ریش تراش حتی اگه بزارن هم ببریم به نظرم جالب نیست
بیایی برق جلو آینه پیدا کنی و بیایی ریش تراشت رو تمیز کنی و... کلی طول میکشه
با همون ژیلت دو سوته میزنی
دوستانی که 01 بودن
بوفش ژیلت هم میفروشه؟
آینه داره که جلوش ریشامون رو بزنیم؟
Printable View
بیایی برق جلو آینه پیدا کنی و بیایی ریش تراشت رو تمیز کنی و... کلی طول میکشه
دوستانی که 01 بودن
بوفش ژیلت هم میفروشه؟
توی تقسیم گروهانی همه باید عملیات نامتقارن انجام بدن یا عده ای رو برای کار های خاص مثل دژبانی و بوفه و سینما و عقیدتی و سیاسی و رانندگی و ... هم سرباز میفرستند؟؟نقل قول:
اگه می فرستند اون ها تو گروهان خودشون می خوابند و استراحت میکنند یا در جای دیگه ای؟؟
دو تا مشکل جسمی (چشم ضعیفی و واریس) که داشتم رفتم بهداری شهر خودمون و تایید کردند و تو دفترچه تامین اجتماعی خود ارتش هم نوشته اند نمیدونم این کار رو حل میکنه یا نه؟؟
اگه برم بهداری اونجا میفرسته برای بیمارستان برای معافیت یا...؟؟؟
منظورتون معاف از نگهبانی همون معاف از رزم هست؟؟
همونطور که قبلا هم گفتم چشمم ضعیفه (شماره چشم : 3) - و تازگی ها به خاطر تمرین های دوره آموزشی واریس گرفتم و افسردگی شدیدی هم دارم و پیش روانپزشک و روانشناس هم قبلا رفتم و مدتی دارو هم خوردم
سوالم اینه که میتونم به خاطر این موارد معاف داعم یا معاف از رزم بشم یا نه؟؟؟؟؟
راستی من قاری قرآن هم هستم به وسیله این تخصصم میتونم بیفتم عقیدتی سیاسی یا تو مسجد و حسینیه و این ها یا نه؟؟
ببخشید سوالاتم یکم زیاد شد.. خیلی استرس دارم
بیایی برق پیدا کنی بعد آینه پیدا کنی و بیایی ریش تراشت رو تمیز کنی و... کلی طول میکشه
دوستانی که 01 بودن
بوفش ژیلت هم میفروشه؟
بنده در نیروی دریایی سیرجان افتادم ولی نمیدونم اگه اول اردیبهشت برم چند نفر مثل من هستن که سیرجان افتاده باشن از گیلان . . .به همین دلیل قطعا اگه تعداد کم باشه وسیله نقلیه ای واسه ما تهیه نمیکنن که به موقع اونجا برسیم و بنده دچار مشکل بشم بعد اونجا( دیر برسم یا درگیر پیدا کردن راه پادگان این جور چیزا بشم )نقل قول:
داداش مگه می خوای آپولو هوا کنی؟ من اگه ریشام کوتاه باشه سر جمع با تمیزکردنش 15 دقیقه هم طول نمی کشه. برا آینه هم خوب خودتون یه دونه قابل حمل کوچیکشو ببرید. یه چیز دیگه هم هس و اون اینه که خودمون رو باید برا کارای سریع آماده کنیم. یکی از دوستان اینجا می گفت دستشویی اجازه میدن وسط کار بری ولی بشمار 3 هس. :n08:نقل قول:
منظور از سرباز عقیدتی همون سرباز عقیدتی-سیاسی هست یا نه؟؟نقل قول:
من قاری قرآن هستم و میتونم قرآن تلاوت کنم و اذان بگم...فکر میکنم اگه سرباز عقیدتی بیاد سوال کنه باید این مورد رو بهش بگم
میتونم با استفاده از این تخصصم بیفتم عقیدتی - سیاسی یا مسجد و حسینه یا نه؟؟؟
بستگی به شانس خدمتیت داره فکر معافیت هم نباش وایسا قشنگ خدمتتو انجام بدهنقل قول:
بستگی به شانس خدمتیت داره فکر معافیت هم نباش وایسا قشنگ خدمتتو انجام بدهنقل قول:
ناراحت نباش.حتما واسه شما وسیله تهیه میکنن یا پولشو میدن تابا اتوبوس برین .نقل قول:
Sent from my GLX G3
۱-از اغلب سربازهای صفر برای کارهای خدماتی در یگان ها اسنفاده می کنند اگر سربازی خوش شانس باشه به عنوان امربر یک فرمانده گروهان تعیین بشه.نقل قول:
۲-بله هر گروهان اسایشگاه مخصوص به خود را دارد.
