در قسمت ADSL یا Diagnostics هستنقل قول:
Printable View
در قسمت ADSL یا Diagnostics هستنقل قول:
دوستان این little more چجوری کار میکنه؟برا من 1.5 گیگ اضاف کرد!
دیشب ساعت لپتاپ قاطی کرد به جای 2 از 1 شروع کرد تمام حجمم تموم شد!:n28::n28::n28:
الان این 1.5 فقط 5 روز می مونه شبا هم کم میشه درسته؟من 1 گیگ اضافه هم خریدم اینو که بجای اون کم نمیکنن(منظورم شباس)؟:n13::n13::n13:
اره ساعت سیستم ها دیشب یک ساعت به عقب کشیده شد! باید تیک مربوط به تنظیم اتوماتیک ساعت را برداریدنقل قول:
این الان چه تاثیری داره روی سرعت ؟نقل قول:
منم همون G.DMT بود چندبار زنگ زدم دستکاری کردن الان نگاه کردم دیدم رفته روی ADSL2+
خب یه کم توضیح میدی هرکدوم چه تاثیری دارن و کدوم بهتره؟؟؟
نقل قول:G.DMT سبب کاهش Downstream Speed می شود و از این طریق کانکشن Stable تری را تا مرکز مخابراتی برایتان فراهم میسازد ولی میبایست با شرکت سرویس دهنده اینترنتی نیز در تماس باشید و از آن سو نیز GDMT برایتان ست شود.(کاربرد بیشتر آن برای مکانهایی است که فاصله زیادی تا مرکز مخابراتی دارند)زمانیکه پارامترهای خط وضعیت مناسبی ندارند و بدلیل مشکلات SNR در بستر مخابراتی نویز روی خط سبب کاهش سیگنال خط می شود GDMT کمک میکند تا Connection Time های طولانی تری داشته باشید.
خوب حالا +ADSL2 چیکار میکنه؟نقل قول:
نقل قول:
G.dmt: 8 Mbps downstream, 832 Kbps upstream
G.lite: 1.5 Mbps downstream, 512 Kbps upstream
ADSL2: 12 Mbps downstream, 1 Mbps upstream ADSL2+: 24 Mbps downstream, 1 Mbps upstream
پینگ امروز چطوره؟ یکی پینگ میگیره ممنون
ماله من که ترکیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
یه سوال داشتم..ماله من اول روی G.DMT بود..اون موقع کشش خط روی ۸ مگ بود.... پس خطمو روی 4 مگ بستن...بعد زنگ بزدم پارس انلاین گفتم بزارید روی 9 مگ...اون موقع بردش روی adsl 2 بعد کشش خط شد 12 مگ...بعدش گذاشتش روی 9 مگ...سرعتم در روز بالای 800 بود تا این که دیروز یه قطعی داشتم بردنش روی 4 مگ باز زنگ زدم ببرنش روی 9 مگ..از دیروز تا الان سرعتم بالای 400 نمیره...بعضی وقت ها شاید 600 ولی سریع بر میگرده...حالا یه سوال.......4 مگ اخرین سرعتی که میشه باهاش دانلود کرد همون 400 کیلوبایت هست یا بالاتر میره؟؟؟ اگه سرعتم رفت روی 600 کیلوبایت بعد برگشت یعتی 9 مگ ساپورت میکنه ولی ممکنه شلوغ باشه که بالاتر نمیره؟؟؟
دوستان راه حلی بگید که کشش خط بالا بره..از یه نفر پرسیدم گفت که یه سیم مستقیم به جعبه باکس تلفن بکش..این درسته؟
محتوای مخفی: ping
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا پینگ 8.8.8.8 و 4.2.2.1 و 4.2.2.4 رو هم بگیر.:n16:
محتوای مخفی: ping
لعنت خدا به این شرکت
دو سه روزه پدرمون در اومد از بس این مودمو خاموش روشن کردیم 5 دقیقه وصل میشه بعد لینک میپره یا سرعت حلزونی میشه
اعصاب واسمون نذاشته این پارس افلاااااااااااااااااااین
نویز خطتون را چک کنید شاید مشکل از سمت خودتون باشه!نقل قول:
نویز که هست ولی نه به این شدت که لینک بپرهنقل قول:
0 days 0 hours 6 minutes 11 seconds
Modulation : ADSL2+
Annex Mode : Annex A/L
Line State : up
Lan Tx : 39500
Lan Rx : 31180
ADSL Tx : 1476
ADSL Rx : 1364
CRC Down : 0
CRC Up : 7366
FEC Down : 0
FEC Up : 37581
HEC Down : 51760
HEC Up : 0
SNR Up : 10.5
SNR Down : 6.2
Line Attenuation Up : 28.8
Line Attenuation Down : 51.0
Data Rate Up : 1022
Data Rate Down : 7504
دو سه روزه همش قطع و وصل میشم
آقا اینترنتم قطع شده زنگ میزنم پشتیبانی میگه مرکز شما به مشکل برخورده و معلوم نیس کی وصل شده،برا شما هم اینطور شده؟
الان خط من روی 2 مگ بسته شده. درسته؟ زنگ بزنم بگم روی 9 مگ ببندن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
CRC Up : 7366نقل قول:
SNR Up : 10.5
SNR Down : 6.2
و.....
قطع و وصل لینکتون به خاطر نویزی هست که روی خطتون هست، سر خط چک کنید و تماس بگیرید با پشتیبانی
به تاپبکی که مرتبط با نویز و توی انجمن هست مراجعه کنید
سرویس 128 به اصطلاح نامحدود بعد از 10 گیگ دانلود:
سرعت دقیق 61 کیلوبایته و به شدت کند به نظر میرسه... حداقل نکردن بذارنش رو 70.....
سرویس 256 یا 512 10 گیگ از این سرویس خیلی خیلی بهتره :n15:
تشکر از شمانقل قول:
من قبلا این مشکل را در اون تاپیک هم عنوان کردم و سر خط هم همینه هیچ فرقی نمیکنه
مشکلم دقیقا اینه :
به شرکت هم زنگ زدم گفتن باید با مخابرات منطقه تون تماس بگیرید که براتون برسی کنند !!!
به نظر شما من این نویزو چیکارش کنم و کی مسئول این مشکل هست و از بیرون منزل سیم کشی ایراد داشته باشه و به نقل از اینها من برم به مخابرات منطقه اصلا اینها اهمیتی میدن و ارزش داره وقت بگذارم براش یا نه یه مدت میام و میرم و اخرش هم هیچ !!
دیشب ساعت 1 سرعتم اومد روی 5 و شبانه کلاً 50 مگ دانلود نشده , امروز وضع بهتر بود اما الان 2 ساعته بازم افتضاحه حتی یه سایت معمولی هم باز نمیکنه
پریزی که سر خط هست چک کنید سولفاته یا زنگ نزده باشه!نقل قول:
باید توی مرکزتون نویز را چک کنن اگه اونجا خوب بود مشکل از کابل کشی هست و مسئولش مخابراته
اگر مخابرات اهمیت نداد از طریق بازرسی مخابرات و تنظیم مقررات شکایت کنید
آره روی 2 مگ بسته شده حتما زنگ بزن چون خودشون تو سایتشون گفتن که تمام خطها را رو 9 مگ میبندن البته اگه خطت نویز نداشته باشه چون اگه خطت نویز داشته باشه ممکنه 9 مگ روش جواب نده باید تست کنی ببینی اگه رو 9 مگ ببندن سرعتت بیشتر میشه یا کمترنقل قول:
برای دانلود شبانه باید مودمو یه بار خاموش کنیم یا نیازی نداره؟
واسه منم به مدت 40 روز اینجوری بود بعدش درست شد خدا بهتون صبر بدهنقل قول:
آقایون هر کی مشکله نویز داره و مخابرات محله هم رسیدگی نمیکنه
بهترین راه واسه درست کردنش اینه که برید تو سایت تنظیم مقررات و تیکت شکایت بزنید
من خطم نویز داشت و 10-15 روز هر روز سروکله داشتم با مخابرات
بعد یکی از بچه بچه ها محلمون همین مشکله منو داشت بهم گفت برو تو سایت تنظیم مقررات و تیکت بدم
منم گفتم سنگ مفت گنجیشک مفت
تیکت دادم
و بعد از 2 روز
اون روز جمعه اومدن سیم کشی رو عوض کردن
و نویز من از 6 شد 38
و 2 روز بعدش از بازرسی تماس گرفتن به موبایلم و گفتن مشکلتون حل و مامورا پولی نگرفتن ؟
منم گفتم دستتون درد نکنه و پولی هم نگرفتن
شماها هم حتما یا شکایت نامه بزنید از سایت تنظیم مقررات ، قسمت شکایت
مشکل نویزم با 9 مگ قبلا دیگه به این حد نبوده که همش خاموش روشن کنم . 7 - 8 ساعت یکبار خاموش روش میکردم ولی خب ارزششو داشت که سرعت دانلودت 1 مگ در ثانیه باشهنقل قول:
ولی الان در بهترین حالت اگه با کندی کنار بیام برای قطعی هر 30 دقیقه الی 1 ساعت مجبورم مودمو ریستارت کنم . در ضمن SNR هم پایین نماید و در حد 6.2 تا 6.5 هست ولی لینک مدام میپره بخصوص اگه با کریو انلاین شم که دیگه بدتر سریع لینک میره !!
