-
علی اقا ممنون که گفتی منم رفتم زیر ماشین و پیداش کردم، البته به دلیل حجم زیاد چربی و کثیفی هایی که در گذر زمان روی اون قسمت جمع شده بود به سختی تونستم پیچاشو باز کنم، پیچ نگهدارنده بالا هم سر جاش بود، اینم وضعیت استارت بعد از حدود یک ساعت تمیز کردنش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید برم تستش کنم ببینم چطوره، نکته خاصی درباره سرویسش اگه هست دوستان لطف کنن بگن.
-
جنابcamaro lt شما کاملا صحیح میفرمائید من این دفترچه را دارم حتی پیچ گریس خوری که براش عوض کردم را با تاریخ ثبت میکنم بعلاوه کارهایی که براش انجام میدم همگی را ثبت میکنم اما
حقیقتش از کارهایی که انجام دادم عکس نگرفتم اما بعد از این کار را خواهم کرد.
در مورد چراغهای دنده عقب همانطور که در قبل گفتم سوکتش برق نداشت و تست لامپ را که به توصیه شما روی کلید انجام دادم از سالم بودن کلید مطمئن شدم نوبت رسید به سیم
کشی، که از سلامت بودنش از سوکت تا چراغها مطمئن بشم یه مثبت به سیم قرمز رنگ زدم چراغها روشن شدند کلید را وصل کردم با حرکت دادن زائده چراغها روشن خاموش
می شدند نقشه ای که شما محبت کرده بودید با آن سیم کشی را مطابقت دادم که نتیجه این شد که سیم کشی دستکاری شده (عکسش را میگذارم) از اونجایی که فعلا ماشین را لازم دارم
این احتمال را دادم که اگه به سیم کشی فعلی دست بزنم امکان داره یه مشکل جدید برام پیش بیاد یه مثبت از برق ساعت گرفتم و یه فیوز 10 آمپر سر راهش قرار دادم تا زمانی که به ماشین
نیاز نداشتم طبق نقشه سیم کشی را تغییر و به استاندارد تبدیل کنم.
درمورد جک ، تا چند روز پیش کار میکرد حالا که ضامن را روی UPقرار داده اهرم جک را فشار میدم دو دندانه(که در عکس مشخص میکنم) بیشتر بالا نمیبره اهرم بیشتر که بهش میزنم شروع
میکنه به در جازدن و عملی انجام نمیده دندانه ها که در ستون جک قرار دارند را برسی کردم و با کلیس اندازه زدم مبنا را دندانه اولی ستون که اصلا درگیر و کار نمیکنه مد نظر گرفتم ، سپس
دندانه هایی که زائده جک درآن قسمت از ستون درجا میزد را اندازه زدم نتیجه این شد که 17تا از دندانه ها 2 میلیمتر در اثر کار در آن قسمت گشاد شده آن قسمت ها را مقداری جوشکاری کرده
و با فرز انگشتی به اندازه استاندارد درآوردم اما مشکل پا برجاست از اونجایی که این نوع جکها بصورت پرسی هستند و هیچ پیچی برای باز کردن ندارند ، نه اینکه باز نشه ولی این کار را مشکل
میکنه .
-
استارت رو تست کردم درست بود با اینحال بردمش پیش یه باطریساز و اون بازش کرد و چکش کرد و گفت سالمه
بعد بستمش رو ماشین ولی باز روشن نمیشه، فلایویل میچرخه ولی یهو متوقف میشه، منتظر راهنماییتون هستم:23:
-
جناب kcnk
اين فرسودگي در دندانه هاي جك بيشتر بخاطر استفاده نادرست و فشار بيش از حد بوده( مثل جك زدن خودرو در حاليكه بار و مسافر توي اون هست)
تعميري كه انجام داديد شايد بشه گفت بهترين روش بوده، ولي فكر كنم نوع الكترود بكار رفته در اين جوشكاري كه انجام داديد چندان مناسب نيست و دندانه هاي ترميم شده خيلي زود تغيير شكل داده و از فرم خارج شدن،چون الكترودهاي معمول در جوشكاري بدرد آهن آلات ساده درب و پنجره و قطعات فلزي معمولي و ساختمان سازي ميخوره ،ولي در مورد ماشين آلات خاص با فشارهاي گوناگون و تنشهاي پيچيده از زواياي مختلف و سايش و ضربه، چندان دوامي نداره
بنابراين بايد از نوع ديگه اي از الكترود كه براي جوشكاري بخشهاي تحت فشار و سايش هست استفاده كنيد، مثل الكترودهاي پايه كبالت كه مناسب براي فلزات سخت و ضد سايش و فرسودگي هست.
اگر به كارگاههاي تعميرات قطعات صنعتي و يا تراشكاريهايي كه دنده هاي صنعتي را تعمير و بازسازي ميكنن سر بزنيد، احتمالا راه حل مناسب را پيدا كنيد. ظاهرا جوشكاري با برق مستقيم ( DC ) هم استقامت بيشتري به محل ترميم شده ميده.
