن :46: ولی طبق ارور که داده از سرور هم میهش
موفق باشین دوست عزیز
دوستان نسخه 2011 کسپرسکی چطور شده ؟ از لحاظ سرعت و کیفیت کاری بهتر شده یا تغییری نکرده ؟
آیا الان درا ابگ هستش یا نه کاملا با ثباته؟
ممنون
نقل قول:
مشخصه بهتر شده اما از نظر سرعت به نظر بعضی ها تفاوتی نکرده یعنی سبک نشده ولی بعضی ها نظر سبک شدنشو دارند.
نسخه نهایی هست اما احتمالا مثل هفته ی پیش اصلاح میشه.
دوستان من هر دو روز یک با کسپر 9.0.0.736 آپدیت میکنم چرا حجمش اینقدر زیاد هست یه فایل چهار مگابایتی رو هردفعه دانلود می کنه مال شما هم اینجوریه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
File downloaded index/../bases/av/emu/x64/win/klavemu.kdl 4.1 MB
نمیشه یه کاریش کرد؟
ممنون
سلام مجدد . یکی لطفا به من کمک کنه . واجبه خدایی :41:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
F1 PLZ :11:
سلام ...
این کسپر من سرعت بروزر ( فایر فاکس ) رو خیلی کم میکنه و به محز این که آنتی ویروس رو میبندم سرعت بروزر به حالت عادی بر میگرده . :19:
باید چیکارش کنم ؟! قبلا اینطوری نبود ...
ممنون ..... :40:
آقا کلید های جدید واسه کاسپر اسکای اینترنت سیکرتی نیومدن ؟ نسخه 11.0.0.232
لینک مشکل داشت.نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط drhaniball