با سلام
دوستان سرعت دانلود شبانه شما بعد از ساعت 2 چقدره؟ این چند روزه تغییری نکرده؟
Printable View
با سلام
دوستان سرعت دانلود شبانه شما بعد از ساعت 2 چقدره؟ این چند روزه تغییری نکرده؟
برای من سرعت 220-250 هست شبی حدود 3.5 تا 3.8 گیگ دانلود میکنم :n01: ( دو مگ ماهیانه 4گیگ )نقل قول:
میگم مسخرستا!من واسه 1مگ که ثبت نام کردم مدارک دادم حالا از طریق سایت سیترا خاستم ببینم میشه 2 مگ ببندم میگه طبق مقررات برای سرعت بالاتر باید مدارک ارایه دهید،پ چند بار آخه؟
حالا اگه 512 بگیرم بعد دوباره بخام 1مگ ببندم بازم باید مدارک ارایه بدم؟
پ.ن:این ibs هم خنگه امروز تقریبا 50مگ به اعتبارم اضافه کرد،اخه چرا الکی کم میکنی که باز اضافه کنی؟:دی
درود فراوان.نقل قول:
آره.کلاً مخابرات همه چیش مسخره س.پارس آنلاین توی سربندر از ساعت 11 شب تا 7 صبح ساعات رایگانشه!
من درخواست تخلیه دادم به مخابرات هنوز انجام ندادن.
ایمان داری از مخابرات میری؟نقل قول:
مگه ساعات شبانه پارس آنلاین تو شهرهای مختلف فرق داره؟
----------------------------
من اینترنتم 128 کیلوی نامحدود بدر رایان سربندره. وقتی از سایت -------آسان دانلود----- دانلود می کنم ، معمولآ 17 کیلو بیشتر نیست ولی چند تا از فایل هاش با سرعت نزدیک 180 کیلو دانلود میشه. علت چیه؟
مثلآ این دو فایل رو مقایسه کنید: آیا سایت دیگری هست که مثل فایل اول دانلودهاش با این سرعت بالا انجام بگیره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=====
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم تا قبل از داستان انتخابات حدود 3 سالی مشترک پارس بودم و خیلی راضی بودم هم از نظر پینگ هم دانلود شبانه هر چند من زیاد اهل دانلود نیستم منتها نزدیک اون داستانا کلا همه چیز پارس ریخت به هم و دیگه قابل تحمل نبود الانم اگر مشترک پارس شدی امار دقیق و مستمر بذار که اگه کیفیت و کمیت سرویسهای پارس برگشته به زمان قبل منم تخلیه کنم بیام.نقل قول:
ولی میگن پارس انلاین سرعت شبانشو کم میکنه من نمیدونم ولی اینو بهم گفتن منم پشیمون شدم برم پارس انلایننقل قول:
سلام دوستان طرح 512kb دانلودش تا 400 میره ایا حقیقت داره
دوستم گفته ماله من اینطوره:n04::n19::n13:
نه شانسیه .برای بعضی ها گاهی اوقات اینطوری میشه.نقل قول: