سلام .سی دی ویندوز را هم عوض کردم نشد نمدانید علت اصلی این اخطار چیست پست شماره قبلی ..به نام ushuaia
Printable View
سلام .سی دی ویندوز را هم عوض کردم نشد نمدانید علت اصلی این اخطار چیست پست شماره قبلی ..به نام ushuaia
. ازطریق Dos درایو کاملا فرمت کن
3. این مشکلات ازسخت افزارهم می تونه باشه باید ببینی درکدام قسمت گیر می کنه من خودم دیدم که ازکارت گرافیک باشه
آن قسمت فایل های سیستمی نصب میشه وبسیار مهمه همه فایل بطور کامل نصب باشه
شایدم ازرم باشه
یک سوال الانم موقعه نصب درقسمتی که نصب فایل های سیستمی (زردرنگ پرمیشه)
Error می ده
من یک زمانی دقیقا مشکل شما رو داشتم. ایراد از رم بود.نقل قول:
من رو کامپیوتر دو تا یک گیگ (محموعا دو گیگ) رم داشتم. به نوبت یکی از اونها رو بر می داشتم و نصب رو از اول شروع می کردم. دیدم با یکی از رمها اصلا نصب نمی شه و همون مشکل رو داره و با یکی دیگه راحت نصب می شه.
با درود فراوان
من يك مشكل اورانسي دارم - چند وقتي هست هر وقت كه با ADSL به اينترنت وصل مي شوم بعد از جند لحظه خطاي
Generic Host Prosses Eroor for win32.dll را مشاهده مي كنم. و بايد حتما سيتم را ريست كنم تا قفل شدن سيستم برطرف شود. ويندوز عوض كردم حل نشد - نسخه ويندزو SP2 JB را خريدم نصب كردم - حل نشد. به روي Case هاي ديگر امتحان كردم حل نشد. - Hard نوگذاشتم - فقط ويندوز نصب كردم - مشكل حل نشد. - SP3 را نصب كردم مشكل حل نشد. ولي سيستمي را يكي از دوستان آورد با ويندوز آن - كه خراب هم بود - به اينترنت وصل شدم مشكلي مشاهده نمي كنم. لطفا راهنماييم كنيد - اين مشكل خسته ام كرده است.
سلام دوستان من مدتی بود از کروم استفاده میکردم چند روز قبل ویندوز عوض کردم البته همون ویندوز قبلی رو ریختم حالا کروم نصب نمیشه لطفا کمکم کنید
سلامنقل قول:
دوستان عزیز ورودتون رو به فروم تبریک میگم
این مشکل بار ها و بارها پاسخ داده شده . لطفا" قبل از ایجاد پست یا تاپیک سرچ کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعاتی که دادید کمه و نمیشه گفت دقیقا" چه مشکلی وجود داره . حتی الامکان یک عکس از پیغام خطایی که مانع نصب کروم میشه بذارید اینجا.نقل قول:
موفق باشید :40:
درود
از راه دور زنگ زدن به ما گفتم برای run ویندوز xp پسورد گذاشتن الان پسورد یادشون نیست چطوری میتونن پسورد run رو رد کنن؟؟؟
نقل قول:
run ویندوز xp کجاست؟
:question:سلام دوستان الان چند روزيه تو قسمت يه ايكونه ستاره توtaskba - you may be a victim of software counterfeiting مينويسه زود زودم سيستمم هنگ ميكنه ويندوزم sp3 اگه زود راهنماييم كنين خيلي ممنون ميشم چون نميتونم فعلان ويندوز بزنم اطلاعاتم تو درايو ويندوز مجبورم از اين استفاده كنم
نقل قول:فکر کنم منظورشون این بوده که برای Run شدن ویندوز پسورد گذاشتن. یعنی همون user account خودموننقل قول:
وگرنه Run پسورد نمیخواد که!!! لااقل تا جایی که من میدونم.
کلیدهای ترکیبی CTRL + R رو بزنید Run باز میشه
:11: