سلام
پخش 9450 پایونیر که جدید وارد بازار شده آیا پخش خوبی هست؟تو این قیمت چه انتخابهای خوب دیگه ای هم هست؟
ممنون
سلام
پخش 9450 پایونیر که جدید وارد بازار شده آیا پخش خوبی هست؟تو این قیمت چه انتخابهای خوب دیگه ای هم هست؟
ممنون
مرسی از پاسختنقل قول:
اما با این حال واسه اینکه خیالم راحت بشه من این دو تا گزینه رو چه رنجی قرار بدم تا بهترین صدا به دست بیاد(رنجش از پایینترین حالت هست تا 120 ) ؟ اسپیکرم اینفینیتی 693.7 و ساب اینفینیتی 1240
???????????????????????????نقل قول:
سلام آقاحمید امروز رفتم پخش کنوود 7016 بگیرم طرف میگفت هنگ میکنه ؟ درست میگن؟
1جفتد باند 1073 دارم اگه میشه یک ظبط مناسب برای این باند در حدود 250 تومن باشه بهم معرفی کنید؟
مرسی......
با سلام
میخواستم یه آمپ مونو واسه ساب بخرم سابم کنوود 3013 با باکس سیلد ساخت خودم(!) به ابعاد کاتالوگ(45.33.29)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم هم کنوود 8016 با یه جفت 718 معمولی و یه آمپ چینی 4 کانال دو کانال واسه باند و اون یکی واسه ساب
لطفا بهم پیشنهاد بدید و بگید اگه یه آمپ مونو واسه ساب بخرم تغییر فاحشی در صدای ساب ایجاد میشه؟
بودجم هم تا 130 تومن هست.
راستی یه جفت باند 6983 هم دارم تو خونه گذاشته.با این سیستم 718 ها بهترن یا این یکی؟
ممنون
سلامنقل قول:
مسلما با آمپ مونو ساب بهتر درایو میشه.متاسفانه تو این رنج قیمت آمپی رو نمیشناسم.:11:
ممنون آقا حمیدنقل قول:
این آمپ چطوره؟
Pioneer GM-3500T
راستی آمپ خودم واسه باندا کافیه یا اونم باید بدم تعویض؟
و اینکه باکس سیلد بهتره واسه این ساب یا پورتد؟
سلامنقل قول:
1073 رو برای اینکه خوب درایو بشه باید حدود 150 وات بهش بدی. آمپی که آرش گفت خوبه. حداقل باید 550T پایونیر بهش بدی.
1073 حدود 280 باید باشه.کامپ چی؟مدل؟برند؟
اسپیکر HPF از 80 هرتز و ساب ووفر LPF از 100 هرتز.نقل قول:
پخش ارزون این داستانها رو هم داره دیگه. باید ببری جائی که خریدی.نقل قول:
اگر شما زمانی که CD داخل هستش USB رو به پخش وصل نکنید هنگ نمیکنه.نقل قول:
3500 برای ساب؟!!!:18::18::18::18::18::18:نه.......:41: :41::41:نقل قول:
آمپ خودت چیه؟
سلام
نه آقا حمید نترس! 400 وات توانشه! اینم لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آمپ خودم هم چینیه! اینم عکسش
دستت درد نکه دیگه. یعنی بعد اینهمه سال گدائی شب جمعه ام رو گم میکنم؟نقل قول:
اون توان MAX هست گلم. این امپ ضعیفترین آمپ پایونیره.
شما 400 وات RMS حد اقل باید ورودی بدی به ساب.