۳-خیر شما باید از پزشک در بهداری پادگان یا بیمارستان ارتش نامه ای داشته باشید که شما را از رژه یا نگهبانی معاف کند.
۴-به نظر پزشک مرتبط است.
۵-خیر معاف از رزم که بود و نبودش در حال حاضر نقشی در خدمت ندارد معاف از نگهبانی مقوله حداست.
۶-به هبچ وجه به خاطر افسردگی یا مشکلات روانی معافیت نگیرید که بعد ار ان با محدودیت های زیادی درگیر خواهید بود.
۷-بله می توانید با توجه به قاری بودن در عقیدتی سیاسی باشید همیشه انها به یک قاری نیازمند هستند البته در عقیدتی خود فرمانده ان که یک روحانی است از شما سوالتی پیرامون قران بپرسد
سلام
من قبلا نيرو انتظامي خدمت كردم . الان دوباره ميخوام اعزام مجدد بشم چند تا سوال دارم:
1- ايا لباس و پتو بايد با خودمون ببريم يا دوباره استحقاقي بهمون ميدن؟
2- دوباره 1 ماه اموزشي داريم يا همون اول تقسييم ميشيم؟
3- تقسيمات مجدد چطوري هست و ايا شهر خودمون ميوفتيم؟
با تشكر
مثل این که کسی ندید اینو؟؟نقل قول:
دوستان من خدمتم و افتادم نروی زمینی ارتش حالا بگی نگی من یه اشنایی دارم تو ارتش من به اون اشنا بگم من و واسه چه مواردی سفارش کنه ؟؟
بنظرتون چی کلا ازش بخوام؟؟
اموزشی نداری فقط میری استحقاقی میگیری تو استانی هستی که قبلا خدمت میکردی ولی درجه نمیدونم چی بدن این واسه خودمم که دوباره دارم میرم سوال شدهنقل قول:
افتادم 06 اراک کسی اونجا نیست؟
کسی سابقه نداره اونجا راهنمایی کنه؟
اعزام 1 اردیبهشت
برای فوق لیسانس دکترا جای خوبیهنقل قول:
برای فوق لیسانس دکترا جای خوبیهنقل قول:
يعني مثلا من كه قبلا اصفهان بودم ميوفتم اصفهان؟ نميشه جابجا بشم به شهر خودمون؟نقل قول:
پدافند سمنان کسی نیست ؟
حالا جدی جدی باید هواپیما بزنیم :n31:
درجت چیه؟ کدوم قسمت خدمت میکنی؟نقل قول:
راستش به یاد یه وسیله حیاتی افتادم که فراموش کرده بودم اصلا حتی وجودم داره . . .که صابون های کاغذی هست اسمش که خیلی خیلی مفیده میتونه باشه چون بعضیا نه تنها دست و صورتشون بلکه لباساشونم با همون مایع دستشویی میشورن و یهو دیدی تا آخر شب دیگه هیچ مایع دستشویی نمونده باشه صابونم که نمیتونی استفاده کنی بعد بذاری توی جیبت . . . پس فکر کنم این بهترین گزینه میتونه باشه . . .البته اصلا خیلی وقت هست این صابون های کاغذی رو ندیدم امیدوارم هنوز توی بازار باشه :n27:
درود..