خوش بحالت دوست عزیزنقل قول:
این کاری که برای شما کردن برای من فکر کنم تو رویا انجام بشه چون اینایی که من میشناسم فکر نکنم حتی منظورمم متوجه بشن اگه هم بشن احتمالا میگه خب خططت 9 هست برو ببند روی 4
چه برسه به تعویض سیم کشی اونم با یه درخواست !
:n08:آره به خدا یکی باید اول به اینا بفهمونه ما چمونه.واقعا بی سوادن.یارو برگشته به من میگه سرعت 40 کیلوبایت عالیه که چرا ناراضی هستی؟ :n08:نقل قول:
کلا مشکل ما همینه و بخاطر همین وقت نگذاشتم که برم چون اونایی که سر این پست هستند یا اینکاره و متخصص نیستند و اصلا زبون ما حالیشون نمیشه که بگم SNR پایینه به نظر شما میفهمه ؟؟؟ و دسته دوم اونایی هستند که فقط اومدن زمان بگذره و سر برج یه حقوقی بگیرن برن و دیگر هیچ !نقل قول:
بابا همه ی اینا به کنار آخه بعضی مطالبو که مربوط به خود مخابراته رو هم نمیدونن :n08:نقل قول:
یکی دیگش می گفت سرویس های ما بهترین و بالاترین پینگ رو دارن و خیلی خوب هستن :n08:
Snr هرچی کمتر باشه بهتره؟
خیر هر چی بیشتر باشه بهترهنقل قول:
صد در صد شک نکن مشکل از طرف شما نیست از مخابراتتونهنقل قول:
تا جایی که من میدونم پشتیبانی خنگ تشریف دارن هر چی بیشتر زنگ بزنی نتت از قبل از هم بدتر میشه
داداش. خوب انتظار چی داشتی مگه؟ سرویس 128 نامحدودت رو بعد از 10 گیگ مصرف با سرعت حدود 2Mbps طبق اعلام خودشون بستن روی 512kbps. هنوزم که سرعتت چهار برابر سرعت اسمیه دیگه. حالا یه 5% کمتر از حداکثر سرعتش رو داری میگیری. من یادمه تا 3-4 سال پیش سرویس 128 نامحدود از سپنتا میگرفتم با سرعت دانلود 15 تا 16 کیلوبایت با همین قیمت حدود 30 هزارتومن در ماه، البته بدون قطعی و افت سرعت و پینگ. بعدن دیدم برام سرویسای محدود حجمی بهصرفهتره.نقل قول:
من هم برای استفاده خونگی با هزینه کم همون سرویسهای محدود حجمی رو، بیشتر توصیه میکنم. این شرکتهای ISP سرویسهای نامحدود رو بیشتر دوست دارن به شرکتها بفروشن. چون معمولاً شرکتها احتیاج دارن به یه سرویس دائمی و قابل اطمینان با یه حداقلی از سرعت تضیمن شده. از طرف دیگه، تو همین حوزه هم، برای پارسآنلاین بهصرفهتره که سرویسهای نامحدود 1مگابیت و 2مگابیتش فروش بره تا سرعتای پایین. واسه همین این هدیه سرویس نامحدود رو برای سرعتهای پایین خیلی تنگ و محدود در نظر گرفته.
از طرف دیگه، این شرکتها برای کاربرای خونگی هم اومدن همین سرویسهای محدود رو در نظر گرفتن. البته قبول دارم که پارسآنلاین تنوعش نسبت به شرکتهای دیگه تو این جور سرویسا کمتره.
خیر اتوماتیک خودش رایگان حساب میشه البته اگر می خواهی تا 713 دانلود کنی و رایگان حساب بشه حتما باید قبل از 715 دیسی بشینقل قول:
درودنقل قول:
منظور شما اینه که تا ساعت 7 و 15 دقیقه رایگانه ؟ و این یک ربع هم رایگان حساب میشه ؟
713 و 715 یعنی چی؟نقل قول: