منم که هی میگفتم 2012 یا 2013 میادولی انگار یه سری از دوستان تحمل حقیقت رو نداشتن و ...!:31:نقل قول:
Printable View
منم که هی میگفتم 2012 یا 2013 میادولی انگار یه سری از دوستان تحمل حقیقت رو نداشتن و ...!:31:نقل قول:
از حالا وقت داریم مایه تیله ردیف کنیم که جزو نفرات اولی باشیم که میخریمش :31:نقل قول:
و اگر هدفش کنار زدن کنسول مایکروسافت باشه پس خیلی هم نباید گرون باشه :31:
من که خودم انقدر نکته سنجم تو بازی ها به این نکته بر نخورده بودم !!نقل قول:
واقعا این بازی انقدر آدم رو مجذوب میکنه که خیلی از مسائل اصلا حتی به چشم آدم نمیاد !
این که مربوط به NGP نه PS4 !!نقل قول:
بابا میلاد بخدا اشتباهه !! زود خریدن این دستگاه ها همیشه اشتباه بوده.نقل قول:
دقیقا مثل کسانی که سری اول Xbox رو خریدن و تا الان 4 تا کنسول عوض کردن یا اینکه سری اول PS3 داغ میکرد .
نه سعید جان مربوط به Ps4 هستش ، تایتلش به این گندگی نوشته :نقل قول:
PlayStation 4 development 'under way' - Sony
زیرش گفته ما امسال NGP رو هم روونه بازار میکنیم - یعنی در ادامه حرفهاش گفته .
گویا سونی رم کرده :31:
-------------------
توی ایران شاید اشتباه باشه ، ولی اینجا اینطوری نیست اینجا ما گارانتی بدون قید و شرط داریم .
میگم نظر های زیرش باحال تر از خود خبره ، مثل این یکی :
یا این یکی :نقل قول:
They cant even make their network run. Focus on the here and now....
:27::27::27::27::27::27:نقل قول:
i forgot to say what i wanna say ....I hope the psn gonna be free
راستی یه سوال دیگه .کسی اینجا هست که یه لپ تاپ یا دسکتاپ ارزون گرفته +ps3 بجای یه دسکتاپ گرون .
اگه هست لطفا نظرشونو در این مورد بگن.
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
سلام راستی یه سوال دیگه.کسی اینجا هست که یه لپتاپ یا یه دسکتاپ ارزون گرفته +ps3 به جای یه دسکتاپ گرون.
اگه هست لطفا نظرشونو در مورد این مسئله بگن .
بله من خودم همین کارو کردم سیستمم ماله 3ساله پیشه البته اونموقع برا خودش شاخ بود ولی برا منی که کل کارم با کامپیوتر خلاصه میشه به نت و بازیو فیلمو چندتا نرم افزار معمولی زیادمم هست.خیلیم راضیم:40:نقل قول:
حالا واقعا 2011 مياد؟؟؟اما به نظر من همه اين عكسا دروغه مطمئنم يه چيزه قشنگ و سنگين ميشه!!!نقل قول:
در مورد اومدنش که چیزی ننوشته ، ولی باید حد اکثر تا آخر 2012 بیاد .نقل قول:
طراحی هم من اون شیشه ای رو خیلی خوشم میاد و بعید نیست طرح اصلی باشه ، چون سونی یک لپتاپ اینطوری هم طراحی کرده و تکنولوژیش انحصاری مال خودشه و بعید نیست که کنسول رو اون طوری طراحی کنه - اینم عکسش :
شايد صرحش شيشه اي باشه اما نه به كوچيكي اون عكس!!!