واقعا فاجعه است ولی فردا قبل از ساعت 11 صبح هم یه تست بگیر تا مقایسه کنیم.نقل قول:
Printable View
واقعا فاجعه است ولی فردا قبل از ساعت 11 صبح هم یه تست بگیر تا مقایسه کنیم.نقل قول:
برای همینه من سرویسم رو هیچ وقت عوض نمی کنم. چون احتمالش زیاده که سرعت بدتر بشه نه بهتر :31:نقل قول:
اینم تست الان من با سرویس fp1-9x با سرعت 128 3 ماه شهرستان بندرانزلی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من امروزم سرویسم وصل شد ولی از پارس آنلاین باهام تماسی نگرفتن ! خودم زنگ زدم گفتم خطم رانژه شده شما چرا با من تماس نگرفتین اطلاع بدین ؟ گفت شما از کجا میدونید خطتتون رانژه شده ، گفتم چون چراغ مربوط به رانژه خط روشن شده ؛ بعد از دقایقی انتظار گفت از مخابرات هنوز نامه خط رانژه شما را نفرستادند ! بعدش user و pass داد و وصل شدم.
سرویسم 512 - شهر تهران می باشد.
سرعت دانلود بین 35 تا 40 ؛ تماس گرفتم ؛ گفت امروز مشکل داریم تا 2 ساعت دیگه برطرف میشه.
نقل قول:
هیچ مدرکی ندادم بهشون امکان داره بخاطر این سرعتم اینطوری باشه؟ یا ربطی نداره ؟
اینم یه تسته دیگه کمتر شد :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا هرچی دزد رو ....(خودتون جای خالی رو پر کنید)
رکورد رو زدما :21:
قرار نبود شما زیرآبی برید خیلی مهمه که اول کارشناسان بسیار کارشناس بفهمند و بعدا بشما خبر بدن تازه برای شما باید بگن که چطوری وصل بشی ولی با این کاری که شما کردی کارشناسان زیادی محترم که سکه یه پول شدن:31:نقل قول:
برای منم که قرار بود فعال کنند من دقیقا این کار رو کردم!!!:31:نقل قول:
حالا اين پولي كه بابت نصب از ما گرفتن چي ميشه..؟؟؟:13:
فك كنم برا نصب تلفني 5 تومن گرفتن دقيق يادم نيس.
پارس انلاین اون قسمتی از مطالب سایتش رو که زده بود هزینه نصب تلفنی 5 هزار تومان میشه رو برداشته انگار چون من خیلی وقته ندیدم
همه خودشون نصب کردن و دیده اینطری بصرفه نیست