مرسى اما من گوشى فورجى ندارم و از مودم استفاده مى کنم:n03:نقل قول:
Printable View
مرسى اما من گوشى فورجى ندارم و از مودم استفاده مى کنم:n03:نقل قول:
مهم نیست گوشیت فورجیه یا نه همون مودم هم باشه برو دفتر خدمات ایرانسل تعویض کن و یه بسته ۸ گیگ ( ۴ گیگ روزانه + ۴ گیگ شبانه ) روی خط ایرانسلت فعال میشه .نقل قول:
مرسى زنگ زدم 700 ى قانون الکى گفت که حداقل دو س روز بزار سيمکارتو تو گوشى فورجى بعدا از مودم استفاده کننقل قول:
نه بابا الکیه [emoji6]نقل قول:
دیشب برای اولین بار ۳۳ گیگ دانلود کردم، نسبتا خوب بود اما بدی دانلود زیاد اینه ک بعد یه مدت به خودت میای و میبینی دیگه چیز بدرد بخوری نیست که بخای دانلود کنی :n28:
با بسته چند ساعته و توی چقدر وقت ؟نقل قول:
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
دوستان درطرح تعویض مودم وایمکس با td lt سیمکارت tdlt هم رایگان میدن یا فقط مودمو تنهامیدن
سیمکارت td lt توسایت ایرانسل نیست ازکجابایدخرید قیمتش چنده؟
دقیقانقل قول:
من شبانه رایگان مخابرات دارم تو دو ماه اول هرچی بود دانلود کردم الان چیزی ندارم شبانش همینجوری هدر میره [emoji20]
فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
کلا اون عطش و اشتياق براى دانلود دگه بين کاربرا خوابيده
با بسته ۳ ساعته توی ۳ ساعتنقل قول:
البته یه ۲۰ دقیقه ایش بیخودی هدر رفت چون چیز دیگه ای واسه دانلود نداشتم
دوستان کسی در مورد مودم M810 ایرانسل اطلاعاتی داره؟ قیمتش تو نمایندگی 169 هزار تومن میدن ولی متاسفانه تو خود سایت ایرانسل این مودم نیست. الان میخوام بگیرم ولی نمیدونم خوبه یا نه و علت اینکه چرا این مودم تو خود سایت ایرانسل نیست چیه؟
اگه قبلا تو این تایپیک بحث شده در موردش ممنون میشم صفحه رو بگید
دوستان الان من یک کانال تلویزیون مثلا ۱ رو روی لنز ببینم ترافیکم رایگانه یا از بسته کم میشه؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
من دیروز ثبت نام کردم توی برنامه لنز. الان داشتم شبکه ۳ رو با موبایل نگاه می کردم از حجم اینترنت کم نمیشه.نقل قول:
اما احتمال میدم یه تبادل دیتای کمی در حد ۱۰ تا ۲۰ مگ انجام میشه برای چند ساعت تماشای انلاین.
