تنکس : ایکس :دینقل قول:
سایتی هست ما از این کابل با کیفیت ها بخریم ؟
تنکس : ایکس :دینقل قول:
سایتی هست ما از این کابل با کیفیت ها بخریم ؟
سلام
امروز با ایکس باکس به لایو وصل شدم(با LT+3) و داشبورد جدید رو قبلا ریخته بودم تو قسمت home داشبورد یک گزینه وجود داشت :
Try Xbox LIVE for free 1 month
منم اون رو انتخاب کردم اما وقتی Purchase Item رو زدم این ارور رو داد :
Can not retrieve the information from XBOX LIVE. Please try again later
Error Code : 80070057
حالا چه غلطی بکنم؟
من یه hdmi به dvi گرفتم 15 تومن کیفیتش عالیه...نقل قول:
کابل hdmi همه مدل هست ! چند مدل داریم !!!
دیگه hdmi به hdmi خودت فکرشو بکن چقدر باید باشه خوبش...
آخه ممکنه کابل ایشون کیفیت خوبی نداشته باشه.نقل قول:
---------------------------------------
باو این سایت هارو ول کن:دینقل قول:
کابل رو خودت بخر سعی کن10تومن به بالا باشه و مارکSONYهم خیلی خوبه
-------------------------------------------
اینی که خریدم 8 تومنی .نقل قول:
بهترین مارک ها رو بگو برم بگردم :دی
بین این سه تا سایت کدومش بهتره گلد بخرم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جای خط تیره game-ir بزارید.
سایت سوم قیمتاش خیلی ارزونه و به نظر شک بر انگیز میاد.در مورد سایت دوم هم نمیدونم معتبره یا نه.
سلام
من LT 2 دارم
حالا اگه سایتی این Forza 4 رو به صورت مکس برنر رایت کرده باشه من بگیرمش
روی LT 2 اجرا میشه ؟
چون برای آفلاین میخام به نظرتون مکس برنر شده بگیرم یا معمولی
ولی میخام کامل اجرا بشه...
اگه سایتی که میشناسید که بفروشه معرفی کنید.
ممنون
ای بابا هنوز نگرفتی:13:نقل قول:
همه 100 درصدش کردن رفت:27:
بزار وقتی LT3 ریختی یه دونه بگیر که واسه LT3 پچ شده باشه:46:
و دیگه نخوای خرج بیخودی کنی:11:
خوب شماdea.binات آبدیت شده؟یعنی تازگیا لایو رفتی یا اینکه داشبرد14699ریخته باشی؟نقل قول:
اگه نه که خوب عموما فورزا4هایی که معمولی هم رایت شده جواب میده ولی خوب یه سری مشکلات داره.
اگه میخوای هیچ مشکلی نباشه وdea.binات آبدیت نشده با روش بورنر مکس بگیری خوبه.
ولی از همه بهتر اینه که همLt+3بریزی و هم اینکه بقیه بازیهات رو با روش بورنر مکس رایت و برایLt+3پچ کنی.
------------------------------
دوستان از ایران گیم استور خریده بودن راضی بودن.نقل قول:
ظاهرا فروشگاه خوبیه
----------------------------
کلاsonyچیز خوبیه اگه پیدا کنی.نقل قول:
البته اگه چیز دیگه هم بود مشکلی نداره ولی خوب ببسن قیمت اش معمولا یکم بالاتر میشه و به طرف هم بگو یه چیز خوب بده بهت و اگه چرت باشه برمیگردونی:دی
به داش ساجد برگشت:دی
من یه سوال داشتم .... میخوام برم LT+3 واسه کنسولم (اسلیم) بدم یه جایی که تا حالا نرفتم واسم بریزه خواستم بدونم چه بازی رو باید اونجا امتحان کنم که مطمئن بشم LT3 رو واسم درست ریخته؟
سلامنقل قول:
ساجد جون من در ادامه صحبت های شما این مورد رو اگه اجازه بدین اضافه کنم که کابل های HDMI حتی اون حرفه ای هاش (بالای 100تومن) تفاوتش با این معمولیا (10تومنیا) برای استفاده در بازی های ویدئویی بسیار نامحسوس هست! در خیلی موارد اصلا شما تفاوتی رو احساس نمیکنید! پس نیاز به پرداخت هزینه زیاد نیست.:31:
من یه کابل سونی با کیفیت عالی 3 ماه پیش خریدم 22 تومن خیلی خوبه ....
