نه متاسفانه ندارمنقل قول:
Printable View
نه متاسفانه ندارمنقل قول:
بچه ها دیشب شبانه ۱ مگ سرعتش چقدر بود؟ کسی خبر نگرفته کی قراره تصمیم نهایی رو بگیرن چون یکی از نمایندگی ها گفت قراره جلسه بزارن شاید شرایط رو عوض کنن
سلام به دوستان
طبق پیگیری های که من تا همین امروز شنبه ۲ خرداد داشتم، نه به صورت حتمی اما به احتمال زیاد قرار هست که سرویس های که از قبل فعال بودند، به حالت سابق ظرف یکی دو روز آینده برگردند...
اما خوب چون یک احتمال هست و هنوز قطعی نشده، روند پیگیری شکایت با ۱۹۵ و نهاد های دیگر همچنان به قوت خود باقی است...
به امید موفقت همگی ما در این چالش
نقل قول:
دوست عزیز بنده هم مثل شما کاربر فن آوا هستم
اینترنت خونم فن آواست با اینکه نمایندگی آسیاتک دارم ولی تنها شرکتی که نامحدود واقعی میده فن آواس بقیه محدود هستن تماما
بنده به عنوان کسی که تو این کاره نظرمو دادم
خیر فن آوا عاشق چشم و ابروی من و شما نیست منتها فرصت طلب بوده و از اشفته بازاری که خود دولت باعثش شد (از شرکت ها خواسته شد اینترنت شبانه و بعدا نامحدود رو حذف کنن در عوض پهنای باند آنقدر ارزون میشه که کاربر به جای شب در روز راحت دانلود کنه) استفاده کرد و این وعده عملی نشد و با ریزش کاربرای شرکت های دیگه فن آوا تونست آنها رو جذب کنه ، ولی نه اینکه بیاد از جیب هزینه کنه ، مطمئن بودم بعد مدتی کم کم این رویه عوض میشه چون نامحدود به هیچ وجه برای شرکتی سود دهی نداره یا لااقل آنقدر نداره
بله خودتونم عرض کردید اگه انحصار مخابرات و شرکت های خصوصی که ثبت میکنه و به اسم بخش خصوصی کارشو انجام میده نبود هر شرکت میتونست خودش مستقیم پهنای باند بخره و کیفیت و سرعت خیلی بهتر بود ، الان داریم هم کیفیت پایین میگیریم هم قیمت فوق بالا
مثل اوایل ورود اینترن پرسرعت ، نمیدونم کسی اینجا یادش میاد ، مستقیم از شرکت های خارجی ، هر چند دقیقه قطعی به هر دلیلی چند ساعت یا حتی ماه بابتش خسارت میدادن ، کیفیت عالی ولی خوب اون زمان گرون بود هر کسی نمیگرفت
مشکل این حرف ها نیست ، وضعیت از پایه خرابه ، شما نمیتونی رو پی نا مزغوب و زیر ساخت خراب یه برج بسازی ، مشکل اینه که اگه همه این ها هم حل بشه باز بهونه های جدید و اشکال های من در آوری در میارن ا ملت نتونن اینترنت با کیفیت داشته باشن
مثل همین رایگان کردن ارسال
عاشق چشم و ابروی من و شما نیستن ، ای دی اس ال 2 پلاس کلا طبق قانون شرکت ها نمیتونن بیشتر از 1 مگابیت سند به کاربر بدن ، در صورتی که خطوط ای دی اس ال 2 پلاس میتونه بیشتر از این سند داشته باشه ، اومدن رایگانش کردن و اجباریش بین شرکت ها تا همونم با سرعت کمتر بدن چون به صرفه نیست وقتی رایگان باشه سرع بالا بدن به کاربر ، شرکت ها هم که مجبور به رایگان کردن شدن (بعضی اعمال نکردن که به مرور مجبور میشن مثل بعضی شرکت مخابرات های استانی) اومدن سرعت رو باز کمتر کردن چرا تا تعامل با خارج کمتر بشه ، بعد حرف از ftth و هر کاربر 20 مگابیت پهنای باند و تماس تصویری و .. میزنن ، همش گول زنکه که تا قرن بعدی هم تو ایران عملی نمیشه
حرف اینه که اگه انحصار مخابرات و دولت که قرار بوده فقط در مناطق محروم که به صرفه نیست و شرکت های خصوصی سرمایه گذاری نمیکنن ، سرویس بده ، از بین بره و شرکت ها بتونن رو فیبر نوری سرویس بدن ، پهنای باند مستقیم بخرن همین اینترنت 1 مگ نامحدود رو میتونن با 20 تومن هم بفروشن بلکه بهتر
الان شرکت ها همه یکین فقط نوع سیاست گذاری فرق میکنه ، اصل اینه هر کدوم از یه شرکت و یه طریقی اینترنت وارد کنن و بتونن کیفیت های مختلف ارائه بدن ، اون موقع هر کاربر به جای این اینترنت ناسرعت پرمحدود میتونه پهنای باند چندین مگ با هزینه زیر 100 تومن داشته باشه ولی وقتی انحصار دولت باشه ابداعاتی مثل همین اینترنت حجمی 1/2 گیگ و سرعت 128/256 اختراع میشه و فقط میشه تاسف خورد
شکایت پاسخش چند وقته هست معمولا ؟ چون خبری نشدهنقل قول:
و اینکه من همین الان داشتم فرم تخلیه رو میفرستادم . شما اینکه گفتند شـــاید درست بشه تا 2-3 روزه دیگه رو از چه کسی شنیدید؟ پشتیبانی فنی تهران و..؟ چون 4 روز بیشتر اکانت ندارم برای این ماه
نقل قول:
شکایتی که در حال پیگیری اون هستم، هم از سازمان تنظیم مقررات رادیویی هست و هم از طرف ۱۹۵ که وزارت فناوری اینطور که معلوم هست ماکسیمم روند پیگری از طریق همین ۱۹۵ ۲ددو هفته ای هست، اما شاید زودتر هم جواب داده بشه.