براي اينكه از بخش صدمه ديده دندانه ها كمتر استفاده بشه، ميتونيد يك قطعه چوب مناسب و محكم با قطر كافي زير پايه جك بگذاريد تا نيازي به بالاتر رفتن تا آن حد صدمه ديده نباشه.
جناب mard1169
اگر استارت كاملا سالم هست، پس مشكل از برق بايد باشه كه يا خيلي ضعيفه، ( بخاطر ضعف باطري) و يا برق با آمپر بالا و خوب به استارت نميرسه( بخاطر كثيف بودن كانكنتورهاي سر باطري، اتصالهاي مربوط به اتوماتيك استارت و يا فرسودگي خود كابلها)
همانطور كه جناب محمد اشاره كردن، با استفاده از يك كابل مجزا برق مستقيم به استارت بديد و ببينيد آيا ماشين روشن ميشه؟
اگر از يك باطري كمكي كه مطمئن هستيد سالم هست استفاده كنيد بهتره، چون گاهي اوقات باطري هاي نو هم دچار مشكل شده و اگر گارانتي داشته باشه بايد تعويض بشه.
-
علی اقا کوچیکتون مصطفی هستم:n02:
برق ضعیف نیس چون باطری سالمه و من با دو باطری سالم دیگه هم امتحان کردم ، تمام اتصالات رو هم تمیز کردم:n26:
حالا که موارد مربوط به برق رو چک کردم میگم نکنه مشکل از جای دیگه اس؟
-
-
-
آقا مصطفي، براي پيدا كردن مشكل استارت زدن، از روش معمولي استفاده كردين؟ ( استارت زدن از داخل اتاق با سوئيچ) و يا با استفاده از كابل كمكي و باطري اضافه؟
اگر با استفاده از سوئيچ بوده، پس احتمالا مغزي سوئيچ ايراد داره، و اگر با كابل كمكي و باطري اضافه بوده، احتمالا مشكل از دنده استارت يا دنده فلايويل بايد باشه.
وقتي استارت ميزنيد دقيقا چه اتفاقي رخ ميده؟ اگر استارت گير ميكنه يا خيلي آهسته و بدون توان چرخشي كافي، حركت ميكنه، احتمال داره دنده يا فلايويل ايراد داشته باشه.
استارت كه زديد، پيچهاي سر استارت به بدنه سيلندر را كمي شل كنيد و ببينيد آيا دنده آزاد ميشه يا درگيره؟
استارت را بيرون به برق وصل كنيد و ببينين چرخش دنده استارت چطوريه؟
دنده استارت در يك جهت چرخش و در جهت ديگه بايد قفل بشه تا بتونه فلايويل را به گردش در بياره.
گاهي ممكنه كلاچ داخل دنده استارت مشكل پيدا بكنه و ديگه توان قفل شدن بر اثر فشار و نيروي زياد را نداشته باشه و به نوعي هرز گردي بكنه .
متاسفانه از راه دور نميشه راحت عيب را تشخيص داد، اگر اونجا بودم راحت متوجه ميشدم.
روغن ريزي ديفرانسيال از كجا بود؟ پوسته ديفرانسيال ترك خورده؟
براي محل نصب كمك فنر كه پوسيده شده، تنها راه تيكه زدن و ساخت بخش پوسيده شده است كه البته بايد با دقت انجام بشه تا دوتا پيچ محل سوار شدن سر بالايي كمك فنر هم بخوبي و با زاويه مناسب قرار بگيره.
فكر كنم توي اوراقي هاي بدنه آمريكاي بتونيد اون بخش را پيدا كنيد ( از بدنه اوراقي در بيارن و صافكار دوباره به بدنه ماشين شما جوش بده. اينطوري كيفيت و تميزي كار خيلي بيشتر ميشه.)
ممكنه قطعه نو هم براي اونجا ساخته شده باشه، چون قبلا بخشهاي از بدنه را ساخته بودن و در بازار ميشد پيدا كرد.
-
زیباست این قول امریکایی .
خدایی ماشین 90 سال پیشش میرزه به.....:n15:
-
علی جان ممنون از توجهت، از اخر به اول جواب میدم:
توی اوراقیا سوال کردم کمک و زیر فنری و فنر هست ولی پایه بالایی کمک فنر رو ندارن چون حوصله ندارن جداش کنن و بهم بفروشن!!!
روغن ریزی از ترک پوسته دف هست دقیقا محل بسته شدنش به فنرها.
اما در مورد استارت عرض کنم بله با سوییچ امتحان کردم ( با همه باطری ها)
و با کابل وقتی استارت باز بود تست کردم که عملکرد استارت خوب بود، دنده ها هم به نظر من مورد خاصی ندارن، یهویی این مشکل پیدا شد و قبلا سابقه نداشته!
اگه شما حضور داشتی که استاد بودی و مشکل حل میشد ولی الان لطف کن و بنده اماتور رو راهنمایی کن تا برم اجرا کنم، اگه عکس یا فیلمی از جایی لازمه بگو تا بذارم، ممنونم.