سلامنقل قول:
تعداد سطرها در ورد به نوع فونت و سایز فونت بستگی داره.
از قسمت Insert> Shapes می تونید آکولادها رو به اندازه ها و تعداد موردنظر ایجاد کنید.نقل قول:
Printable View
سلامنقل قول:
تعداد سطرها در ورد به نوع فونت و سایز فونت بستگی داره.
از قسمت Insert> Shapes می تونید آکولادها رو به اندازه ها و تعداد موردنظر ایجاد کنید.نقل قول:
سلام
آفیس 2007 دارم که چند روزه هر فایل وردی که می خوام باز کنم ارور زیر رو می ده و صفحه خالی باز می شه
There was a problem sending the command to the program
باید ارور رو اُکی کنم و توی همون حالت دوباره فایل رو باز کنم
اگه صفحه جدید بخوام باز کنم مشکلی نیست و ورد بدون ارور باز می شه
اما اگه فایلی باشه این ارور رو می ده، یا که مجبورم یه ورد خالی خودم باز کنم بعد روی فایل دبل کلیک کنم تا بدون ارور باز شه
کسی راه حلی می دونه؟
ببخشید منظورم نوشتم جلوی آکولادها بود ، از نظر شکل که مشکلی نداشتمنقل قول:
می خوام جلوی آکولادها بنویسم چون بعضی اوقات آکولادها رو لاین نمی افتن ، این رو مشکل داشتم
سلام
چطور میشه کاری کرد که فایل ورد به هیچ وجه قابل ویرایش نباشه؟
ممنون:11:
سلام . در آفیس 2010 روی File در گوشه سمت چپ کلیک کنید بعد گزینه Info حالا گزینه Protect document رو بزنید ، حالا گزینه Mark as final . این کار باعث میشه طرف مقابل ( به غیر از خودتون که starter محسوب میشید ) فقط بتونه فایل رو بخونه .نقل قول:
:20:
سلام
دو سه روزه که پی سی ورلد برای من فیلتره ، الان هم با پیلترشکن اومدم . شما می دوین چرا فیلتره ؟
در پست قبلی یک سوال پرسیدم که بی حواب مونده ، لطفا اگر کسی می دونه منو راهنمایی کنه : در ایمیل یاهو چطوری میشه مثل ورد ، علامت سکون رو روی یک حرف گذاشت ؟
یک سوال دیگه هم دارم :
در ورد وقتی پایین یا بالای خروفی مثل ا ن ی ، س ، علامت های فتحه کسره و ضمه میگذاریم ، این علامات میرن داخل اون حرف و درست و مجزا دیده نمیشن . آیا راهی هست که بین این علامات و حرف فاصله ایجاد کرد ؟ ( شبیه تنظیم فاصله بین دو سطر )
سلام
یه خطی هست که نامش taher هستش. تو ورد 2007 و 2003 بین برخی کاراکترای این فونت تغییر ایجاد می شه. مثلا تو ورد 2003 کاراکتر (’) معادل عليه السلام و (‘) معادل صلى الله عليه و آله. تو ورد 2007 برعکس. دلیل این تغییر چیه؟
سلام . درسته آقا منم با قند شکن الان اومدم.... :41:نقل قول:
سوال اول : شما از فونت time new roman استفاده کن .....
دوم : از فونت یاقوت استفاده کن...
با سلام و تشکر . دوست عزیز برا هر سوالی یه تاپیک باز نکنید ، توی بخش مربوطه بپرسید حتما دوستان شما رو راهنمایی می کنند....نقل قول:
شما توی notepad بنویس بعد بیارش توی ورد... :20:
درایمیل یاهو time new roman رو انتخاب کردم ولی موقع نوشتن فارسی باز هم نمی تونم روی یک حرف علامت سکون بکذارم . اگر میشه بیشتر توضیح بدیننقل قول:
در ورد فونتی بنام یاقوت نمیبینم . البته توی فونت های مریم روی سیتم ام هست ولی در ورد همه ی فونت های مریم رو ناخوانا نشون میده