هارد رو روی یک سیستم دیگه بزارید و از تب health نرم افزار hd tune عکس بدیننقل قول:
Printable View
هارد رو روی یک سیستم دیگه بزارید و از تب health نرم افزار hd tune عکس بدیننقل قول:
نقل قول:
عکس دیده نمیشه
سلام دوستان
هارده من وسترن 1 ترا هست و بدسکتور داره,البته هارد شناخته میشه و کاملا میشه تو فولدرها گردش کرد ولی کات نمیشه اطلاعاتاش,درواقع آخراش یهو صفر میشه سرعت کپی و به همون حالت میمونه!:n03:
راهی هست که بدسکتورها ترمیم شه؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید:n16:
عکس از تب health نرم افزار hd tune بدیننقل قول:
متاسفانه چیزی نشون نمیده با اینکه هارد شناخته میشه و فولدراش باز میشه!:n03:نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اقا عکس واسه من میاد (فایرفاکس) ولی چون جای دیگه رو واسه اپلود نمیدونستم نوشتم مورد ایراد دار رو:نقل قول:
ID Current Wrost Threshold Data Status
C5) Current Pending Sector 200 200 0 1 warning
سلام
من میخوام روی لپ تاپم ویندوز 8.1 رو نصب کنم.ویندوز فعلیم هم 7 سرویس پک 1 هست ولی موقع انتخاب درایو این پیام خطا رو میده و نصب نمیشه.من ویندوزم رو هم فرمت کردم و الان ویندوز ندارم.چه جوری پارتیشنش رو درست کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نرم افزار hd tune تون رو به روز کنید ببینید درست میشه
نقل قول:
این بیشتر مال بدسکتور و سکتور delay است با نرم افزار hdd regenrator و فرمت سطح پایین تست کردین ؟
اخطار همه چیز رو گفته شما باید partion table هارد رو gpt کنید روی سیستون برای اینکار از کل اطلاعات بکاپ بگیرید و در یک فضای ذخیره سازی و هارد دیگه بریزید سپس وارد نصب ویندوز 8.1 بشین در قسمت repair ویندوز command rate رو بزنید منتها قبلش تمام پارتیشن ها رو باید پاک کنید که کل هارد بشه unlocated سپس در دستورات cmd تایپ کنیدنقل قول:
cd\>
diskpart
list disk
select disk number
به جای نامبر شماره دیسک که در لیست دیسک است رو وارد میکنید
convert gpt
سپس پارتیشن بندی میکنید هارد رو