قابل توجه این دسته از دوستان!
نقل قول:
الان توی مخابرات مدیری عامل قبول کرده طلایی ها 2 مگ باشن اما آبدارچی و تاسیسات چیها نه.و می گویند تو حالمون نیست.
حالا مدیرعامل مونده نمی تونه با زیر دستیاش درست کار کنه چون همه فامیل هستند و مخصوصا پست های مهم کهمال سمت ... هستن و نمی تونه به اونا چیزی بگه.
پس میاد پاشو میزاره روی گلوی مردم.و زورشو به اینا نشون میده.
داستان کوتاهی ار مجموعه داستان هایی که مخابرات سر ما در آورد.
فکر کنم دو هفته از اون روز که قول داده گذشته.
نقل قول:
دوست عزیز اصرار داشتند نه "اسرار" اصرار = پافشاری اسرار = رازها
بعدشم این مسئله که شما میگید کلیت که نداره من دیشب از سرورای غیر ایرانی 90 بودم (گوش شیطون کر :n02: )
همچنین به نظر من man.u درست میگه وقتی مدیر عامل بخواد اما 100 نفر دیگه که اونجا باهاشن همکاری نکنن چیکار میخواد بکنه مدیر ؟
وقتی هی بگن باشه باشه اما کاری نکنن
الان شما کجای ایران دیدی مدیر عامل شرکت به این عریض و طویلی بیاد تو فروم به نظر ملت گوش کنه ؟
کجا دیدی مدیر عامل با کاربر تماس بگیره بگه مشکلت چیه ؟
انصافا به نظر من آقای ملک جعفریان مرد درستیه ( یعنی حداقل در ظاهر ) و مشترکین براش مهمن حالا اینکه سیستم باهاش همکاری نمیکنه یه مسئله دیگست !!
(شاید به طعنه این حرفا رو زده باشید،ولی در کل گفتم بد نیست باز یادآوری کنم...)
(البته بحث شرکت زیر ساخت جداست...)
نقل قول:
مهندس بنده رو خاطرتون هست .
اون روز با هم دیدار داشتیم :n02:
عرض شود که آیا در خصوص این سایت و فعالیت بچه های اینجا به دیگر اعضای هیئت مدیره اطلاع رسانی کردید ؟
اگر قرار باشه شما یه تصمیمی اتخاذ کنید آیا باید اون رو با دیگر اعضای هیئت مدیره نیز در جریان بذارید ؟
و اینکه چرا یک کارشناس توی اون مرکز به اون بزرگی ندارید ؟
اگه میگید دارید خوب ایشون کی هستند ؟ چرا هر وقت یه نفر میاد واسه شکایت و میخواد با شما صحبت کنه اونجا نمیره پیش این کارشناس ؟ به جای اینکه هم وقت شما گرفته بشه و هم ما توجیه بشیم !
ادامه سوالات در پست های بعدی .