با سلام
هاردم سیگیته با ظرفیت یک ترا
چند باری اون رو به پورت یو اس بی ستاپ باکس زدم
اخیرا هنگامی که به کامپیوترم میزنم،اون رو شناسایی میکنه اما تو My computer نشون نمیدش
لطفا راهنمایییم کنید
متشکرم.
Printable View
با سلام
هاردم سیگیته با ظرفیت یک ترا
چند باری اون رو به پورت یو اس بی ستاپ باکس زدم
اخیرا هنگامی که به کامپیوترم میزنم،اون رو شناسایی میکنه اما تو My computer نشون نمیدش
لطفا راهنمایییم کنید
متشکرم.
دوباره سلامنقل قول:
ممنون انجام دادم فقط یه چیزی:
من روی همین پارتیشنی که داشتم ویندوز 7 و 8 رو راحت نصب میکردم ولی 8.1 نمیشد. که با راهنمایی شما پارتیشن رو فرمت کردم ولی هنوز ویندوز رو نصب نکردم که ببینم نصب میشه یا نه؟ ( چون یه کار فوری پیش اومده مجبورم برم )
فقط یه سئوال: همونطوری که قبلا گفتم وین 7 و 8 نصب میشد.الان با این دستوراتی که فرمودین ، اگه ویندوز 8.1 نصب بشه بعدا مشکلی واسه نصب وین 7 یا 8 ایجاد نمیشه>یعنی میتونم دفعات بعدی بدون انجام اینکارا وین 7 یا 8 نصب کنم؟
ممنون
نه هنوز.اگه فرمت سطح پایین کنم اطلاعات روی هاردم اسیبی نمیبینه ؟نقل قول:
یک عکس از disk managment بدیننقل قول:
چرا همه اطلاعاتتون پاک میشه و ریکاوری نرم افزاری هم به مشکل میخورهنقل قول:
فکر نکنم رو سون 64 بیت که جدول پارتیشن gpt داره بشه ویندوز نصب کرد چون در صورتی بوت ساپورت میشه که uefi ساپورت باشه و ممکنه نیاز باشه تغییر بدین دوباره من اینو تست نکردمنقل قول:
ممنوننقل قول:
خدا لعنت کنه مایکروسافت رو
این چه مسخره بازیه درآورده.وین 7 و 8 راحت نصب میشه.این 8.1 چیه که این همه گرفتاری داره نصبش:
فقط یه چیز دیگه
من همون کاری که گفتین رو کردم ولی موقعی که اومدم پارتیشن بندی کنم دوباره همون پیام خطا رو داد ولی وقتی پارتیشن بندی نکنم ، درست میشه و راحت نصب میشه
الان..............
میخوام بگم من چجوری در ادامه تبدیل gpt تحت همون cmd کل هارد رو پارتیشن بندی کنم؟
میخوام 7 تا درایو درست کنم.بیزحمت واضح بگین.
نحوه پارتشین بندی و تعیین مقدار هر درایو و ..... تحت cmd
واقعا ممنون
نقل قول:
شما الان پارتیشن تیبل رو gpt کردین باز هم نمیتونید پارتیشن بندی کنید هارد رو یا محدودیت در تعداد پارتیشن دارین ؟ من درست متوجه نشدم
ببینید من تحت همون cmd تبدیل به gpt کردم ولی بلد نیستم با همون cmd پارتیشن بندی کنم.مجبورم موقع نصب ویندوز ( اونجایی که درایو برای نصب انتخاب میکنی ) اونجا پارتیشن بندی کنم و وقتی اینکارو میکنم بازم همون مشکل قبلی پیش میاد:پس کلا:نقل قول:
1- شما فرمودین تحت cmd تبدیل به gpt بکنم که انجام دادم ، فقط بیزحمت بگین چجوری در ادامه توی همون cmd پارتیشن بندی کنم ؟ ( میخوام 7 تا درایو درست کنم چجوری پارتیشن بندی کنم و برای هر درایو حجم تعیین کنم توی cmd ؟ )
2- توی این عکس که مال یه سیستم دیگه هست ، اون 2 تا درایو برای چی هستند و چجوری حذفشون کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا من اونا رو ایجاد نکردم بخدا.خودشون اومدن.فقط میخوام هر جوری شده بدون اینکه به بقیه اطلاعات آسیبی برسه حذفشون کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم به هر دو سئوال جواب بدین
تحت cmd که نمیشه از همون نصب ویندوز باید پارتیشن بندی کنیدنقل قول:
اون دو تا پارتیشن رو نباید پاک کنید یکی مال syste, recovery است فایل های بوت و حیاتی سیستم توش است یکی دیگه هم مال uefi است