روی ال 90 که با کیفیت ترین خودروی تولید داخل هست(مثلا) که مطمئنم نیست چون از اول تا آخر جلوبندی ال 90 را حفظمنقل قول:
روی سمند هم تا حالا دقت نکردم ولی ندیده میگن نیست
Printable View
روی ال 90 که با کیفیت ترین خودروی تولید داخل هست(مثلا) که مطمئنم نیست چون از اول تا آخر جلوبندی ال 90 را حفظمنقل قول:
روی سمند هم تا حالا دقت نکردم ولی ندیده میگن نیست
سلامنقل قول:
این قطعه فقط روی میل پلوس سمتی که گیربکس نیست نصب میشه (میل پلوس بلندتر)
حتی ماتیز هم این قطعه رو داره
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
این قطعه فقط روی میل پلوس سمتی که گیربکس نیست نصب میشه (میل پلوس بلندتر)
حتی ماتیز هم این قطعه رو داره
سلامنقل قول:
بله فقط روی میل پلوس بلند باید نصب باشه. من زیاد دقت نکردم ولی یادمه پراید این رو داشت (میل پلوس سمت شاگرد)
سلام مجددنقل قول:
سال نو همگی مبارک
یک سوال برام پیش اومد ، پلوس سمت راست ماشین همونطور که گفتم صدا میده اما نتونستم بازش کنم اما همونطور که عکس گذاشتم روی گردگیر ها گریس نیست (یعنی در حدی پاره نشده که گریس بیرون بریزه) با این حال امکان داره که با گریس مشکل حل شه؟
راستی بلبرینگ خوب در بازار چی هست؟ خیلی صدا میده صداش از سرعت 30 کیلیومتر شروع میشه بالای 80 انگار لرزش هم به وجود میاره
:n40:
سلامنقل قول:
سال نوی شما هم مبارک:n16:
در مورد پلوس، حتما گردگیر رو باز کن و ببین گریس داره یا نه. چون حتی ممکنه گریسش از اول کم بوده باشه و بخاطر اون باشه. اگه گریس کم باشه توی سرعت بخاطر گریز از مرکز سریع به اطراف و گوشه های گردگیر پرت میشه و میچسبه و دیگه گریسی برای خود پلوس نمیمونه و خشک میشه. باید حتما پر باشه. امتحانش ضرر نداره و شاید با گریس زدن صداش بیفته (البته اگه خرابی جدی نداشته باشه)
در مورد بلبرینگ فقط یه چیزی بگم که الکی وقت و سرمایه خودتو به باد ندی:n31: اصلا سمت بلبرینگ هایی که تو مغازه لوازم یدکی ماشین فروخته میشه نرو. شماره بلبرینگی که لازم داری رو بردار و برو از بلبرینگ فروشی ها جنس خوبش رو بگیر (همه استاندارد هستن و راحت گیر میان). خودشون جنس های مختلف دارن و کمک میکنن. جنسی که تو پک برند های مختلف لوازم یدکی فروخته میشه ارزونترین بلبرینگ هستش و اصلا روی ماشین کار نمیکنن و دوباره مشکل ساز میشن. برند های skf و nachi خیلی خوبن (البته تقلبی نباشه). اگه تهرانی، مرکز بلبرینگ ناظم الاطبا شمالیه
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
سال نوی شما هم مبارک:n16:
در مورد پلوس، حتما گردگیر رو باز کن و ببین گریس داره یا نه. چون حتی ممکنه گریسش از اول کم بوده باشه و بخاطر اون باشه. اگه گریس کم باشه توی سرعت بخاطر گریز از مرکز سریع به اطراف و گوشه های گردگیر پرت میشه و میچسبه و دیگه گریسی برای خود پلوس نمیمونه و خشک میشه. باید حتما پر باشه. امتحانش ضرر نداره و شاید با گریس زدن صداش بیفته (البته اگه خرابی جدی نداشته باشه)
در مورد بلبرینگ فقط یه چیزی بگم که الکی وقت و سرمایه خودتو به باد ندی:n31: اصلا سمت بلبرینگ هایی که تو مغازه لوازم یدکی ماشین فروخته میشه نرو. شماره بلبرینگی که لازم داری رو بردار و برو از بلبرینگ فروشی ها جنس خوبش رو بگیر (همه استاندارد هستن و راحت گیر میان). خودشون جنس های مختلف دارن و کمک میکنن. جنسی که تو پک برند های مختلف لوازم یدکی فروخته میشه ارزونترین بلبرینگ هستش و اصلا روی ماشین کار نمیکنن و دوباره مشکل ساز میشن. برند های skf و nachi خیلی خوبن (البته تقلبی نباشه)
ممنون از شمانقل قول:
اره دقیقا من بلبرینگ گرفتم یک سال کار نکردم اهنگری گفت که چون دوتیکه هست قدیمیه سگ دست و توپی رو عوض کن یک تیکه بزار ، قدیمی ها جنس خوب نیست ، منم همینکارو کردم دومی یک سال و نیم کار کرد (یک سال و نیم کمتر از 20.000 تا میشه) حالا گفتم بپرسم ببینم چیکار کنم دوباره یک سال دیگه مجبور به تعویض نباشم
این دو مارکی که گفتید رو از بلبرینگ فروشی ها باید بگیرم؟ از کجا میتونم تشخیص بدم اصلی هست یا نه؟
با سپاس :n40:
خواهش میکنم دوست عزیزنقل قول:
خود من تجربه عوض کردن 4-5 بلبرینگ روی یک چرخ پراید رو داشتم!!!:n31: اصلی خودش خراب میشه مصیبت شروع میشه، تنها راهش استفاده نکردن از مارک های بازاری هستش. البته شما هنوز دو بار عوض کردی، جا زیاد داری:n02:
قدیمی و جدید مهم نیست، اصلا لازم به تغییر به یک تیکه نبود، هر کدوم رو جنس خوب بندازی چند سال کار میکنه و مشکل پیش نمیاد (البته یک تیکه ها در صورت برابری کیفیت، عمر بیشتری دارن ولی اون قدر ها تفاوت وجود نداره). بله مارک های خوب رو فقط اونایی که کارشون تخصصی بلبرینگ فروشیه دارن (البته گرونتر از جنسی لوازم یدکی هستن). در مورد اصل بودن، تو بازار ایران با فروشنده ها و وارد کنندگان محترم(!) راه تشخیص خاصی که وجود نداره ولی خود بلبرینگ فروش ها چون چندین مدل از ارزون تا گرون دارن کمتر دروغ میگن و جنس خوب رو خودشون پیشنهاد میدن. به بلبرینگ هم نگاه کنی کیفیت حک شدن مارک روی بلبرینگ و کیفیت خود بلبرینگ تا حدودی گویا هستش.
سلام
دوستان من یه مشکلی با ماشینم دارم(111)
وقتی توی ماشین چند نفر باشن با ترمز گرفتن حس میکنم سینی زیرپام،زیر پاهام جمع میشه(نمیدونم دقیقا کجای ماشینه ولی کاملا حس میکنم یه تیکه آهن زیر پام فشرده میشه)
چند بارم بردم واسه جلوبندی ولی گفته چیزی نیست و مال سرما هست ولی خب توی هوای گرمم همچین اتفاقی میوفته واسم
پ.ن: دوستان میدونم از لنت یا ای بی اس ماشین نیست! حس جمع شدن کفی زیر پام رو میده کاملا:n29::n37:
سلام مجددنقل قول:
ممنون از تجهتون
دیروز یک بلبرینگ فروشی نه ناچی داشت نه skf گفت هر کی بگه داره دروغ گفته نیست تو بازار خودش یک مارکی رو گفت دونه ی سی تومن ، حالا باز بقیه فروشگاهها رو یک سوال میکنم
گریس برای پلوس گرفتم میخواستم بپرسم تفاوت میکنه گریس با گریس؟ مثلا همین رو میتونم جاهایی دیگه که میخوام استفاده کنم مثلا روی قطب های باطری
:n40:
سلامنقل قول:
خواهش میکنم
در مورد برندها، تا حدودی درست گفته چون بازار اصلا حساب کتاب نداره و قلابی زیاده. چند جا برو ببین چی رو پیشنهاد میکنن و نظرشون چیه. همونجایی که گفتم بری، همه چی پیدا میکنی
گریس ها برای هر کاری با هم متفاوت هستن ولی این طور نیست که مثلا اگه به جا استفاده نشن خیلی اثر نامطلوبی بذارن. فقط نقاط مهم باید بیشتر توجه بشن، مثل همین پلوس و بلبرینگ ها و...
در مورد سرباتری یا پیچ مهره ها و یا جاهای معمولی مهم نیست و هر چی بزنید (حتی گریس های بی کیفیت ایرانی) مشکلی نداره