من اعزام 1 اردیبهشتم - لیسانس با بسیجی فعال و برگ تکمیلی
پذیرش سپاه گرفتم
سپاه فجر شیراز افتادم آموزشی - خودمم شیرازم
چندتا سوال دارم ازتون
1- با توجه به داشتن برگ نکمیلی چند روز آموزشی نگهم میدارن و چقدر اذیت میکنن؟
2- باید برگ تکمیلیمو قبل از آموزشی ببرم سپاه فجر و نامه کفایت از آموزشی بگیرم یا لازم نیست؟
3- برای تقسیم خود شیراز میوفتم یا باید از الان پیگیر بشم ؟ (توی سایت نظام وظیفه قسمت جذب زده سپاه فجر فارس)
4- با توجه ب تک پسر بودن کاراشو الان باید انجام بدم؟
معاف از رزم باعث میشه که درجه کم کنن؟
تو نیروی انتظامی معاف از رزم باشی بازم باید رژه بری؟
منم یکم اونجا هستم با مدرک ارشد،،، میگن جای خوبیه ولی فکر کنم بعد تقسیم با عرض معذرت دهن هردومون سرویسه ...نقل قول:
من قبلا 30 روز آموزشی کردم، معاف از رزم ها فقط در انتهای صف رژه بودند و قدم میزدند (البته این به فرمانده گروهان بستگی داره) ولی در کل رژه نمیرند... بعدها از دوستان فهمیدم معاف از رزم ها یک درجه کمتر بهشون دادند...... البته من خودم هم که سالم هستم حتما میرم آخر صف و به عنوان پا طلایی حرکت میکنم چون میدونم این رژه و هزار کوفت و زهرمار دیگه هیچ تاثیری تو درجه نداره و فقط تشویقی برای فرمانده در پی داره، به دوستان هم توصیه میکنم خودشونو برای رژه نکشند اگر رژه را جدی بگیرید و بیای دو ساعت این عملو تکرار کنی باور کن در بدترین حالت کور میشی و در حالت عادی دیسک کمر و صد درد دیگه میگیری..... یه توصیه دیگه هم دارم کسی مسئولیتی برای شیرین کاری به عهده نگیره فقط با این کار یا باید از خواب نصفه شبت بگذری یا باید به خاطر کثافت هر روز بری حمام و لباست را بشوری آخر سر هم فرماندت تو را هنگام درجه نمیشناسهنقل قول:
در محيط هاى اموزشى شما بايد صابون مايع براى شست شوي شخصى خودت داشته باشى، يگان صابون مايع در سرويس هاى بهداشتى نمى گذاردنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
اگر شرايط نداريد و مى خواهيد در شهر يا نزديكى محل سكونت خودتون خدمت كنيد از او بخواهيد در تقسيمات در ستاد نيرو نزاجا براى شما نقشى ايفا كندنقل قول:
فعلا که اموزشیم لیسانسم هستم در ضمن با محل اموزشیم فاصله کمی دارم هر هفته میزارن بیام واسه مرخصی ؟؟نقل قول:
سلام دوستان من اعزامم ١٩ اردیبهشت هستش ولی میخوام یه ماه یا دو ماه بندازمش عقب به نظرتون میشه؟
میخوام برم دوره تکمیلی بسیج ببینم. این دوره رو ببینم بازم آموزشی باید برم؟
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
چرا رکب خوردی؟نقل قول:
اگر بتونه برای یگان بندازتت ستاد مشترک ( ارتش ) خیلی خوبه ! بعد خود ستاد مشترک خودش تقسیمتون میکنه !نقل قول:
دوستان من خدمتم و افتادم نروی زمینی ارتش حالا بگی نگی من یه اشنایی دارم تو ارتش من به اون اشنا بگم من و واسه چه مواردی سفارش کنه ؟بنظرتون چی کلا ازش بخوام؟؟
خبر ۲۲ فروردین ۹۴: مدت خدمت وظیفه امسال از ۲۴ ماه به ۲۱ ماه تغییر یافت/ افزایش مدت خدمت سربازی فعلاً منتفی شد:به گزارش خبرگزاری فارس، سردار موسی کمالی جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح اعلام کرد: با توجه به استقبال جوانان در نیمه دوم سال ۱۳۹۳ و برنامهریزیهای انجام شده جهت استفاده بهینه از خدمت کارکنان وظیفه فعلا بحث ضرورت افزایش مدت خدمت سربازی منتفی شد در همین راستا با موافقت سردار ریاست ستاد کل نیروهای مسلح سرلشکر سیدحسن فیروزآبادی افزایش مدت خدمت دوره ضرورت تا اطلاع ثانوی به تعویق افتاد و در سال ۱۳۹۴ نیز کماکان مقررات سال ۱۳۹۳ یعنی به مدت ۲۱ ماه ضرورت استمرار خواهد یافت.
کمالی همچنین اعلام داشت: در اجرای بند الف ماده ۴ قانون خدمت وظیفه عمومی مدت خدمت دوره ضرورت ۲۴ ماه بوده و در صورتی که مشمولان مازاد و یا کمتر از تعداد مورد نیاز باشد ستاد کل میتواند آن را به کمتر یا بیشتر از مدت فوق تغییر دهد، لذا در سال ۱۳۹۳ با توجه به تعداد مشمولین اعزامی و نیاز نیروهای مسلح تصمیم گرفته شد برابر قانون از سال ۱۳۹۴ مدت خدمت دوره ضرورت ۲۴ ماه تعیین گردد.
جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: بر این اساس مدت خدمت دوره سربازی ۲۱ ماه بوده و در مناطق عملیاتی و امنیتی ۳ ماه مناطق محروم و بد آب و هوا ۲ ماه و نیز به ازای هر فرزند ۲ ماه کسر خواهد شد.
این مقام مسئول در نیروهای مسلح در پایان افزود: مدت خدمت کارکنان وظیفه مامور به دستگاههای غیرنظامی به جز یگانهای حفاظت و دژبان همچنان برابر مقررات سال ۱۳۹۳ مدت ۲۴ ماه خواهد بود و افزایش مدت خدمت سربازی تا اطلاع ثانوی به تعویق افتاد.
مالک اشتر اراک
هر کس 1 اردیبهشت 06 مالک اشتر افتاده این شماره رو اد کن توی وایبر یه گروه از هم پادگانی ها تشکیل دادیم
09365718071
یعنی صابون مایع هم باید خودمون ببریم؟نقل قول:
صابون مایع دیگه کوچترین چیزیش هم که من سراغ دارم باز بزرگه بعدشم امکان نشتی و کثیف کردن لباسای تو ساکت هم میره بالا اگه چیزیش بشه
یهو بگن آفتابه هم بیارید ما نه شیلنگ داریم نه آفتابه!:n29:
سلام دوستان تو این برگه سفید من مغایرت وجود داره هم گروه خونی هم وضعیت تاهل میخواستم بدونم باید کجا ببرم درسش کنم؟
اگه درست کنم که محل خدمت رو عوض نمیکنن که؟
با تشکر
از اهواز کسی هست 1 اردیبهشت اعزام باشه؟
اگه هست جواب بده برگه سفیدش اومده یا نه
سلام
یکی هست که یک بار خودکشی ناموفق داشته . ایا معافیت میگیره ؟
صابون مايع بايد از بوفه پادگان تهبه كنيد ، يگان در سرويس بهداشتى صابون مايع نمى گذارد ، يك يگان كه بالاى ١٠٠ نفر وظيفه داشته باشد بايد هر روز منبع صابون مايع را پركنند خوب مسلما براى صرفه جويي اين كار را نمى كنندنقل قول:
منظورم از سوال 2 این بود کسایی که مثلا عقیدتی - سیاسی یا سینما و مخابرات و ... هستند هم تقسیم گروهانی میشن و تو آسایشگاه گروهان می خوابن یا جای خواب مخصوص خود رو داره این جور کار ها؟؟نقل قول:
چرا به خاطر افسردگی معافیت نگیرم؟؟ چه مشکلی میتونه در آینده به وجود بیاد؟ و راه حلش چیه؟
در مورد سوال 7 : در این مورد خودشون میان میپرسن؟؟ و یا خودم باید زود تر اقدام کنم تا بتونم تو عقیدتی - سیاسی باشم؟؟
راستی پتو و محلفه رو با خودم ببرم یا اونجا پتو میدند؟؟
فردا صبح قراره برم... .
خير ، خودكشى ناموفق اگر با سلاح گرم يا سرد يا دارو باشه شما را به دادگاه نظام معرفى خواهيد شد اما اگر خودكشى ناموفق در حين نگهبانى باشه كه جرم سنگينى دارد اگر خداى نكرده سرباز خودكشى با سلاح گرم داشته باشه پول فشنگ را ا. خانواده ان مي گيرند بعد جسد را تحويل مى دهند كه هزينه بسيار بالايي است ، حال به فرض كه فرد به علت مشكلات روانى معافيت دائم بگيرد عملا از چاله افتاده در چاه ، با بسياري محدوديت در زندگى اينده اش روبه رو استنقل قول: