برای من که از شرکت پیشگامان هم دارم ، سرعت قطع و وصلــی داره !
عجب ... !
هرجا میریم ، قطعـــی داره !
Printable View
برای من که از شرکت پیشگامان هم دارم ، سرعت قطع و وصلــی داره !
عجب ... !
هرجا میریم ، قطعـــی داره !
شبانه رو ولش روزانه هم دیگه کار نمیده!!!!!
چیز پی ان هیچکس کار نمیکنه .نقل قول:
وصل میشه اما سایت باز نمیکنه .
دلیلش هم اگه تقویم رو نگاه کنی معلومه !
راستی Gmail هم واسه دوستان کار نمیکنه ؟
---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------
به شرکت ربط نداره عزیز .نقل قول:
کلا این چند روزه وضعیت نت افتضاحه ...
از من و شما و شرکت سرویس دهنده هم کاری بر نمیاد .
فعلا باید بسازیم ...
---------- Post added at 12:34 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------
دوست عزیز سرعت سرویس های ART به دلیل نامحدود بودنش از سرویس های ECO پایین تره .نقل قول:
چون سرویس های ECO محدودیت حجمی داره .
ART1 هم قاعدتا نباید بیشتر از 30 - 35 باشه .
---------- Post added at 12:38 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------
واسه من هیلتره ...نقل قول:
---------- Post added at 12:39 AM ---------- Previous post was at 12:38 AM ----------
واسه منم باز نمیشه .نقل قول:
---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------
واسه منم همچین چیزیه .نقل قول:
البته تا 50 هم میره ...
:19::19::37: اه هیچ سایتی باز نمی شه
هر چی هم که باز می شه از این سایت های قلابیه که توش فقط تبلیغاته
دیوونه شدم رفت
شاتل باید یه ماه مجانی با 10 گیگ ترافیک واسه این مدت به همه بده
و همچنان ادامه دارد
بازهم راس ساعت 12:58 از 80 به 6 کیلو بایت سرعت دانلود رو رسوندن
هیچ ربطی هم به اوضاع حاکم نداره
کرم از خوده درخته ......
مدیر ( پاک کننده ) خودتو برسون عزیز
یاعلی
درسته تقریبا 7-8 روزه ART1 رو سرعتش رو کم کردن ولی به صورت ثابت شده دیگه و فکر نکنم بالا بره. قبلا سرعت دانلود حداکثر 36 بود و شب و روز نداشت . الان سرعت حداکثر 25 هست و شب ها حداکثر 16 .نقل قول:
سرعت 25 و 16 فیکس شده دیگه . من خودم الان دارم 15-16 می گیرم. شب ها فقط لینک مستقیم با دانلود منیجر می تونین به 16 برسین وگرنه که همون 5تا10 هست .
سرویس آرت نامحدود نیست و محدودیت حجمی داره. مثلا Art home ماهی 14 گیگ و ART1 ماهی 18 گیگ می تونه دانلود کنه.نقل قول:
دوست عزیز سرعت سرویس های ART به دلیل نامحدود بودنش از سرویس های ECO پایین تره .
چون سرویس های ECO محدودیت حجمی داره .
ART1 هم قاعدتا نباید بیشتر از 30 - 35 باشه .
سرعت اگه 35 بود که راضی بودیم ! حداکثر در بهترین حالت 25 هست.
اینی که شما میگی قانون Fair Use Policy هست !نقل قول:
اینا که شما گفتی درسته اما اگه این 18 گیگ هم تموم بشه سرعت شما پایین میاد اما همچنان نامحدوده .
اما سرویس های ECO اینطوری نیست .
هیچ شرکتی نمیاد همچین سرویسی بده که کل دانلودش نامحدود باشه .
سلام به همه
من شاتل دارم 128 شیراز سرعت دانلود روزها 60-70 شبها خود ساعت 1 که میشه سرعت دانلود 55-64 هست.
پینگشم واسه بازی انلاین خوبه ولی ساعت 1 به بعد شدیدا پینگ میره بالا ولی سرعت همونه که گفتم.
در ضمن کسایی که میگن شبها سرعت دانلود ما محدود میشه fair use policy رعایت نمیکنن:
این اسیا تک یا همون مخابرات درسته الان سرعتش بالاست حدس میزنم که تا چند ماه آینده بیشتر اینجوری نمونه تازه اولشه میخواد مشتری جمع کنه مثل شرکت فن آوا (دیتانت)در شیراز سر چهار راه ها دستمال کاغذی مینداخت توی ماشینا واسه تبلیغ سرویس 128 سرعت دانلودش 200 بود 1 ماه بیشتر طول نکشید.کد:http://www.shatel.ir/services/adsl/fairusepolicy
شاتل بهترین پشتیبانی رو داره اگه یه موقع بخواد سرویس قطع بشه که نمیشه 1 روز قبلش اس ام اس میده بهت میگه پنل کاربرها واقعا کامل هست همین .:20:
الان شما می دونی چقدر پایین میاد ؟ سرعت انقدر کم میشه که پیج نمیشه باز کرد.قبلا که 36 بود 12 میشد الان سرعت زیره نصف میاد یعنی ماکسیمم 7-8نقل قول:
اینی که شما میگی قانون Fair Use Policy هست !
اینا که شما گفتی درسته اما اگه این 18 گیگ هم تموم بشه سرعت شما پایین میاد اما همچنان نامحدوده .
این تازه با دانلود منیجر هست. معمولی از دایال آپ بدتره. تقریبا با قطع کردن زیاد فرقی نداره.
اینم رو هوا گفتی . همین الان چند نفر رو از پیشگامان میشناسم که نامحدود 512 دارن (البته قیمت بالاست)نقل قول:
هیچ شرکتی نمیاد همچین سرویسی بده که کل دانلودش نامحدود باشه .
پول بده همچین بهت نامحدود میدن کفت ببره(البته نه شاتل.) درسته با 30-40 تومن هیچ جایی نا محدود نمیدن. قیمت های نامحدود بالای 512 معمولا ضریب 100 هزار دارن.
و در ضمن اصلا کسی اینجا گلایه نکرد که ART ترافیک دانلودش کمه. حرف ما اینه که سرعت رو کم کردن و پایین نگه داشتن و حتی به همون محدودیت دانلود تعیین شده با این سرعت کم نمیشه نزدیک شد.
..... حتی به همون محدودیت دانلود تعیین شده با این سرعت کم نمیشه نزدیک شد. :31:
تفسیر ریاضیش میشه همسایگی باز محدودیت دانلود ... نمی دونم دوستان رشته ریاضی بودن یا نه ...
ولی سرعت شبانه اکو هم کمه .... واسه من 10 کیلوبایت پر سکند. ....(10 kbps)
دیشب خوب بود ... eco 512
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من واقعا تعجب میکنم.شماها رو چه حساب موندید شاتل؟خود ازاری دارید؟مشکترک شاتل میمونید و هر روز هم شکایت دارید.
چقدر خوب! قدر سرویستون رو بدونین تهران برای من art 3 هست شب و روز روی 30 kb ثابت هست!الیته پینگ هم ثابت و پایین هست که اینش خیلی خوبه !نقل قول:
میلاد خان سرویست چیه ؟؟:13::13::21:
1/5 گیگ دانلود ....:19:
نقل قول:
بله دیشب خوب بود مال من 1.618.652KB
سرویس من 512 eco هست، مودمadsl با USB به کامپیوتر وصله ، شخصی که اومده بود نصب کنه گفت با LAN
سرعت بالاتره، واسه بازار گرمی گفته یا واقعا بالاتره!!؟ من الان با IDM با سرعت83KB/s دانلود میکنم،
LAN بگیرم؟؟
نقل قول:
شما کدوم شهری ؟
اره دیشب بد نبود...:31::31:
ببین برای شما cloob.com باز میشه ؟
من سرويس art 1 دارم
سرعت دانلودم فيكس 16 kb هست . اما بعضي ها ميگن دارن بالاتر از اين سرعت ميگيرن مگر ميشه .
Downstream 33.4
بين 37.5 تا بين 35.5 Upstream هست خوبه يا نه.
نامردا پورت 11536 رو هم بستن.
را ستي كسي ميدونه اين چيه
من بصورت ppoe وصل ميشم يعني هيچ كانكشني ندارم خود مودم بصورت اتوماتيك وصل ميشه . اما چد وقته بعد 30 دقيقه اين كانكشن ساخته ميشه و وقتي dc ميكنمش كلا dsl من قطع ميشه.
نقل قول:
نه این سایت مشکل داره، بخاطره هاستش هست، قم
برای من امروز هزینه سرویس ECO256-3 از 1389/12/26 تا 1390/03/25 صادر شده اگه پرداخت نکنم سرویسم قطع میشه و تلفن از رانژه میاد بیرون؟
برای اینکه دوباره وصل کنم باید قرارداد جدید ببندم؟
مال من یکبار همینجوری شد و سرویس آینده رو صادر کرد و و 5گیگ دوره بعد هم اضافه شد، منم که نمیخواستم دوباره تمدید کنم 5گیگ رو استفاده کردم و شباشم حسابی دانلود کردم بعد از 3 روز قطع شد:20:
بله، بستگی داره دوبارتون کی باشه ، اگه منظورت طبق همون تاریخیه که گفتی نه نباید قرارداد ببندی و باید شیتیل بدی ولی اگه بعد ها یعنی 4-5 ماه دیگه بخوای دوباره بگیری باید هزینه اتصال رو هم علاوه بر هزینه ها بدی
تاریخ صادر شدن مهم نیست، مهلت پرداخت مهمه، معمولا بین تاریخ صدور تا تاریخ پرداخت حدودا یک ماه فرصت هست، بعد از اینکه مهلت برداخت هم بگذره و پرداخت نکنید قطع میشه و تماس میگیرین برای برداشتن رانژه. البته اینجا که قبل از جمع آوردی رانژه زنگ زده بودن به دوستم. شهرهای دیگه رو نمیدونم. اگه رانژه هم جمع بهش وصل دوباره ش مشروط به اینه که ظرفیت تکمیل نباشه، یکی-دو ماهی هم طول میکشه،15 تومن هم باید بدیدنقل قول:
دوسته عزیز اخه من اثلا بیشتر از 17 گیگ دانلود نکردم که این قانون Fair Use Policy شامل بشه. ولی خیلی نامردن اولش برای اینکه ازشون بخری تبلیقات میکنن بعد که میخری اولش خوبه ولی بعد باسیاست کم کم کم میکند سرعتو که مجبور بشی بری ART بالاتر بگیری که دوباره به همون سرعت برسی و پوله بیشتری بدینقل قول:
یکی نیست به این شرکت شیاد بگه اگه نمی تونی سرویس شبانه رایگان بدی چرا اینجوری دلقک بازی در میاری بستن پورتهای چیز پی ان و محدود کردن سرویسهای دانلود و پائین اوردن سرعت و دهها مسخره بازی دیگه
من که اگه بتونم 256 مخابرات رو بگیرم حتی یک روز هم روی شاتل نمی مونم بدبختی اینجا انتخابها محدوده اما با این وجود سرویس 256 مخابرات شرف داره به 512 شاتل حداقل نامحدوده و مسخره بازی های شاتل رو در نمیاره
سلام دوستان
من یه سرویس اکو 512 شاطر گرفتم سرعت بد نیست دانلود رو 85 ثابته روز و شب ولی نمی دونم چرا بعضی سایتها رو باز نمی کنه مثل adobe.com همین باعث شده هرسایتی که فلش داره نشون نده با پشتیبانی تماس گرفتن جواب سربالا داد میگه مشکل از مخابراته.خودم موندم مشکل از کجاست راستی با فیتر شکن باز می شه!!!!!جریان چیه؟
دوست عزیز بروخداتو شکر کن اولشه که اینجوریه. برای من که اول گرفته بودم خوب بود ولی کم کم بعد 1ماه بد شود وتا الان که دیگه حالمو داره بهم میزنه اول فقط برای اینکه ازشون بخری تبلیق میکنن بعد که ازشون میخبری برای اینکه بگن دیدی راسته حرفامون 1ماه بت حال میدن بعد کم کم با سیاست سرعتو کم میکنند. راجبه اون سایت هم برای منم باز نمیشه باید با وی پی ان بازش کنی ولی الان وی پی ان هم بستن و اثلا کار نمیکنهنقل قول:
سرعت ART1 همونطور که من و بقیه هم گفتیم . روزها حداکثر 25 و شب ها 16 هست.نقل قول:
نوشته شده توسط anahita2002_anahita2002 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ppoe تا حایی که من یادمه مربوط به چیز پی ان میشد . با چیز پی ان قضیه فرق می کنه و ممنکه واسه این باشه که به حداکثر سرعت نمیرسین.
این مشکلاتت هم احتمالا به خاطر همین محدودیت هایی هست که جدیدا واسه چیز پی ان و پورت های اون درست کردن.
اون پشتیبان واست جک گفته. تو سرعت هایی در این حد پایین و ذغالی ما هر دو روش به راحتی جواب میده و مشکلی نداره.نقل قول:
سرویس من 512 eco هست، مودمadsl با USB به کامپیوتر وصله ، شخصی که اومده بود نصب کنه گفت با LAN
سرعت بالاتره، واسه بازار گرمی گفته یا واقعا بالاتره!!؟ من الان با IDM با سرعت83KB/s دانلود میکنم،
LAN بگیرم؟؟
تو سرعت های مثلا 20 mb/s تازه شاید تفاوت رو بین 2 روش حس کنی.
مثال : 1 خر بارکش داریم بعد یارو میگه این خره 1 گرم برنج رو سریعتر و راحت تر از 2 گرم برنج میبره ! در حالی که فرقی براش نداره.
ولی بار 100 کیلویی برنج با 200 کیلویی واسش فرق داره !
امروز نت افتضاحه!!!!
هيچ سايتي راحت باز نميشه :13:
پينگ هم كه مثل هميشه فاجعه س!!
تا كي اوضاع اينطوريه؟؟
نه من ART ندارم که ببینم چقدر سرعت میاد پایین .نقل قول:
الان شما می دونی چقدر پایین میاد ؟ سرعت انقدر کم میشه که پیج نمیشه باز کرد.قبلا که 36 بود 12 میشد الان سرعت زیره نصف میاد یعنی ماکسیمم 7-8
این تازه با دانلود منیجر هست. معمولی از دایال آپ بدتره. تقریبا با قطع کردن زیاد فرقی نداره.
خوبه خودتم میگی قیمت ها بالاست.نقل قول:
اینم رو هوا گفتی . همین الان چند نفر رو از پیشگامان میشناسم که نامحدود 512 دارن (البته قیمت بالاست)
پول بده همچین بهت نامحدود میدن کفت ببره(البته نه شاتل.) درسته با 30-40 تومن هیچ جایی نا محدود نمیدن. قیمت های نامحدود بالای 512 معمولا ضریب 100 هزار دارن.
و در ضمن اصلا کسی اینجا گلایه نکرد که ART ترافیک دانلودش کمه. حرف ما اینه که سرعت رو کم کردن و پایین نگه داشتن و حتی به همون محدودیت دانلود تعیین شده با این سرعت کم نمیشه نزدیک شد.
شاتل هم میتونه پهنای باند 512 رو ماهی 500 تومن بگیره و بین 2 نفر تقسیم کنه .
اما اینا همه جزء سیاست های شرکت ها میشه که هر شرکت یه تصمیم واسه خودش میگیره .
در ضمن اگه رو هوا جواب میدم لزومی نداره جواب صحبت های منو بدی . نه ؟
دقیقا با ایشون موافقم !نقل قول:
من واقعا تعجب میکنم.شماها رو چه حساب موندید شاتل؟خود ازاری دارید؟مشکترک شاتل میمونید و هر روز هم شکایت دارید.
شماها اگه ناراضی هستین چرا از شرکت دیگه استفاده نمیکنین ؟
نه کلا کلوب از database مشکل داره ( یعنی مشکل دارش کردن ! )نقل قول:
ببین برای شما cloob.com باز میشه ؟
والا دوست عزیز قانونا باید بالای 17 یا 18 گیگ باشه .نقل قول:
دوسته عزیز اخه من اثلا بیشتر از 17 گیگ دانلود نکردم که این قانون Fair Use Policy شامل بشه. ولی خیلی نامردن اولش برای اینکه ازشون بخری تبلیقات میکنن بعد که میخری اولش خوبه ولی بعد باسیاست کم کم کم میکند سرعتو که مجبور بشی بری ART بالاتر بگیری که دوباره به همون سرعت برسی و پوله بیشتری بدی
شما از چند سرور مختلف دانلود کن بازم اگه مشکلی بود با پشتیبانی آنلاین در ارتباط باش و پیگیری کن .
دوستان من وی پی ان از ایرانیان دیتا دارم مدتیست سرعت از طریق آن حدود صفر است شب و روز، سوال دارم که آیا اکانت من مشکل داره (آخه سایت فروشنده باز نمیشه) یا شاتل این اتصال را بسیار محدود و بیت به بیت کرده؟
خیلی از دوستان که قبلا اینجا اعتراض می کردن از شاتل رفتن من هم اگه ISP دیگه ای بیاد و منطقه ما رو پوشش بده یا حتی خود مخابرات سریعا فرار می کنم از شاتل.نقل قول:
به هر حال اگه کسی می خواد از شاتل بره اولش با اعتراض و شکایت شروع میشه . کسی که راضی باشه که خارج نمیشه .
یه پروسه زمانی به یوزر ها فشار میاد تا کارد به استخون برسه و خارج شن.
این دوستمون سرعتش نرمال هست و کلا به سرعت پایین ART که جدیدا وضع شده اعتراض داره و مشکل فنی نداره.نقل قول:
والا دوست عزیز قانونا باید بالای 17 یا 18 گیگ باشه .
شما از چند سرور مختلف دانلود کن بازم اگه مشکلی بود با پشتیبانی آنلاین در ارتباط باش و پیگیری کن .
الان که اول ماه هست امکان نداره کسی FP شامل حالش بشه.
سیستم های ART همه اول ماه کلا رفرش میشه و هر کی که Fair Policy هم شامل حالش شده باشه از اول ماه محدودیت برداشته میشه و کاری به زمان قرارداد نداره.
کلا --- تعطیله فعلا . پورت نرم افزار AOL هم بسته شدهنقل قول:
به طرز عجیبی 99 درصد سایت ها باز نمی شه
همین طور پیش بره تا چند وقت دیگه به فناوری انتقال نیرو از طریق سیم تلفن می رسن و از تو مانیتورمون آدم میاد بیرون
با این وضعیت نمی دونم شما چطور دیشب این همه دانلود کردین
---------- Post added at 08:15 PM ---------- Previous post was at 08:15 PM ----------
به طرز عجیبی 99 درصد سایت ها باز نمی شه
همین طور پیش بره تا چند وقت دیگه به فناوری انتقال نیرو از طریق سیم تلفن می رسن و از تو مانیتورمون آدم میاد بیرون
با این وضعیت نمی دونم شما چطور دیشب این همه دانلود کردین
دوسته عزیزم اینی که شما میگی درست هست ولی مشگل من اینه که الان از اول ماه هم گذسته و هنوز فرقی نکرده و روز به روزم داره بدتر میشه الان 2 هفته شد که سرعتم به شدت پایین هست یعنی رو 16 تا 20 و گاهی هم 20 تا 25 وبه شدت نوسان داره که خیلی بده پشتبانی هم که زنگ میزنم جواب سربالا میدن میگم باباجان اگه محدودم کردین یا اگه کلا سرعت ART1 رو کم کردین بگین بدونم که انقد زنگ نزنم ولی باز با حرف میپیچونن و جواب سربالا میدننقل قول:
سلام . برنامه aol از کار افتاده چی کار کنم . مشکل از چیه ؟
من مشکلی ندارم،سرعت عالیه، طوریه که مجبورم باهاش کار نکنم چون روزی 200 مگ مصرف میشه، شاید بخاطر منطقتونه و کاربراش زیاده،
میخواین یه کاری کنین، آدرسه چنتا سایتی که باز نمیشه، بدیــن، امتحان کنیم
بچه های ارت 1 سرعت دانلود فایل های rar برای من افتضاحه برای بقیه هم این طویه؟؟
سلام عزیز اره برای منم که ART1 هستم اینجوریه ولی با این فرق که تو همه نوع فایلی از هر نوع سروری که دانلود میکنم پایین هست. راستی برای شما سرعت دانلود رو چند هست؟؟؟؟ بعد نوسان داره؟؟؟؟ چند وقته اینجوریه؟؟؟نقل قول:
به غیر از اون 5 میلیون سایتی که فیلتر شده شما بیا آدرس چندتا سایت که باز می شه رو به ما بدهنقل قول:
اگه کاربر منطقه زیاد باشه سرعت کم می شه در واقع محدودتون کاربرش کمه
می گم کلا یه خورده هم اینجا تبلیغ کن
وی پی اان را خدا ازاد کرد گویا.البته فعلا pptp را