پخش زنده همه کانال های تلوزیون تو برنامه لنز رایگانهنقل قول:
من خودم روزی چند گیگ تلوزیون آنلاین نگاه میکنم با آخرین حد کیفیت
البته فقط رو نت خود ایرانسل رایگانه
اگه کنترل مصرف آزاد برات فعال باشه حتما باید بسته داشته باشی ولی اگر نه که میتونی بازهم ببینی
====
روی همراه اول و آسیاتک و های وب هم میتونید از aio استفاده کنید که برای اون ها رایگان حساب میشه
دوستان از اول رمضون تا همین پریشب سرعت اومده بود پایین من دیگه ترسیدم بسته شبانه بخرم. الان اوضاع چطوره شبا سرعت اوکیه؟
Sent from my K01Q using Tapatalk
پلاس ایرانسل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مقدار دیتا جهت اپلود ازتون کسر میشه، خیلی ناچیر هست چند ساعت تماشا کنی در حد 10 مگنقل قول:
من با اخرین حد کیفیت میبینم ! بعضی وقت ها میبینی 5 گیگ دان شده و بالای 1.5 گیگ آپلود :|نقل قول:
اون قسمت هایی که نوشته رایگانه ، کاملا رایگانه ! 100 کیلوبایت هم داشته باشی و تلوزیون ببینی باز همون 100 کیلو میمونه ! تست کردم همه جوره خودم
شارژ گوشیت ۰ باشه بسته هم نداشته باشی باز میکنه ؟نقل قول:
رایگانه، فقط وی پى ان وصل نباشهنقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
ربطی به اخرین حد کیفیت نداره، فقط تلویزیون رایگانه، دیدن تصاویر و پوستر فیلم و صفحات متفرقه از حجم نت کم میشه، خودم همه جوره تست کردم:n02:نقل قول:
- - - Updated - - -
ربطی به اخرین حد کیفیت نداره، فقط تلویزیون رایگانه، دیدن تصاویر و پوستر فیلم و صفحات متفرقه از حجم نت کم میشه، خودم همه جوره تست کردم:n02:نقل قول:
ساعت 6 صبح یه بسته 3 ساعته شبانه فعال کردم اتمام بسته رو تو ایرانسل من زد ساعت 9 صبح عجیب بود چون قبلا میزد تا فرداش خلاصه شروع به استفاده از بسته کردم ساعت ده دقیقه به 8 صبح اینترنتی که نصف حجم و بیش از یک ساعت از زمانش مونده بود قطع شد و ساعت 9 صبح هم بسته رو از ایرانسل من حذف کرد به ایرانسل برای این پیشرفت چشمگیر تبریک میگم و دوستان حواسشون باشه این اتفاق براشون نیفته
بازم به ایرانسل تبریک میگم.
منم دو شب پیش همین مشکل برام پیش اومد صفحه های قبل گفتم....نقل قول:
ساعت استفاده از بسته های ساعتی شبانه که ۲ تا ۸ نوشته شده همینه. شما اگر ساعت ۷ بسته بخری و زمان اتمام بزنه ۱۰ باز همون ۸ صبح بسته منقضی میشه. پس اگر زیر ۳ ساعت از تایم شبانه باقی مونده گول ساعت پایان بسته ۳ ساعته رو نخورید که الکی هست.
بستههایی که در بازه 2تا 8 خریداری میشن، همین مشکل رو دارند، یعنی ساعت اتمامشون چند ساعت بعذ از خرید میفته
ولی اگه قبلا از ساعا 2 خرید کنی، اینطوزی نمیشه
اینو از رو تجربه دو شب پیش میگم
فکر نکنم ، رو تنهای اول که تست کرده بودم باز نکرد ،نقل قول:
شاید رو ایرانسل هم باز نکنه ! چون حداقل باید به نت وصل بشه که بتونه وارد نرم افزار بشه
من رو گوشیم یه فایروال دارم که همه اینترنت گوشی رو قطع میکنه و فقط به لنز اجازه مصرف میده ( البته نه رو وای فای ) بعدش وقتی اینتزنت رو روشن کنم و تو همه قسمت های لنز بگردم و فیلم ببینم یا نبینم ، 1 ریال هم از حسابم کسر نمیشهنقل قول:
احتمالا شما موقعی که دیتا رو روشن میکنید نرم افزار های دیگه ای از نت به مقدار کم مصرف میکنن
این نرم افزار ها رو حتما رو گوشیت نصب داشته باش ، برای مانیتورینگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] &
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( این نرم افزار هم که مصرف هر نرم افزار رو خیلی تمیز نشون میده)
یه مودم و یه سیم کارت TD به صورت رایگان میدن.نقل قول:
سلام
جریان این نت نامحدود 3 ساعته چیه؟
من قبلا یک بسته خریدم و در یک شب بیشتر از 3 ساعت هم استفاده کردم و هیچ اتفاقی نیفتاد
ولی دیشب یه بسته خریدم حدود 19 گیگ دانلود کرد بقیه شارژم رو خورد بسته هم حذف شد
منم دیشب بین ساعت 3 تا 6 دانلود کردم - 30 گیگ دانلود شده . اما چون طرح کنترل مصرف آزاد را فعال کرده بود شارژم را نخورده به جاش رفته یه بسته 3 گیگ داشتم صفرش کرده !!! خدایا چرا باید این دزدی ها رو بیبینیم نتونیم کاری کنیمنقل قول:
کسی اطلاعی نداره؟نقل قول:
سلام .
من قصد خرید سیم کارت داعمی ایرانسل رو دارم که از این شماره در بانک ها و ... استفاده کنم.
منتهی حد اعتبار رو دقیق متوجه نشدم در سایت ایرانسل ،بممنونم میشم راهنمایی بفرمایین.
حد اعتبار صد هزار تومنه...البته میتونی افزایش بدی
بچها یه سوال، تلویزیون ایرانسل لنز با اینترنت TD هم رایگانه؟ یا فقط با اینترنت خط FDD؟
سلام.میشه یک بسته 3 ساعته خرید و از 2 تا 8 صبح ازهمون تک بسته استفاده کرد؟ یا مثلا اگر از قبل 2 بخرم از ساعت 2 تا 5 صبحه و بسته ساعت 5 صبح تمام میشه؟کسی امتحان کرده؟
میشهنقل قول:
از بعد از ۲
هروقت دیتاتو روشن کنی، شروع میکنه تایمرش.
ممکنه بخوای ۵ اولین بار بعد رزرو بسته شبانه دیتاتو روشن کنی. که اونوقت تا ۸ میمونه
نه عزیز نمیشه از بسته 3 ساعته 6 ساعت استفاده کردنقل قول:
از هر موقع که اولین بار اینترنتت وصل باش از بعد از 2 حساب میشه تا 3 ساعت بعد
رفقا سیم کارتمو عوض کردم و گفتش برای دریافت بسته هدیه باید ی بسته فعال کنی که 6-12 5گیگ زدم و مودم دارم استفاده می کنم و 72ساعته بهم گفت 4گیگ روزانه و 4گیگ فعال می شه و رایگان هم بود!
سلام
توی بسته های ماهانه یه سری بسته ای مشابه هست که یکیش معمولی هست و یکیش چند کاربره
مثلا 3 گیگ یک ماهه معمولی 13 تومن هست 3 گیگ یک ماهه چند کاربره هم 13 تومن (برا سیم کارت اعتباری)
با توجه به برداشت من از سرویس چند کاربره چه دلیلی داره حالت معمولی فعال بشه؟
همون چند کاربره رو میخرم و سیم کارت خودم رو هم میزارم توی زیر شاخه و استفاده میکنم توی این مدت اگه دوستی کسی هم خواست اضافش میکنم یه زیر شاخه و گرنه که تکی استفاده میکنم
میخواستم بدونم برداشت من درست هست یا چیزی رو اشتباه متوجه شدم؟
یه سوال دیگه راجع به سرویس چند کاربره:
زیر شاخه ها از نظر نوع سیم کارت باید با سیم کارت اصلی یکی باشن؟ یعنی اگه سیم اصلی که چند کاربره روش فعال شده اعتباری هست زیر شاخه ها هم باید حتما اعتباری باشن یا میشه دائمی رو هم زیر شاخه قرار داد؟ (و بر عکس اصلی دائمی باشه میشه زیر شاخه اعتباری قرار داد؟)
با تشکر
دوستان اگه طرح کنترل مصرف ازاد فعال باشه نمیشه از اپلیکیشن لنز به صورت رایگان استفاده کرد؟ در این صورت چطور پس از ایرانسل من میشه استفاده کرد؟
من هر کار میکنم وارد برنامه نمیشه،برنامه مشکلی نداره و با نت وایفای کار میکنه.