بازی هایی مثلFORZA4وMW3وAC;BROOTHERHOOD.نقل قول:
کلا بازی های XGD3و6بازی XGD2
------------------------------------------------------------
لطف داری آقا سروری.نقل قول:
آؤه درسته نباید چیز خیلی گرونی بگیره یه چیز 10-15تومنی کارشو راه میندازه از اون جایی که جنس های بنجل چینی زیاد شده این مقوله مهم و اساسی:دی قیمت رو پیش کشیدم.
بعید هم میدونم مشکل دوستمون از کابل بوده باشه یه خورده عجیبه
ممنون ساجد جوننقل قول:
نه من تا حالا لایو مشرف نشدم :31:
داشبر 13599 هم دارم.
حالا به نظرت با برنر مکس بگیرم یا معمولی ؟
التی 3 هم حالاها نمیتونم بریزم....
اگه سایتی که این بازیو میفروشه معرفی کنید ممنون میشم....
هیچ تضمینی نیست که بازی معمولی بخری و درست اجرا بشه.نقل قول:
بهتره که با روش بورنر مکس رایت شده باشه.
فروشگاه های مانیا سافت و بازی رایانه میفروشن.
کسی میدونه الان اخرین بازی هایی که امدن چیه؟
lt3میخوان حتما؟
خب اگه برنر مکس باشه روی LT 2 اجرا میشه ؟نقل قول:
آره خیلی روون و راحت اجرا میشه.فقط بگو برایlt+3پچ نشده باشه و فقط با روش بورنر مکس رایت شده باشه.نقل قول:
----------------------------------------------
نه فعلا همچین بازی ای نیومدهنقل قول:
داداش شما که با dvi به hdmi دستگاه رو وصل کردی صدا رو داری؟؟؟نقل قول:
چون میگن dvi صدا رو انتقال نمیده!
آره صدا ندارهنقل قول:
صدارو با کابل سه فیش مستقیم وصل کردم به اسپیکر....
اهان...نقل قول:
یعنی از هر دو فیش دستگاه یکجا استفاده میکنی!؟:دی
از کابل dvi برای تصویر و از کابل 3 رنگ برای صدا؟
آره میشهنقل قول:
من واسه پی بردن به یه موضوعی این روش رو امتحان کردم و تنها هنگام سوییچ کردن از روی مانیتور کنسول ریست میشد:11:
بلهنقل قول:
از هردو
ولی هنگام سوییچ دستگاه ریست نمیشه.
دوستان قیمتا چجوریاست کسی داره لیست اخرین قیمت ها رو بده؟؟ خبری از هههههههههههک درایو های هیتاچی نشد؟؟
قیمتها خفن رفته بالانقل قول:
هیتاچی هم حک شده.......
کسی چرا به من جواب نمی ده
من بعضی وقت ها dvdرو می ندازم تو xbox ده ثانیه load می کنه بعد open trade می ده انگار هیچی تو دستگاه نیست
از چی هست ؟
لنز دستگاه ضعیف شده ؟
دوست عزیز مشکلی ندارهنقل قول:
اینها باگهای سیستمی و فرم ور هست که بعضی مواقع پیش میاد
نگران نباشید همه چیز سالمه و این اتفاق واسه همه میوفته
من به شخصه تو عمرم همچین چیزی برام پیش نیومده و مطمینا نمیتونه ار فریم ویری باشه که بار ها و بار ها تست شده.نقل قول:
--------------------------------------
تمام بازی ها اینجوریه یا یه سری بازی اص.نقل قول:
کنسول چند وقته کار میکنه و بازی هاتو روی هارد نصب میکردی؟
نقل قول:ایشون معلوم بود که منظورش اسلیم ها هست(اونهایی که قبلاcfwنداشتن) و نه فت که cfwبراش اومده و نه اون هیتاچی هایی کهlt+2هم براشون اومده.نقل قول:
درایو های نسبتا جدید هیتاچی اسلیم هنوزcfwندارن!!!!!!!!!!!!!
سلام . من اسلیم دارم که lt2 هست بازی ها رو هم می خونه ولی از جایی که بازی می گیرم فروشنده گفت از این به بعد بازی ها رو lt3 می یاد حالا من باید چکار کنم؟ اگه lt3 بشه دیگه بازی های قدیمی رو نمیخونه؟ با lt3 میشه به لایو وصل شد؟ ترو خدا جواب بدید چند روزه این lt3 & lt2 رو مخمه . مرسی
سلام من xbox360 slim دارم که lt2 هست می خواستم بدونم اگه بازی های جدید بیاد من باید دستگاه رو lt3 کنم؟ آیا بازی های قدیمی رو هم با lt3 می خونه؟ من lt3 کنم بهتره؟ اگه lt3 بشه می تونم به live وصل بشم؟ ممنون
اگه بازی جدید بیاد که داشبر14699بخواد بلهLt+3برای اجرا عالی بازی ها لازمه.که به زودی هم میاد.نقل قول:
باlt+3توی لایو امنیت هست.
خیلی بهتره که به lt+3آّدیت کنید و بازی های دارای قفلxgd3و6تا بازیxgd2رو متناسب باهاش پچ کنیند
سلام به همگییییییییییییییییی...
تورو خدا اول جواب منو بدین ...من حدود دو ماه پیش کنسولم رو بردم بیرون و آپدیت کردن..
بعدش بازی bodycount رو راحت اجرا کردم و درست شد.چون قبل اینکه ببرم بیرون bodycount رو اجرا نمی کرد...الان کنسول من که bodycount رو اجرا میکنه بازی هایی مثله GOW3 یا MW3 یا HALO:REACH رو هم میتونه اجرا کنه ؟؟؟یا باز برای اینا باید ببرمش آپدیت کنن بیرون ؟؟؟
اگه لایو نرفتی و داشبرد14699رو نریختی بله به راحتی اجرا میشهنقل قول:
فقط سوال رو یجا بپرسید!!!!!!!!!!!!!!1
جواب شما در صفحه های قبل داده شده.با چند بازی مختلف امتحان کنید و نتیجه را اعلام کنید.اگر با بازی های زیادی همین مشکل رو داشتید با توجه به دست دوم بودن و ارکید بودن دستگاه لنز درایو ضعیف شده است.:41:نقل قول:
سلام من یک دستگاه ایکس باکس کپی خور دارم ولی یکی از اشناها یک بازی pes2012 روش میخواسته اجرا کنه و گزینه اپدیت رو زده و الان دستگاه روشن میشه و یک کد رو فقط نشون میده و دسته هم کار نمیکنه ممنون میشم اگر کمکم کنید.
3151-351F-B800-0F00-C000-014F
سلام . خیلی ممنون از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که انقدر سریع جواب می دید :40: مرسی از سایت. نظر شما اینه که من دستگاه xbox360 slim که lt2 هست رو به lt3 آپدیت کنم ؟ اونوقت اگر من این کار رو بکنم بازی ها رو راحت می تونم از بازار بگیرم؟ برای پچ کردن باید خود cd های بازی lt2 رو بزارم تو کامپیوتر بعد پچ کنم با اون روش هایی که گفتید؟ راستی دستگاه من کپی خور هست اگه آپدیت بشه میشه به شبکه وصل شد؟ ممنون
سلام
من دوروز پیش LT+3 ریختم و امروز داشبورد جدید رو از سایت مایکروسافت دانلود کردم و ریختم به ایکس باکس.بعد به لایو وصل شدم و تو منوی home نوشته بود یک ماه اکانت گلد رایگان میتوانید استفاده کنید و من اون رو انتخاب کردم ولی وقتی Purchase Item رو زدم گفت در کشور شما ساپورت نمیشود.میخواستم بدونم چه طوری باید pn/\ رو به اکس باکس وصل کنم تا بتونم از این یک ماه استفاده کنم؟
راستی یه سایتی برای خرید pn/\ معرفی کنید.
والا قدیما چیز پی ان نمیخواست مد جدیده حتما:18:نقل قول:
والا یه چند تا دوستان هم خواستن همچین کاری کنن برای مهپاره و اینا ولی ظاهرا به این نتیجه رسیدن که نمیشه.
یعنی نمیشه اکس باکس رو با pn/\ به اینترنت وصل کرد؟یعنی هیچ راهی نیست؟بابا اخه یه ماهه نمیشه گذشت!!!نقل قول:
مطمئنی درست وصل شده:19:نقل قول:
یعنی نمیشه اکس باکس رو با pn/\ به اینترنت وصل کرد؟یعنی هیچ راهی نیست؟بابا اخه یه ماهه نمیشه گذشت!!!
آخه pn/\ نمیخواد:18:
چی بگم والا:13: