لنز واسه اینه که شما همیشه یه بسته فعال داشته باشینقل قول:
Printable View
لنز واسه اینه که شما همیشه یه بسته فعال داشته باشینقل قول:
این پست من رو ببین :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . من هرکاری میکنم نمیتونم از گوشی به عنوان مودم استفاده کنم . گوشی سامسونگ مدل galaxy j5 دارم . درایور گوشیم رو نصب و آپدیت کردم . تمام مراحلم درست انجام میدم . روی گوشیم هم اینترنت راحت وصله . ولی وقتی متصلش میکنم به کامپیوتر روی کارت شبکه یه مثلث خطای زرد رنگ میاد و میگه DNS مشکل داره . لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه . در ضمن در منطقه ما ایرانسل پوشش اینترنت ثابت نداره و مجبورم از فورجی معمولی استفاده کنم . آیا دستگاهی چیزی هست که سیمکارتو بزارم توش و وصلش کنم به کیس کامپیوتر تا بشه از اینترنت استفاده کنم ؟ شنیدم دانگل هست برا این کار .
سلام.
من شبها بسته میگیرم و دانلود میکنم 2-3 شبه بعضی اوقات سرعت دانلود از یک یا دو مگ به چهار تا پنج مگ میرسه و بعد دوباره به همون سرعت اولیه بر میگیرده.راهی هست که این سرعت به همون حد برسه یا نه؟
مودم 4G تهیه کنید. مثل فلش هست و به usb وصل میشه و به اینترنت متصل میشید. تو دیجی کالا، بامیلو و خود سایت ایرانسل انواع مودم ها رو گذاشته.نقل قول:
به دوستانی که بسته نامحدود میگیرن توصیه می کنم حدودا 10 دقیقه مانده به زمان اتمام اینترنت رو قطع کنن
ایرانسل دزد 2 بار شارژ من رو خورد
حالا می فهمم چرا بسته نامحدود گذاشته
از میزان بسته هم حدودا من یک سوم از ترافیک رو مصرف می کنم و سرعتم بیشتر اجازه نمیده(فکر کنم فقط خونه خود اون مدیر دزدش جواب بده)
برای منم سرعتش میانگین روی 1.5 هستشنقل قول:
شما اگر طرح کنترل مصرف آزاد رو فعال کنی دیگه به این مشکلات نمیخورینقل قول:
وقتی بسته تمام میشه اینترنت قطع میشه و از شارژ کم نمیکنه
نقل قول:
اینا رو توی cmd اجرا کن و سیستم رو ریبوت کن ببین حل میشه
netsh winsock reset catalog
netsh int ipv4 reset reset.log
می تونی برای سیستمت دانگل وایرلس بگیری و راحت هات اسپات کنی از طریق وای فای
برای اینکه ببینی درایورها روی سیستمت اوکین نهایتا wondershare mobile نصب کن
دوستان چرا نمیتونم خرید بسته افزایشی بکنم از ایرانسل من؟
نمیره توش
بدیش اینه مواقع ضروری نمیشه اینترنت رفت. چطور میشه غیر فعال کرد؟ دوباره فعال کردنقل قول:
از طریق برنامه "ایرانسل من" ورژن قدیمی وارد قسمت حساب کاربری بشیدنقل قول:
و در قسمت تنظیمات میتونید کنترل مصرف آزاد رو ببینید که روشن یا خاموش هست
اگر روشن باشه یعنی فعاله
الته توی ورژن جدید فکر کنم توی صفحه اصلی باشه
و تو قسمت طرح ها
الان برای من که فعاله همون وسط برنامه اعلام کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب فعاله دیگهنقل قول:
من میخوام غیر فعال کنم بعضا تو بتونم از اینترنت فوری استفاده کنم
سوال بالامم جواب بدین لطفا
فکر کنم باید طرح ثانیه ای رو انتخاب کنیدنقل قول:
تو برنامه ورژن قبلی میشد فعال و غیر فعال کرد
ولی توی برنامه جدید دقیقش رو نمیدونم
-------
با کد دستوری *555*3# هم میتونید
توی قسمت طرح های ماهانه هست
به اسم طرح کنترل مصرف آزاد دیتا (فعال سازی رایگان)
ایرانسل من نمیره قسمت خرید بسته افزایشی چرا
نه ثانیه ای نبود زدم فعال شد ولی موبایل دیتا رو روشن کردم نشدنقل قول:
کسی اطلاع داره کدوم تعرفه برمیگردونه ببه حالت موبایل دیتا عادی؟ متاسفانه تغییرش یکبار امگان پذیره
همچنین کسیمشکل داشته با ایرانسل من تازگیا؟ من نمیتونم خرید بسته افزایشی بکنم نمیره داخلش
من تا 2 روز پیش رو کنترل مصرف آزاد بودمنقل قول:
طرح پایه ثانیه ای رو از تو ایرانسل من فعال کردم چند دقیقه بعدش( حدود 20 دقیقه ) رف رو ثانیه ای
ثانیه ای همون که پول از شارژ کم میکنه؟نقل قول:
شما مشکلی در ایرانسل من ندارین من نمیتونم برم داخل بسته افزایشی
اره ، همونهنقل قول:
نه من مشکلی ندارم
الان داشتم تست میکردم
بهتره چند ساعت دیگه تست کنی
گاها این مشکلات دیده میشه تو نرم افزار
سلام
از طریق برنامه ایرانسل من چطور میشه بسته های با قابلیت تمدید خودکار را غیر فعال کرد ؟
دوستان اگر در یک نقطه ای تری جی ضعیف باشه فور جی هم ضعیف هست؟ یا بالعکس اگر فورجی ضعیف باشه تری جی هم ضعیف هست با ربطی به هم ندارن؟