اما در مورد شرکت فن آوا با آقای حبیبی دفتر مرکزی تهران و چند نفر دیگه صحبت کردم، همانطور که دوست خوبم دیگمون از نمایندگی مشهد هم متذکر شدند میزان شکایت بسیار زیاد هست و به همین خاطر هست که اگر این فشازها از طرف مشکترین بیشتر بشه تا آخر ین هفته مجبور هستند که مشترکین قبلی سرویسشونو به حال سابق برگردونن...
نکته ای که باید اضافه کنم اینه یکی از خود شرکت فن آوا که من باهاش به صورت خصوصی صحبت کردم گفت که سیاست به این صورت بوده که مشترکین توی کار انجام شده قرار بدن و تلاش هم روی همین هست که سرویس هاشون عوض کنن، اینطوری قصد دارن که متشرکتین از روند شکایت خسته بشن و بیخیال سرویس بشن.
اما چون دیدن که عکس العمل خیلی از مشترکین بر عکس بوده و با تخلیه های زیاد، شکایت و موج زیاد تماس با واحد شکایت و پشتیبانی روبرو شدن، به احتمال زیاد مجبور بشن که توی سیاست هاش.ن تجدید نظر کنن.
شما که بهتر میدونید ایرانی ها مثل آهن می مونن زود گرم میشن و زود هم سرد، اینها بر همین اساس دارن جلو می رن که تا اونجا که بتونن مقاومت کنن...
یک نکته جالب دیگه شرکت فن آوا خیلی زورش میاد که فاکتور فروش به مشترکین تحویل بده احتملا دوستانی که در جریان هستند چرایشو میدونن!!!!
برای من خیلی عجیبه که شرکتی در حال حاضر فن آوا بخواد در این زمینه دانلود به طور کلی کوتاه بیاد
شرکی های زیادی بودی مثل مخابرات و امثالهم که کاربرانشونو براشون پشیزی ارزش نداشتنو هر کاری خواست در زمینه دانلود رایگان و نامحدود انجام دادند و براحتی هم برداشتند هم گرون کردن
حالا این شرکت چرا بخاد در این زمینه کوتاه بیاد برای من جای سواله
و در آخر باید بگم که اینا سالهاست دارن با وعده وعید اهداف شومشونو پیش میبرن و دیگر هیچ
راستی قراره بنزینم گرون بشه :n10:
"شکایتی که در حال پیگیری اون هستم، هم از سازمان تنظیم مقررات رادیویی هست و هم از طرف ۱۹۵ که وزارت فناوری اینطور که معلوم هست ماکسیمم روند پیگری از طریق همین ۱۹۵ ۲ددو هفته ای هست، اما شاید زودتر هم جواب داده بشه."
شما در چه مورد تو سایت 195 شکایت ثبت کردین؟ من هم چند روزه میخوام شکایت کنم ولی نمیدونم در چه مورد! اگه شکایت در مورد این محدودیت باشه که کاملا قانونیه! چون بر اساس قانون خود همینا شرکتا مجازن با ضریب اشتراک حداکثر یک به هشت سرویس بدن که فن آوا هم نامردی نکرده و با حداکثر ضریب اشتراک سرویساشو محدود کرده! اگه تا به الان هم این کارو نمیکرده داشته حال میداده! هر چند که مثلا آسیاتک این اشتراکو یک به سه میده و قابل تحمل تره. ولی من چشمم آب نمیخوره این شکایتها تیجه ای داشته باشه چون دارن بر اساس قاون مسخره خود "سازمان تنظیم مقررات رادیویی" سرویس میدن.
با سلامنقل قول:
امروز برخلاف 2 روز گذشته در تایم رایگان قطع نشد (که دیگه وصل نشه) ولی نوسان سرعت به شدت بالا موجود بوده و سرعت میانگین هم نصف شبهای قبل از این بازیها بود.(میانگین روی 80 تا 90حدودا)
اینترنت 1 مگ = 1024 1024/8=128نقل قول:
الان به شما و ما داره سرعت 120 تا 130 میده یا سرعت 80 تا 90؟