تو خونه ما سرعت تری جی معمولا بین2 تا 3 مگابیت هست که سرعت دانلود میشه حداکثر بین 300-400 کیلوبایت
اگر گوشی فورجی دار یا مودم فورجی بگیرم چه سرعتی خواهم داشت؟ میشه تخمین زد یا معلوم نمی کنه؟
سلام از طريق بخش تنظيمات / Settingنقل قول:
نه ربطی به هم ندارند. تا تست نکنید نمیشه گفت بستگی به منطقه شما داره. من با 3g سرعت دانلود نهایت 1 برسه ولی با 4g سرعت دانلود 4/5 هست.نقل قول:
درسته ربطی نداره تازه برعکسش هم ممکن هست در خونه ما با 3g سرعت بهتر از 4g هست نمیدونم حالا تعداد کاربرهاش تو اون منطقه کمتره یا علت دیگه دارهنقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
دوستان من برنامه ایرانسل من رو نصب کردم و بسته تشویقی ۲۰۰ مگ یک ماهه پیشنهاد داد و زدم . اما ۶ ساعت استفاده، الان که مصرف نت رو بر اساس اون چیزی که گوشیم نشون میده با ایرانسل چک کردم متوجه شدم ایرانسل حجم دزدی داره ؟شما مشکل حجم.دزدی ندارید؟
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
سيم کارتمو که تعويض کردم هنوز بسته اينترنتى هديه فعال نشده.. 72ساعتم شده
دزد سل ....................نقل قول:
این ایرانسل من نمیره قسمت بسته افزایشی عجب دردسری شد برامون
میتونه از گوشی باشه؟
راه دیگری نداره برا شارژ اینترنت؟
چند شبیه بسته 3 ساعته نامحدود حدودای 4.15 و 4.20 دقیقه قطع میشه و به جای سه ساعت 2 ساعت 20 دقیقه هست.
همه این مشکل رو دارن آیا؟
از خود سایت ایرانسل هم میتونین مستقیم خرید کنین بسته رو.نقل قول:
دوستان من شنیدم سیمکارتهای 912 با کد 0 رومینگ ندارن
آیا این قضیه در مورد سیمکارتهای ایرانسل با کد 0 هم صدق میکنه؟
ممنون میشم جواب بدید. میخوام خط ایرانسل کد 0 بگیرم.
هیچ راه دیگه ای هیر از ایرانسل من نیس برا شارژ اینترنت؟
- - - Updated - - -
هیچ راه دیگه ای غیر از ایرانسل من نیس برا شارژ اینترنت؟
دوست عزیز لطفا سوالات خودتون تو یک پست پرسیدنقل قول:
از طریق وبسایت ایرانسل
کد ستاره ۵۵۵مربع
و انواع نرم افزار های آپ و تاپ .........
Sent from my iPhone using Tapatalk
خیلی عجیبه، ایرانسل با این همه سرمایه و نیرو، چند ساله که روی نسل۲ اینترنتش اختلال شدید داره و یا وصل نمیشه و سرویس نمیده، در عین حال برای نسل ۳ هم با ترافیک فوق العاده زیاد و اختلال در تهران همراهه و هنوز تو تهران فرکانس پایین برای نسل ۳ش هم راه اندازی نکرده.
در عین حال همراه اول با این همه ضعف مدیریتی و نظم، در نسل ۲ هیچ اختلالی در اینترنت نداره و نسل ۳ش هم پوشش خوبه، بدلیل استفاده از فرکانس ۹۰۰ همانند رایتل در تهران، و نسل ۴ هم هردو فرکانس رو داره راه اندازی میکنه،
شاید ایرانسل بهتر بود پله پله و منظم تر بره بالا، تا من مجبور نشم برای یه مکالمه روی نسل ۳ با انتن ضعیف دوباره اقوامم رو بعد ترابرد برگردونم رو همراه اول.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
... پاک شود
ببخشیدنقل قول:
واللا اون بسته ای که میخوام بگیرم میگه باید از ایرانسل من باشه. مشکل از اونجاست دیگه که ایرانسل من نمیره داخل خرید بسته
میشه گفت ایرانسل کلا شبکه خیلی ضعیفی داره. من خط دائمی و اعتباری ایرانسل رو دارم و میتونم بگم رو نسل دو خیلی افتضاحه در مقایسه با نسل دو همراه اول که استفاده میکنم. چندین بار با خط ایرانسل با شماره 700 تماس گرفتم که مشکل رو بگم ولی حتی نمیشد یه مکالمه ساده باهاشون داشت و پیشنهاد میکردن که با خط ثابت تماس بگیرم و مشکل رو گزارش بدم( این مشکل حتی زمانهایی که سیگنال خیلی خوبه هم پیش میاد)! نسل چهارم هم چون قیمت بسته های اینترنتیش در مقایسه با رقباش پایین تره ترافیک خیلی بالاست و واسه من خیلی پیش اومده که سرویس LTE قطع میشه و کلا دیگه نمی تونید به نسل چهار متصل بشید مگر اینکه به یک bts دیگه با سیگنال خیلی ضعیف متصل بشید و اگر هم گوشی یا مودم رو مجبور کرده باشید که فقط به LTE متصل بشه با گزینه No Signal مواجه خواهید شد. خلاصه اینکه نه تنها نسل دوم و سوم بلکه نسل چهارمش هم به علت ترافیک بالا به هیچ وجه ثبات نداره.نقل قول:
کدوم بسته هستش که فقط از ایرانسل من باید بخرید؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
ماهانه از ساعت 2 شب تا 8 صبحنقل قول:
هفتگی هم همینطور
کلا اونایی که به درد من میخوره!
یه بار امتحان کنید میبینید